مهدی جان گفته گاهی 5 دقیقه یا بیشتر .
اصلا armin15000 جان شما چند وقته فن سیستمت رو عوض نکردی ؟
مهدی جان گفته گاهی 5 دقیقه یا بیشتر .
اصلا armin15000 جان شما چند وقته فن سیستمت رو عوض نکردی ؟
نويد جان من حواسم به 5 دقيقه نبود! اون هم به خاطر اينه كه آخر شبه و آدم يه كم حواس پرت مي شه از شدت خواب!
منم با نظر آقا نويد موافقم بااين جور مشكل ها زياد بر خودم كه با عوض كردن فن مشكل حل شد
فن هايي كه استاندارد نيستند بعد از مدتي موتورشون ضعيف ميشه !!
و ديگه كاريايي خودشو نداره !!
در نتيجه باعث داغ شدن بيش از اندزازه !! سي پي يو ميشه !
در صورتي كه شما سيستمت رو تنظيم نكرده باشي زماني كه دماي سي پي يو از حد مجاز با لاتر رفت سيستم رو شات داون كنه !!
اين مشكل پيش مياد -
يه عامل ديگشم ميتونه !! ويروس باشه !!
با برنامه اي كه با ويندوز سازگاري نداره و با بالا اومدنه ويندوز اجرا ميشه و باعث كرش كردن !سيستم ميشه !!
يه نكته !!
ويندوز XP هيچ موقع هنگ نميكنه !! كرش ميكنه !!
اين دفعه براتون كلاس گذاشتم علمي صحبت كردم
اميدوارم مشكلتون حل شه هرچه زودتر !!
خودم حال كردم !! :mrgreen:
سلام و ممنون از تمامي دوستان
1-من دوتا ويندوز دارم كه در هر دو همين اتفاق ميفته .
2- من دوساله كه فن رو عوض نكردم .
3- از طريق setup وارد شدم دماي cpu بين 87 تا 88 در نوسان بود .البته بعد ازحدود چند
دقيقه كه كامپيوتر خاموش شد.
خب ديگه عزيز پس دوستان درست ميگن مشكل همون فن هست. شما بدون كه CPU بيشتر از 70 درجه بالا بره اين مشكلات كم كم شروع ميشه پس تا CPU رو نسوزوندي سريع فن رو عوض كن. حقا كه اين آقا نويد استاد...نوشته شده توسط armin15000
با تشكر از شما حالا فن خوب چيه؟ وقيمتش چنده ؟ آيا خودم ميتونم عوض كنم؟
آرمين جان عوض كردنش كه راحته.
اما خوبش چيه و قيمتش چنده رو بهتره كه در انجمن سخت افزار جستجو كني. دوست خوبمون hamidfull استاد سخت افزار هستند. بهتره از ايشون راهنمايي بخواهي.
احتياجي به تعويض فن نيست مي توني بازش كني و روغن كاري كني ولي يادت باشه كه اولا زياد روغن نزني چون مي پاشه رويه مادربوردت دوما يه نگاهي به خازنهاي كنار cpu بنداز كه تغيير شكل نداده باشه.مي توني اون رو با بقيه خازنهاي مادر بوردت مقايسه كني. نبايد باد كرده باشه مثل كنسرو فاسد![]()
شاید به خاطر این باشه که دوتا ویروس کش داری
یا اینکه قبلا یکی داشتی خوب پاکش نکردی :?:
:cry:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)