تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مشکل جدید در مورد خرید گوشی

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نظر شما درست ولي ببينيد وقتي يه گوشي مثلا شركت نوكيا توليد ميكنه شماره سريال گوشي و باطري و كارتن يكيه حالا اين گوشي مياد دبي و بعد به صورت قاچاق وارد ايران ميشه بدون اينكه تو مخابرات ثبت بشه وبعد هم تو بازار هم فروخته ميشه اين موضوع چه جورياست؟(حالا يا من از مرحله پرتم يا ... نميدونم)
    رضا جان مطمئن ترین راهش اینکه گوشی رو به شرط فلش بگیری و اگه میخوای واقعا از رجیسترش مطمئن بشی اونو فلش کنی که در این صورت اگه شماره تو مخابرات ثبت شده باشه بازم کار میکنه

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه سیم کارت روی گوشی کار کنه معنیش اینه که گوشی رجیستر شدست یا میتونه بعد از مدتی از کار بیفته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نظر شما درست ولي ببينيد وقتي يه گوشي مثلا شركت نوكيا توليد ميكنه شماره سريال گوشي و باطري و كارتن يكيه حالا اين گوشي مياد دبي و بعد به صورت قاچاق وارد ايران ميشه بدون اينكه تو مخابرات ثبت بشه وبعد هم تو بازار هم فروخته ميشه اين موضوع چه جورياست؟(حالا يا من از مرحله پرتم يا ... نميدونم)
    سلام
    خوب برای همین بود که گفتم باید سیم کارت بزاری توش و ببینی تو شبکه register میشه یا نه
    اگه هر 3 تا سریال یکی بود ولی بعد از گذاشتن سیم دیدی تو سبکه register نمیشه یعنی قاچاقه و اینطوری نیست که یک مدت کار کنه و بعد از کار بیفته( از همون اول کار نمیکنه)
    اما در مورد گوشیهایی که بصورت تقلبی هستن گوشی فعلا کار میکنه حتی اگه سریالهاش مثل هم نباشن ولی طبق گفته مخابرات از چند وقت دیگه که معلوم نیست کی باشه دیگه این گوشیها کار نمیکنن(چون هنوز مخابرات در این زمینه اقدامی نکرده)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من یه گوشی سونی اریکسون 6.7 ماهه پیش خریدم ولی الا میبینم که از این imei عوض شده هاست حالا میخوام سریالشو برگردونم به ماله خودش میخواستم ببینم اگه این کارو بکنم اونوقت چجوری باید رجیسترش کنم یا اینکه خودش رجیستر میشه

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

در صورتی آنتن میده که شماره سریال گوشی تو مخابرت ثبت بشه
    اگه قاچاقی بیاد اونوقت خط نمیده و سریال داخل گوشیو با یک گوشی از کار افتاد چنج میکنند(پس یکی نمیشه)
    یعنی اگه یکی بود حتماً توسط مخابرات ثبت شده

من تو یکی از تاپیکا خوندم که نوشته بود جدیداً لیبل پشت گوشیو هم میتونن عوض کنند(کپی کنند)
    آیا درسته؟؟
    بعدم نوشته بود تنها راه فهمیدنشم فلش کردنه

داره خودمونی میشه tazkare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

اخبار شبانگاهی کانال 3 گفت ولی من یادم نمیاد متاسفم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •