تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: راه اندازي يك شبكه 2 كيلومتري

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته پیشنهادی که من دادم نمیتونه براتون مفید باشه فرمایشات جناب chista درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    پيش همسايمون

پيش فرض

البته پیشنهادی که من دادم نمیتونه براتون مفید باشه فرمایشات جناب chista درسته
    آخه............................................ .................د)
    Last edited by mohammad madhani; 15-12-2007 at 03:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه میدونید این کار که من گفتم عملا غیر ممکنه چون فقط ارتباط شما با مخابرات از طریق این خطوط هستش و کلاینت هاتون همچنان با خطوط آنالوگ کانکت میشن بنابر این شدیدا افت سرعت خواهید داشت قیمت این خطوط هم خیلی بالاست که فکر نمیکنم به صرفتون باشه اگه با سرعت های پایین تر مشکلتون حل میشد راه حل من مناسب بود حتی نیاز به خطوط E1 هم نداشتید فقط کافی بود سرویس Remote Access و Deman Dial رو بر روی سرورتون فعال میکردید.اگه بتونید تا فردا شب تحمل کنید میتونم بهترین روش رو با قیمت ها و دستگاههای مورد نیاز براتون بدم حتی در مورد راه اندازی اون.شماره یک شرکت رو هم احتمالا بتونم بهتون بدم.
    Last edited by secure; 02-02-2007 at 21:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    پيش همسايمون

پيش فرض

عيب نداره بفرست ببينم چطوره فكر كنم سرعتش 33 با شد درسته

با تشكر محمد مدهني

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله اون برای پیشنهاد خودم بود درسته ولی منظورم این بود کسی رو میشناسم که خیلی وارده در حقیقت استادمه میخواستم از اون بپرسم و بهتون بگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جناب محمد مدهنی من جواب شما رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بودم گلم تقصیر خودتون هست که یک سوال رو چند جا مطرح میکنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    پيش همسايمون

پيش فرض

.................................................. ..........
    Last edited by mohammad madhani; 15-12-2007 at 03:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

لینکی که آقای مدهنی دادن که البته امیدوارم هر چه زودتر پستشون رو ویرایش کنند و لینک رو بردارن
    کاربرهای نزدیک نیاز به یک کارت pci دارند از 40 هست تا 70 بدون نیاز به آنتن خارجی اگر نگرفت بریج های usbو اکسترنال مثل362 سنوا یا wap54 لینک سیس اینها هم حداکثر 80
    اما کمی دورتر شما یعنی بین 700متر تا 2-3 کیلومتر همین ها رو باید بهش آنتن زد یعنی 50 بهش اضافه کن
    و اما خیلی دور باید دستگاه های حداقل 200 یا 400 میلی وات بگذاری که با آنتن میشه 200 تومن
    اون توضیح میلیونی رو هم برای کیما دادم چون فکر کرده بود هزار تومان فکرش توی اینجا نبود

با سلام
    پس طوري كه شما ميگيد من براي راه اندازي اين شبكه حدود يك ميليون نياز دارم( براي 2 كيلومتر )

و هر كاربر اگر در شعاع 700 متري باشد فقط به يك كارت شبكه بيسيم احتياج داردو اگر هم از 700 متر بيشتر باشد به يك آنتن و يك كارت شبكه نياز دارد.

سوال هاي من:
    1) منظور شما از 700 متر اين است كه كابر در هر جهت باشد و البته در محدوده 700 متر ( براي مثال ) باشد مي تواند با كامپيوتر من ( سرور ) شبكه شود به طور خلاصه يعني تا شعاع 700 متري هركس مي تواند با يك كارت شبكه وايرلس عضو شبكه من شود .
    2) حالا قطعاتي كه من احتياج دارم ( سرور ) رو ميتوني با قيمت و كاري كه انجام مي دهند رو برام بنويسي البته تا يك ميليون .

3) كارت شبكه pci چه مدلي خوبه تا 50 هزار تومان و آنتن براي كاربرها تا 50 هزار تومن چه مدلي خوبه

4) آيا كارت شبكه اي كه يك كاربر در محدوده 700 متر استفاده مي كند با كارت شبكه ي كه كاربر در محدوده 2 كيلومتر استفاده مي كند تفاوت دارد.( البته از نظر قيمت)

5) تا حالا كسي رو ديدي كه چنين شبكه اي رو درست كنه و سرعت چنين شبكه اي چه قدر است.(البته با 1 ميليون تجهيزات ) خودت خوب مي دوني كه من اين شبكه رو فقط براي اينترنت مي خوام.
    اینم نوشتهای ایشون تو پیام شخصی
    بابا من مي خوام يك شبكه درست كنم كه كاربر ها كه حدود 10 نفر هستند به وسيله اين شبكه از اينترنت من استفاده كنند ( البته 6 نفر به طور همزمان )

من 800 هزار تومن پول دارم
    شعاع شبكه حدود 2 كيلومتر باشد ( حالا اگر هم شعاع آن كمتر باشد خيالي نيست مثلا 1 كيلومتر )
    نكته من نمي خوام خرج كاربر از 50 هزار تومن بيشتر باشد يعني اينكه من امواج را در هوا قرار ميدم و كابر ها به وسيله يك كارت شبكه بيسيم آنها را دريافت كنند سرعت شبكه براي هرنفر 100 كيو .. هم باشد بس است( آگر هم كمتر باشد خيالي نيست ) كاربر ها در ديد مستقيم نيستند و ارتفاع ساختمان هاي اطراف بيشتر از 8 متر نيست .

راستي اگر قيمت ها بيشتر شد باز هم بگو و هر قطعه اي كه براي شبك احتياج است را با كاري كه انجام مي دهد را بنويسد.
    نخست این که شما سرور ما هستی آقا
    دوم این که کاربران شما دور هم جمع هستن یا این که از هم فاصله زیادی دارن؟ این ها راه حل های متفاوتی دارن و البته هزینه های متفاوت عزیزم دوستانی که به شما جواب دادن تمام فکرشون این بوده که این کامپوتر ها با هم شبکه بشن ولی به این موضوع که قرار هست که شما اینترنت شیر کنی رو اصلا در نظر نگرفتن ببین دوست من راه انداختن یه آی اس پی تمام کار نیست این isp باید صرفه اقتصادی داشته باشه و به صرفه بودن یه isp به زیاد بودن تعداد کاربرانش هست با این اوضاع هشلهفتی که به وجود اومده خودت خوب میدونی که به کاربران خانگی ADSL بالای 128 نمیدن تازه اگه میدادن شما باید دنبال یه فرد فنی توی اون مرکز DSL میگشتید که این خط رو واسه شما ددیکیت کنه تازه اگه پیدا میکردید سر هزینش کچلتون میکردنحالا میپرسید ددیکیت چی هست ببین خطوط ای دی اس ال توی ایران به صورت شیر استفاده میشه و با توجه به تعداد کاربرانی که از هم زمان online هستند سرعت کم و زیاد میشه پس قابل استفاده برای آی اس پی نیست خوب حالا راه حل چیه؟باید بری تو نخ مخابرات محل واسه اجاره کردن یه خط لیز لاین حالا تازه اولشه درخواست یه خط 512 میکنی از اونجایی که یه مشت ....... بیشتر اونجا دور هم جمع نشدن و یه تنظیم نرم افزاری ساده رو بلد نیستن به شما میگن که زیر 1024 یعنی همون 1 مگ ندارن من نمیدونم شما کجای ایران هستی(هزینه ها متفاوت هست) ولی خوب به هر حال وقتی هزینه اجاره رو بهت میگن مخت سوت میکشه به هر حال قبول میکنی حالا تیم متخصص مخابرات میاد و برسی میکنه احتمالا سر راه یکی دو تا سویچ عهد دقیانوس هم وجود داره که باید عوض بشه خوب پلوشو کی باید بده؟حضرت عالی خوب مبارک باشه بالاخره خط به خونه شما رسید حالا نوبت سازمان انفورماتیک کشور و اداره مالیات هستش که از طریق مخابرات فهمیدن که شما دارین یه کارهایی میکنید خوب با اونها هم کنار میاید بعدش هم چهارتا فحش آب دار به من میدید که ببین مرتیکه چطوری آدمو ناامید میکنه ولی باور کن همش حقیقت داره حالا میریم سر تجهیزات عزیزم این تجهیزاتی که دوستان شما در اون فروم واسه شما نوشتن که حالا بزن اگه نشد به آنتن وصلش کن و ......من نمیدونم چه فکری کردن به شما این حرفها رو زدن توی راه انداختن یه شبکه وایرلس هزار نکته از مو باریکتر هست که یه متخصص شبکه محلی میدونه که بنده و اون آقایی که شما رو راهنمایی کرده اصلا از اون منطقه خبر نداریم نمیدونیم در کل باید بهت بگم که بله با 1 میلون تومان اگه اون مراحلی که واسه گرفتن اینترنت رو گفتم فاکتور بگیریم میشه یه شبکه واسه یه سرور و 8-9 تا کلاینت رو راه انداخت ولی شما در کل اینترنتشو یادت رفته و از همه مهم تر در آوردن هزینه ها رو هم به کلی فراموش کردی عزیزم ببین اگه متخصص شبکه توی محلتون یا شهرتون پیدا کنی و ببریش به محل 100% مواردی رو بهت میگه که من یا هر کس دیگه ای که نمیدونیم اونجا چه خبره هیچ وقت نمیتونیم بهت بگیم
    نكته من نمي خوام خرج كاربر از 50 هزار تومن بيشتر باشد يعني اينكه من امواج را در هوا قرار ميدم و كابر ها به وسيله يك كارت شبكه بيسيم آنها را دريافت كنند سرعت شبكه براي هرنفر 100 كيو .. هم باشد بس است
    در این مورد برادر گلم لطف کن تاپیک نقطه دسترسی رو توی همین انجمن بخش شبکه (که همین بخش باشه )یه نگاه بنداز کاملا اونجا توضیح دادم در مورد این که دید مستقیم نداری این هم باعث بالا رفتن هزینه میشه و لی این که من بتونم رقم دقیق در این مورد و موارد دیگه ای که گفتی بهت بگم امکان نداره نه من هیچ کس دیگه ای هم نمیتونه از راه دور تا توی محل نباشه این کار رو بکنه عزیزم تازه شبکه های وایر لس انواع مختلف با هزینه های مختلف واسه پروژهای مختلف داره اگه هزار بار دیگه توی این انجمن سوال بپرسی من بهت میگم که بهترین کار این هست که با یک متخصص شبکه توی شهر خودتون به دلیل ایت که از ظرفیتهای اون محل خبر داره مشورت کنی حالا دیگه خودت میدونی فقط تمام جوانب کار رو بسنج نوشتهای من توی این تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل جواب من به شما هست دوستان دیگه هم نظر بدن آقا شاید اقا محمد به یه نتیجه منطقی رسید
    مهر افزون
    سر بلند و پیروز باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه راه حل دیگه هم هست همون وایرلس که قیمت هر کدوم از اونا 850 هزار تومن که شما به 2 تا نیاز دارید (البته چون گفتید تو دید مستقیم نیستش) ولی یک بار هزینه میکنید و دیگه هزینه ای نداره .و تا 4 کیلومتر رو هم ساپورت میکنه.در غیر اینصورت اگه به سرعت 5 KB حدود 40 Kb قانع باشید استفاده از خطوط Dialup معمولی با سیستم Remote Access کم خرجترین راه و تنها دستگاهی که کاربراتون نیاز دارند مودم های معمولی و شما هم به یک سرور نیاز دارید که این سرویس رو روش راه اندازی کنید .
    Last edited by secure; 04-02-2007 at 12:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز یه راه حل دیگه هم هست همون وایرلس که قیمت هر کدوم از اونا 850 هزار تومن که شما به 2 تا نیاز دارید (البته چون گفتید تو دید مستقیم نیستش) ولی یک بار هزینه میکنید و دیگه هزینه ای نداره .و تا 4 کیلومتر رو هم ساپورت میکنه.در غیر اینصورت اگه به سرعت 5 KB حدود 40 Kb قانع باشید استفاده از خطوط Dialup معمولی با سیستم Remote Access کم خرجترین راه و تنها دستگاهی که کاربراتون نیاز دارند مودم های معمولی و شما هم به یک سرور نیاز دارید که این سرویس رو روش راه اندازی کنید .
    دو تا چی نیاز دارن؟ اکسس پوینت ؟ شما از کجا میدونید افراد دیگه به هم نزدیک یا از هم دور هستند؟ اصلا چرا 2 تا چون دید مستقیم نداره؟خوب این که نشد دلیل خوب حالا چقدر باید بلند باشه ؟ اگه 2 تاش 4 کیلو متر رو ساپورت میکنه ؟ حتما 1 دونش 2 کیلومتر رو دیگه؟ اگه قرار تو دید هم باشن و وکلاینتها از هم دور باشن چی؟ 10 تا نیاز داره اونوقت ؟ اگه قرار ریموت اکسس و صل بشن چرا 2 تا؟ای بابا چرا وقتی ما نمیدونیم اونجا چه خبره اینجوری یه نفر رو گیج میکنیم ؟بزارین بره با یه متخصص شبکه تو شهر خودش مشورت کنه آقا بابا تو رو خدا قیمت ندین اینجوری که نمیشه هزینه یه پروژه رو حساب کرد شاید هم منظورتون واسه ارتباط با مخابرات هست؟مخابرات زیر 2 مگ ارتباط وایرلس نمیده به فرض هم که امکاناتش باشه و بده آخه واسه دریافت اینترنت واسه آی اس پی که این کار رو میکنه که با یه نم بارون یا یه برف کوچولو یه اختلال امواج کوچیک و.....هزارتا بدبختی دیگه باند ویت آی اس پی قطع بشه؟و تازه دقیقا تکرار میکنم دقیقا پول همون لیز لاین رو ازش بگیرن خب لیز لاین که منطقی تره هیچ کدوم از اون مشکلات رو هم نداره اونجایی که این کار رو انجام میدن امکان استفاده از لیز لاین نیست

آقا محمد نظر من رک و راست اجرای همچین پروژه ای واسه رسوندن اینترنت به نظر من کاملا غیر منطقی هست در مورد نظر این دوستمون نمیگم در کل این پروژه شما از بیخ ایراد داره نه به دلیل این که شبکه مشکل ساز بشه به دلیل این که مبنای اجرای شبکه شما شیر کردن اینترنت هست
    Last edited by chista; 04-02-2007 at 14:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •