دمو هاش خیلی با حاله. مخصوصا صحنه ی درگیری هاش![]()
![]()
دمو هاش خیلی با حاله. مخصوصا صحنه ی درگیری هاش![]()
![]()
فعلا که امتحانات دانشگاهم شروع شده وکمتر میتونم سری به سایت بزنم ولی چند تا خبر دسته اول دارم که میزارم
Kane & Lynch: Dead Men برای پلی استیشن 3 نخواهد آمد
سازنده بازی Kane & Lynch: Dead Men رسما اعلام کرد که این بازی تنها به صورت انحصاری برای کامپیوتر و ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد و این شرکت قصد ساخت این بازی را برای پلی استیشن ندارد.هفته پیش در وب شایعه پخش شده بود که این بازی برای PlayStation 2, PSP and PS3 نیز ساخته می شوند ولی این شایعه رسما توسط سازنده این بازی تکذیب شد.این بازی قرار هست در یکی از روزهای 2007 شما را وارد دنیای روانی این دو مرده مرده بکند و پیش بینی می شود موفق باشد.این بازی مخلوط از بازی های Freedom Force و Hitman Blood Money می باشد و موتور گرافیکی این بازی نسخه ارتقا یافته موتور گرافیکی مورد استفاده در بازی Freedom Force می باشد سازندگان بازی اعلام کرده اند که این بازی با حوداث بازی Hitman Blood Money مرتبط خواهد بود
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
خبر بعدی مربوط میشه به ساخت فیلم این بازی
همان طور که مستحزرید بازی Kane & Lynch : Dead Men نام بازی جدید استودیوی IO Interactive ( سازنده بازی هیتمن) است. مدتی است که شایعاتی مبنی بر ساخته شدن فیلم این بازی نیز به گوش می رسد که امروز بالاخره با خبر شدیم که Eidos امتیاز ساخت فیلم این بازی را به استودیوی ونکور شرکت Lionsgate فروخته است. بنا به اخباری که تا کنون منتشر شده است Adrian Askarieh و Daniel Alter سازندگان فیلم این بازی خواهند بود.Askarieh در پرونده خود سابقه ساخت فیلم بازی Spy Hunter را نیز دارد
منبع پادشاه بازی
--------
ویک عکس جالب هم پیدا کردم
![]()
اما من خودم رو آنتن دیدم که گفتند این بازی برای ps3 میاد و همه دست زدند!!!!
حالا شاید نظرشون عوض شده به هر حال به نفع ما 360 بازها هست
هنوز تکذیبی صورت نگرفته و این بازی همچنان قراره برای PC,X360,PS3 عرضه بشه.
اینم کاور بازی با آرم PS3 :
![]()
حسین جان منم همین رو گفتم!
خب منم تایید کردم![]()
ببخشید فیشر جون این بازی کی میاد ؟
این بازی زمستان 2007 برای X360 و PC و فعلا برای PS3 می آید
به احتمال بسیار زیاد این بازی دی ماه 86 خواهد آمد![]()
این هم یک پیش نمای دیگه توسط اقای Black_Eagle ترجمه شده است
Kane :
اول مردی عادی با زندگی خوب و ساده ، دارای همسر و 2 فرزند بود و به عنوان مشاور امور خارجی شرکت های بزرگ کار میکرد اما داستان از اونجایی شروع شد که پسر دو ساله اش ، تفنگش رو پیدا کرد و به خودش شلیک کرد و 2 هفته بعد مرد ...
کین به خاطر اینکه همسرش تماما اون رو عامل این مساله میدونست کشور رو ترک کرد و شش سال به عنوان یه مزدور در جاهای مختلف فعالیت کرد تا اینکه پیغامی از گروه "هفت" دریافت کرد.
The Seven یا "انجمن قدرتهای بینهایت" اون رو وارد گروه خودشون میکنن ، جایی که ثروت فراوان با رعایت قوانین فوق العاده سخت گیرانه به دست میاد ، اگر فقط یکی از قوانین هم شکسته بشن فرد خاطی دیگه یه مرد مرده به حساب میاد. (Kane : مرد مرده ، چون قانون رو شکست)
بعد از 13 سال فعالیت Kane توی این "انجمن" توی یه ماموریت در آمریکا همه چیز اشتباه پیش میره و تمام گروه Kane می میرن (یا لااقل اون این طور فکر میکنه) ولی Kane موفق میشه با الماس هایی که دزدیده بود فرار کنه.
اون به ونزوئلا فرار میکنه ولی موسس های گروه اون رو پیدا میکنن و اون مسلما دیگه یه فرد مرده به حساب میاد.
Lynch :
اول مردی ساده با شغلی ساده تو انبار های شهر Detroit بود ولی تنها مشکلی که داشت بیماری اسشیزوفرنی (اختلالات شخصیتی) بود که برای مهارش نیاز به دارو های زیاد و گرون داشت که شغلش نمیتونست پول دواش رو تامین کنه. تا اینکه روزی از سرکار برمیگرده و با جسد زنش مواجه میشه ولی چون یادش نمیاد چرا این اتفاق افتاده دنبالش میره تا ببینه مرگ زنش ربطی بهش داشته یا نه ...
اولین ملاقات :
اولین ملاقات دو شخصیت بازی توی ماشین حمل زندانی بود که در حال بردن Kane به زندانه ، لینچ به کین میگه جایی محکم بشینه و سرش رو با دستاش بگیره و در همون حین به ماشین حمله میشه و ماشین داغون میشه (و این همونجاییه که دماغ کین میشکنه) البته این اتفاق که به ظاهر یه آزادسازی ماهرانه بود یه آدم دزدی حرفه ای از آب در میاد.
اعضای "هفت" که دوباره تونسته بودن انجمنشون رو تشکیل بدن ، دختر و همسر کین رو گروگان گرفتن و باهاش یه معامله میکنن : اون الماس ها رو بهشون برمیگردونه و فقط خودش کشته میشه و زنش و دخترش زنده میمونن ؛ دوباره سعی به فرار میکنه و هر سه تاشون می میرن. و کین حالت اول رو انتخاب میکنه.
اعضای انجمن برای اینکه مطمئن بشن کین دوباره نمیخواد فرار کنه Lynch رو برای مراقبت ازش همراهش میفرستن.
حالا هر دو مرد با دو هدف ، یکی برای نجات خانوادش ، دیگری برای گرفتن جای مرد اول در انجمن ، راهی پیدا کردن الماس ها ، یا لااقل به دست آوردن پول معادل اونها میشن ...
گیم پلی بازی :
در بازی ما Kane رو کنترل میکنیم و لینچ توسط AI و در حالت Co-Op توسط بازیکن دوم هدایت میشه. اصل بازی در استفاده از هر دو شخصیت بازی در یک موقعیت و به صورت درسته.
کین شخصیتی حرفه ای ، آرام و منطقی داره و همیشه سعی میکنه با کمترین درگیری بیشترین دشمن رو از پا در بیاره و دقیقا برعکس اون ، لینچ شخصیتی عصبی و خشن داره و با دیدن کوچکترین جنبنده شروع به تیر اندازی میکنه.
گفته شده در بعضی قسمت های بازی شما کنترل یه تیم رو هم به عهده میگیرید که در ابتدا فقط کسایی هستن که از ترس جونشون به شما کمک میکنن ولی بعد از گذشت مدتی افراد حرفه ای تری هم به کمک شما میان. در بعضی مواقع هم ، لینچ ممکنه کنترل خودش رو از دست بده و کارهای احمقانه ای کنه که بیشتر به نفع دشمن تموم بشه تا شما ؛ ولی در مورد اینکه در این مواقع چطور باید عمل کرد فعلا چیزی گفته نشده.
ترجمه از ویکی پدیا
این یه سری اطلاعات مختصر بود که من پیدا کردم ، گفتم بد نیست ترجمه کنم بذارم اینجا.
شاد باشید. ;
mojtaba007 جان ممنون به خاطر مطالبی که قرار میدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)