حالا چرا می زنید !!
البته فایل آپلود می شه فقط تو صفحه یی که فایل های من آپلود شده مستقیم نمی ره باید ببندم اکسپلورر رو دوباره برم تو رپیدم ... اینم عکس ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا می زنید !!
البته فایل آپلود می شه فقط تو صفحه یی که فایل های من آپلود شده مستقیم نمی ره باید ببندم اکسپلورر رو دوباره برم تو رپیدم ... اینم عکس ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ارری من با اپرا آپلود می کنم اصلاً مشکلی ندارم توصیه می کنم با اون یا با یک مرورگر دیگه مثل فایرفاکس آپلود کنی مشکلت حل بشه!
قیمت هفت هشت تومن هر کی بتونه می فروشه چون با پوینت می شه اکانت پریمیوم ساخت!!!!
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید اینی که میگید چند وقته است و اکانت سرقتی یا قانونی
چون یجا خوندم اکانت سه ماه این سایت 28 هزار تومان البته قانونی یکشماره هم داده بود
حالا اینی که شم میگید چند وقته هست و دقیقا از کجا میشه گرفت راستی گیگا بایتیش هم هست یا فقط مدت داره
راستی این پوینت چیه .
Last edited by ALI16437; 30-01-2007 at 14:57.
همش قانونی یه با پوینت ساخته شده معمولا یه ماه هم هست محدودیتی هم نداره هر ده هزارتا پوینت یه اکانت می ده وقتی شما توش یه اکانت بسازی فایل بالای یک مگ که روش آپلود کنی بابت هر دانلود فایل شما توسط یوزر های فری به شما یه پوینت می ده هر ده هزارتا پوینت می شه یه اکانت یه ماهه ساخت .... این اکانت ها هم که می فروشن بیشتر اینجوری ساخته شده ....
ممنونم
یعنی اکانت درست کنی سپس فایل اپلود کنی بابت هر بار دانلود اون یک امتیاز میده که درکل وقتی بشه هزار امتیاز یک ماه استفاده رایگان میده.
درست فهمیدم.
اما یک سئوال دیگه چگونه میشه اکانت درست کردوفایل اپلود کرد.
درست متوجه شدی به جز یه قسمتشو هر وقت بشه ده هزار امتیاز یه ماه رایگان می ده نه هزارتا . اکانت باید بخری بار اول .....ممنونم
یعنی اکانت درست کنی سپس فایل اپلود کنی بابت هر بار دانلود اون یک امتیاز میده که درکل وقتی بشه هزار امتیاز یک ماه استفاده رایگان میده.
درست فهمیدم.
اما یک سئوال دیگه چگونه میشه اکانت درست کردوفایل اپلود کرد.
ممنونم
منتظر جوابت هستم
تو RapidShare - Collector's-Zone (Logout)
بخش Collector's-Zone چقدر فایل میشه اپلود کرد چقدر حجمشه.
Last edited by ALI16437; 31-01-2007 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)