فک نمیکنم زیاد ربطی داشته باشن این موضوع ها بهم
فک نمیکنم زیاد ربطی داشته باشن این موضوع ها بهم
منظور شما چیه؟
کدوم موضوع ها رو میگین؟
سلام بچه ها من عضو جديد هستم .
راستي من تو سايت بازتاب خوندم كخ قراره 12 بهمن با 1000 تومان سيم كارت اعتباري ثبت نام كنن كه موقعه تحويل سيم كارت 33000 تومان هم ميگيرن و هزينه مكالمه هر مين 67 تومان ميباشد.
من سیم کارتم را با 200 تومان اختلاف فروختم
دیگه سیم کارته دولتی نمی خرم.
منم عمرا ثبت نام كنم
اخه اينا چرا اينقدر سر ما كلاه بزارن؟؟؟
با سلام
اين مطلب را دارم از روي روزنامه جام جم مينويسم:
در حالي كه اين روزها برخي از هموطنان ما ازشنيدن خبر كاهش قيمت سيم كارت در ثبت نام جديد خوشحال نيستند،
به دنبال افزايش رقابت ميان شركتهاي خصوصي ارائه خدمات تلفن همراه در افغانستان ،
توزيع رايگان سيم كارت در اين كشور آغاز شده است.
شركت افغان بيسيم در اطلاعيهاي اعلام كرد تمام شهروندان افغان از اين پس مي توانن سيم كارت تلفن همراه
اين شركت را رايگان دريافت كنند ، پيش از اين ، هر سيم كارت تلفن همراه شركت افغان بيسيم ، 500 افغاني
معادل92 هزار و 500 ريال عرضه ميشد.![]()
حالا قضاوت با خودتان![]()
تو انجمن خبر تاپیکش بود خیلی وقت پیش!
براي رايگان شدن سال تعيين نكردن ، فقط اگه اشتباه نكنم گفتن نصف جمعيت يا چيزي حدود 50 ميليون نفر بايد سيم كارت داشته باشن بعد رايگان مي شه ...
بعد هم نظر من هم اينه كه از دولت سيم كارت نگيرين كه بيشتر از ظرفيت سيم كارت مي ده ... همين الانشم با كمبود ظرفيت و ازديام سيم كارت دارن له مي شن ...
با تشكر ...
اتفاقا منم خوندم. به نظر شما كي سيم كارتهاي اعتباري دولتي رو تحويل ميدن؟ اصلا آنتن دهيش خوب هست؟؟مشكل sms نداره مثل ايرانسل؟؟![]()
آخه مشکل با چی؟
مشکل Sms ایرانسل هم، مربوط به شرکت ارتباطات سیاره که دائماً در حال سنگ اندازیه وگرنه Smsهای ایرانسل به ایرانسل همیشه و به موقع می رسه. فقط Smsهای ایرانسل به دولتی و بالعکس مشکل دارن که اونم از عدم هماهنگیه. (سنگ اندازی دولت در بخش خصوصی!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)