كامران جان باز هم كه گفتي هكر!!! بابا كركر!!!!!
اين كركرهاي بدبخت زحمت مي كشن كرك مي كنند تو باز مي گي هكر! :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
حالا از شوخي گذشته واقعا دستت درد نكنه كه كار دوست خوبمون رو راه انداختي.
كامران جان باز هم كه گفتي هكر!!! بابا كركر!!!!!
اين كركرهاي بدبخت زحمت مي كشن كرك مي كنند تو باز مي گي هكر! :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
حالا از شوخي گذشته واقعا دستت درد نكنه كه كار دوست خوبمون رو راه انداختي.
خواهش مي كنم عزيز بازم ميگم من كاري نكردم خدا قوت بده به اخويهاي هكر ما 8) :lol:نوشته شده توسط mehdi_best
بابا بيخيال اين كارا كار كركر هاست نه هكرها
هكرها كارشون يه چيزه ديگست داش كامران
كامران جان حتما مي دوني كه سودا جان خودش يك كركر حرفه اي است. پس ديگه قبول كن! هر چند من كوچيكتم داداش!
اي داد بيداد كجا من يه كركر حرفه اي هستم
كوتاه بيا
من جوجه كركر هم نيستم
سودا جان خيلي ممنونم كه افتخار دادي و در بحث ما شركت كردي. من تعريف شما رو از همه شنيدم. فقط يه سوال عزيز اميدوارم مثل همه جوابات با فكر باشه. آيا به نظر شما وقتي يه برنامه كه هزاران زحمت نوشته شده توسط شخصي براش كرك نوشته ميشه اون برنامه هك نشده؟ فكر ميكنم اين كاملا منطقي و واضح باشه كه كركر برنامه رو هك ميكنه. حالا به طرق مختلف. پس نتيجه كه كركر يك هكر هست اما اينم براي همه روشن هست كسي كه مثلا ميشينه يه سايت سكسي رو هك ميكنه تفاوت زيادي داره يا كسي كه برنامه هك ميكنه. اما هك, هك هست ولي هر كسي يه جور هك ميكنه. اميدوارم به اندازه كافي مسئله شفاف شده باشه. گذشته از اين حرفا من چاكرخواه همتونم...بابا بيخيال اين كارا كار كركر هاست نه هكرها
هكرها كارشون يه چيزه ديگست داش كامران![]()
سلام
من اصلا نظري در مورد حرف شما ندارم
اما من فقط تعريفي كه از اين دو واژه تو كتاب اصطلاحات كامپيوتري ديده ام رو بخوام اينجا بگم اينه كه هكر اون چيزي كه شما با استدلال كاملا محترم عقل خودتون برداشتش مي كنين نيست
البته فقط بر طبق تعريف اين دو واژه تو كتاب جهاني كامپيوتر
به نظر من بحث هك و كرك مي تونه جالب باشه. احتمالا يك تاپيك در مورد اين موضوع بزنم كه اونجا بحث كنيم در موردش. چون در اين تاپيك جاي اين موضوع نيست و تاپيك داره منحرف مي شه.
من همين الان يك تاپيك در اين مورد باز كردم. به اين تاپيك مراجعه كرده و در مورد هك و كرك بحث كنيد لطفا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :arrow: :arrow: :arrow:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)