البته نمي دونم اجرا ميشه يا نه ولي اين برنامه را دانولد کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين برنامه بازيهاي ps2 را بر pc اجرا مي کنه البته بعضي ها رو
عالی بود بازیش جرف نداره
خوب بود
بد نبود
افتضاح بود بازیش هم مسخره است
البته نمي دونم اجرا ميشه يا نه ولي اين برنامه را دانولد کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين برنامه بازيهاي ps2 را بر pc اجرا مي کنه البته بعضي ها رو
براي کسايي که مي خوان نسخه ps2 اين بازي را رو pc انجام دهند:
برنامه PCSX2 0.9.1 را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایوس برنامه را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فايل را از حالت rar خارج كرده و وارد فايل هاي برنامه شده و محتويات آنرا داخل پوشه bios بريزيد.)
عکسی از تنظیمات برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست بازیها را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Source Code را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلي داشتيد با من درميون بگذاريد
آقا من کم طاقتم الان 1 ساعته دارم بازی میکنم ولی تا حالا دریغ از یک دوچرخه یا اسکیت کجا باید گیر بیارم
azizam baraye har chizi bayad kari koni maslan bayad kelas haye SHOP ra begzarooni modelaye mokhtalefe docharkhe migiri
ENGLISH = baraye sohbat kardan va excuse
ART = mokh zadan
CHEMISTRY = sakhte bomb
SPORT = mobareze va bazi
PHOTOGRAPH = akasi
badesham yavash yavash sharesh bazi mishe onja mitooni docharkhe begiri
har kodoom az on mamoriat ha ke ba setare roo mamoriat ha ke ba setare ro map hast ra tamoom koni bade modate behet eskat mide avayel tiro kamoon ba sang migiri kheyli kar dari va bahale ba har chizi mitooni kari koni maslan taraf ro begiri saresho bokoni to toilet ya benadazish to satle ashghal
اقا من تو ps2 بازي كردم بعد از اينكه يه وست پيدا كردم ديگه صفحه نيومد چند بار امتحان كردم اما بازم نشد چيكار كنم
سي دي خرابه؟
نميشه لود بازي رو سريع كرد
آقا من اين كلاسهاي انگيليسي را چجوري پاس كنم لطفا يه لينكي چيزي بديد
آقایون کمک
کلاس انگلیسی 3 به بعد خوا هشان کلمات رو کمک کنید
خواهشا
بابا من این بازی را داخل 8 روز فتح کردم
پس میخوای دل مارو بسوزونی
کلماتو بگو ناموسا
این کلمات
lssmie
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)