نه بابا ديگه لاف كه نمي زنه من دست دوستم ديدم خداي گوشي هاست خودم هم مي خرم ولي قيمتش 1150000 تومنه كمتر هم مي شه يكي سفارش دادم تو راه اگر زود اومد ميدم همه باش عكس بگيرن
نه بابا ديگه لاف كه نمي زنه من دست دوستم ديدم خداي گوشي هاست خودم هم مي خرم ولي قيمتش 1150000 تومنه كمتر هم مي شه يكي سفارش دادم تو راه اگر زود اومد ميدم همه باش عكس بگيرن
بابا من N95 رو 20 روزه پیش از تجریش گرفتم حالا دلمو زده چون زیاد فیلمبرداری و عکسبرداریش خوب نیست انتن دهیش خیلی افتضاحه اصلا پخش هم نداره کلا چیزه مزخرفیه ....... من دیدم اینجا همه دارن خالی میبندن گفتم منم یکیش...... اخه خوش تیپ وقتی هنوز نوکیا خودش بیرون نداده چه جوری رسیده تهران؟؟؟؟؟ من نمیدونم این داداشمون فکر کرده .... ای بابا فقط N73
تو ها از اين ادم هايي هستي كه هنوز فكر مي كوني 3310 كامينگ سونه بابا بيخيال اره دادا من نه گوشي دارم نه پوله خريدنشرو خوبه انگار كلاس داره نه بابا
العان فروش ميره 1950000 تومان!!!
اقا جون چرا چرت و پرت میگید یکی از اشناهای ما 3-4 روز پیش تو تهران خریده بود 1350000 تومان قیافشم نسبتا خوبه البته عالی عالی نیست . از روی کامپیوترنه فیلمشو دیدم نه عکسشو صفحه نمایشش خداییش عالیه تا اخر هم که زوم کنی رو تصویر هنوز کیفیت بالای خودش رو داره
به نظر من هر چی هم باشه ازش نداره که ادم اینقدر پول بالای یه گوشی بده با همین پول میشه یه دوربین حرفه ای 10 مگا پیکسل کونیکا و یه گوشی خوب خرید ، اگه منظور هم جلب توجه بود میتونی با همین پول 40 تا 1100 بگیری و اویزونش کنی به خودت اونجوری هم کلاسش بیشتره هم بیشتر جلب توجه میکنه!!!!!
با این پول که عمرا نمی ارزه
حالا گوشیش هر چی هم که باشه!
اما کجا بود این خبرو خوندم؟
کلیک جام جم نبود؟ انگار اونجا هم گفته بود که وارد بازار تهران شده!
هیچ کس نیست توی بازار رفت و آمد داشته باشه یه خبره موثق بده؟
نه بابا من دیروز علائدین بودم
حرف مفته
من هم از يكي از سايت ها ديدم و الا فكر نكنم عمرا ان95 باشه اصلا ً!!!!با این پول که عمرا نمی ارزه
حالا گوشیش هر چی هم که باشه!
اما کجا بود این خبرو خوندم؟
کلیک جام جم نبود؟ انگار اونجا هم گفته بود که وارد بازار تهران شده!
هیچ کس نیست توی بازار رفت و آمد داشته باشه یه خبره موثق بده؟
سلام
دوست عزیز آمده یکی از همکارها هم داره قیمتشم 1200000
اگه خواستی بگو شمارشو بدم باش صحبت کنی برای خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)