اينم نمونه كرك يه نرم افزار به صورت فلش و فارسي توسط دوست خوبم ناصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم نمونه كرك يه نرم افزار به صورت فلش و فارسي توسط دوست خوبم ناصر
دوست عزیز داخل اموزشهات از یه نرم افزار استفاده کردی که اسمش اینه PEiD میشه بگی اسم کامل این برنامه چیه و کجا میشه پیداش کرد؟؟؟
----- شده اما اين URL اشه ، peid.has.it
برنامه اي براي شناسايي فايلها و Packer/Protector هاي استفاده شده در محافظت اونها است. با قابليت Plug-in اي كه داره ميشه ازش براي كاراي بد بد هم استفاده كرد![]()
سلام پرشین جان! ربطی به این تلپیک نداره ولی فرصت را قنیمت میشمارم! میشه بگید اون نرو افزاری را که گفتید دارید روش کار میکنید به کجا انجامید؟ همنونی که قرار بود جای پری گپ باشه رو منظورم است. آیا درست شده؟ رایگان است یا فروشی؟ در صورت امکان و عدم ضیغ وقت توضیح کاملی در مورد این برنامه بدید. thanx
.................................................. .
در ضمن از یاشار هم بابت آموزش ها تشکر میکنم
Last edited by SILWESTER; 23-01-2007 at 14:53.
دوستان حجمش کمه فکر کنم 400 کیلو بایت اگه لطف کنید اپلودش کنید ممنون میشم.
يك چيزاييش درست شده ، به احتمال 99 درصد رايگان است ولي Activation ميخواد. اين برنامه بايد يك چيزي شبيه CloneCD باشه ، اما هنوز كارهاي انجام نشده زيادي داره . منم وقت كمي دارم . خيلي كارهاي ديگر رو بايد انجام بدم كه بتونم يك برنامه از روي ذوق بنويسم . از اونطرف هم كه كركرهاي عزيز مملكتمون هي حال ميدن و منم مجبور ميشم كدهام رو هي Review كنم ... اينه كه فعلا تعطيله . براي اينكه آخرين اخبار رو در مورد اين برنامه داشته باشيد ميتونيد با ارسال يك Email خالي به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عضويت ليست پستي اش دربياييد. خلاصه كل داستان هم اينه كه اين برنامه قرار نيست هيچ كار خاص و عجيبي انجام بده ، اما طوري مي نويسمش كه كاربرها بتونند براش Plug-in تهيه كنند و كارهايي رو كه خودشون دوست دارند باهاش انجام بدن . در ضمن سه زبانه هم هست.
ممنون از توظیحی که دادید. فقط خدا کنه توانایی هایی که در پری گپ گذاشتید در این برنامه جدید هم گنجانده شود. از هندوانه که بگذریم پری گپ شاهکار است.
Last edited by SILWESTER; 23-01-2007 at 23:22.
اینم لینک PEiD فکر کنم آخرین نسخه باشه :
سلام از همکاریه دوستانه عزیز متشکرم و خواهش میکنم نظرات خودتونو بگین تا رفته رفته بهتر بشه از دوستان خواهش می کنم هر کس آموزش تصویری داره در باره ی کرک بزاره . منم دارم چند تا آموزش دیگه آماده می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)