tohave, جان ميشه كاملتر توضيح بديد مثلن بگيد اوليه چه جوريه و يا اون دومي ؟
مرسي از زحمتي كه ميكشيد :oops:
tohave, جان ميشه كاملتر توضيح بديد مثلن بگيد اوليه چه جوريه و يا اون دومي ؟
مرسي از زحمتي كه ميكشيد :oops:
سلام
دو تاش خوبند و رايگان٫ ولي از نظر ظاهري من برنامه سليمانپور رو ميپسندم. سليقه شخصيه ديگه اولي سايزش كمه و 60000 لغت داره ولي برنامه سليمانپور سايزش بيشتره و 50000 تا لغت داره اما من گفتم كه دومي رو خوشم مياد استفاده كنم
[url=http://paintedover.com/uploads/show.php?loc=21&f=farzad_189.jpg][img]
سلام اسمش M.O.T هست مال من .
به کمک mot واژه های شما را در محیط های متنی و گرافیکی فقط با یک کیلیک معنی می کند.
دارای 4 واژه نامه انگلیسی به فارسی -فارسی به انگلیسی-فارسی به فارسی-انگلیسی به انگلیسی هستش.
تلفظ لغات انگلیسی به دو لهجه انگلیسی و امریکائی .
امکان استخراج معنی لغات به صورت هوشمند .
فرهنگ قدرتمند اصطلاحات انگلیسی .
تصویر مرتبط با لغات .
نمایش فیلم مرتبط با لغات.
امکان جستجوی معنی یک واژه در میان تمامی فرهنگ های تخصصی به صورت اتوماتیک و نمایش معانی مختلف آن به تفکیک موضوع .
دارای 20 فرهنگ تخصصی .
سلام
با خوندن پست Nesta ياد بابيلون افتادم. بابيلون هم همين كار ها رو ميكنه و كم حجم هم هست. با دو تا كليد روي يه كلمه ٫ معنيشو ميده و به انگليسي تلفظ ميكنه. ميتونه كلمات نا شناخته رو هم از اينتر نت پيدا كنه (البته خود برنامه رو ميتونين آفلاين استفاده كنيد) به زبانهاي زيادي هم ترجمه ميكنه. كافيه شما پكيج زبان مربوطه رو نصب كيند.
لازم باشه آپلود كنم. من كليد دو ساله شو هم دارم يعني 2 سال ميتونين رايگان استفاده كنين
سلام دوست عزیز من تعجب میکنم شما یاد بیبیلن افتادین .نوشته شده توسط tohave
من ندیدم که عکس بده یا فیلم روی لغات بده.و فارسی به فارسی ترجمه کنه و 20 واژه نامه مختلف دست باشه .عجیب هست.شباهت کمی دارند.
:roll: 8)
سلام
Nesta
شما راست ميگين
ما رو بيخيال شو
tohave, جان اون ديكشنري اوليه كه گذاشتين را دانلود كردم ولي اون كه تصويري نبود من ديكشنري تصويري ميخواستم :roll:
--------
Nesta, جان از راهنمايي شما هم تشكر . راستي قيمتش چقدره اين ديكشنري و ميصرفه بخريم؟
سلام علی جان من 2000 تومن خریدم .
آقای tohave شما مدتی هست که به پرو پای من میپیچی دوست عزیز من تو ترک هستم فعلا .
یه کم شما بیا بیرون از این موضوع ها .
آقا نتيجه اين شد كه نستا جان فرمود يعني :
علي خان بره بازار سي دي رو بگيره چون نه تو نت هست با اين سرعت ايشون دتنلود كنه و نه ....
حاشيه رو هم فراموش كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)