ایرانسل مزخرفه
اگر باور ندارید مدتی دیگر به حرف من خواهید رسید
ایرانسل مزخرفه
اگر باور ندارید مدتی دیگر به حرف من خواهید رسید
عزیزان بحث سر چیز دیگه ای بود
من گفتم گول تبلیغات مخابرات رو نخورید که میگه به ما sms بفرستید و جایزه بگیرید چون با این sms ها میخواد جیب خودش رو حسابی پر کنه.
بحث ایرانسل و تالیا تاپیک خودش رو داره.
موفق باشید
حالا یه سال دیگه وقتی سیم کارت دولتی در برابر ایرانسل مفتش گرون بود بیا بهت بگم چی مزخرف ایرانسل که تو سه ماه حداقل اندازه 3 سال مخابرات کار کرده بعد یک یا دو یال چه غولی بشه
بی منطق ترین حرفی که تا بحال شنیده (خونده!!) بودم.
شما تا حالا یه ایرانسل دستت گرفتی؟ اصلاً می دونی چه رنگیه که میای الکی پست میدی که رتبه تو بالا ببری؟
اگرم حرفی داری با دلیل و مدرک مستند عنوان کن تا ما هم قبول کنیم.
اینا رو گفتی جالب بود ممنون از افشاگریت ممنون ولی یعضیا عقلشون به این چیزا قد نمیده زحمت نکش
فکر کنم 30 دی بیشتری ها گوشیشونو خاموش کردن و ضرر کرده و حالا از این راه بخواد جبران کنه
حال همه چیز را زمان روشن خواهد کرد من خودم وقتی حرفی میزنم در رابطش تحقیق کردم وپس از اطمینان میگم به شایعاتم کارندارم
می دونید برا چی خیلی ها با ایرانسل مخلفند و براش شایعه درست میکنن
چون اینا سیم کارت مخابرات و دارن بالاشم یه المه پول دادن ونمیتونن باور کنن که یک سیم کارت بیاد با کارایی بیشتر و کیفیت بیشتر باقیمت خیلی کمتر
ببین دوست عزیز این چیزی که میگی یه جنبه کاره....ولی جنبه دیگه اون اینه که همیشه دیدیم توی ایران یک گروه کاری(مخصوصا دولتی) میاد و یک کار جالب رو بسیار قوی شروع میکنه ولی بعد از یه مدتی به جای بهتر شدن رو به زوال میره...اگه ایرانسل کارشو همینجوری ادامه بده قطعا موفق تر از اپراتور اول میشه ولی اگه قرار باشه به سبک تمام ارگان های دیگه کار کنه از همین الان اخر ماجرا معلومه....چون اینا سیم کارت مخابرات و دارن بالاشم یه المه پول دادن ونمیتونن باور کنن که یک سیم کارت بیاد با کارایی بیشتر و کیفیت بیشتر باقیمت خیلی کمتر
در مورد کارایی هم هنوز که کارایی بیشتر نداره ....7 تا شهر نمیشه کارایی بیشتر...
امیدواریم که همه سیم کارت مجانی داشته باشن ما که بخیل نیستیم...
شركتهاي خصوصي اكثراٌ كارشون خوبه و خوب هم ادامه ميدن (مثل فراسو)
در ضمن يه سوال دارم :
چرا هميشه اواخر سال كه ميشه مخابرات ثبت نام داره؟
(ربطي به كثري بودجه يا نقدينگي نداره؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)