محمد امين جان من توضيحات شما رو نخوندم و نمي دونم در مورد رجيستر كردن بيت دفندر هست يا نه اما اين فايلي كه من دادم رو بچه ها تست كردن و موفق شدن.
محمد امين جان من توضيحات شما رو نخوندم و نمي دونم در مورد رجيستر كردن بيت دفندر هست يا نه اما اين فايلي كه من دادم رو بچه ها تست كردن و موفق شدن.
سلام به دوستان عزيزي كه از بيت دفندر استفاده مي كنند. يك سريال پيدا كردم كه نياز به كرك و چيز ديگه اي نداره و بعد از آپديت هم كماكان رجيستر مي مونه و مشكلي هم نداره.
243C4-A1BAB-F9EF6-08D29
خودم تست كردم و 100 درصد جواب مي ده.
BitDefender Professional Plus 8.0.201
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاتف جان سلام. اين كركي كه شما زحمت كشيده و لينك داده اي دقيقا همون كركي است كه من لينكش رو در بالا داده ام.
آقا مهدی من همون sasan.k هستم ولی پسوردمو که میخوام عوض کنم پسورد جدید به email من سند نمیشه به خاطر همین یه آکانت دیگه ساختم
ین پچرو من نصب کردم ولی یه بار آپدیت شد بار دوم مینویسه
the key is not valid
ساسان جان من براي اينكه مطمئن بشم كه بعد از چند بار آپديت هم مشكلي پيش نمي آد خودم بيت دفندر رو نصب كردم و الان 3 روزه كه دارم آپديت مي كنم و هيچ مشكلي نيست. در ضمن فقط تا يكسال رجيستر شده. اگه خواستي عكسش رو هم مي گذارم كه مطمئن بشي. نمي دونم براي شما چه مشكلي هست كه نمي شه.
ببخشيد اگه بي دقتي كردمنوشته شده توسط mehdi_best
![]()
میشه طریقه ی کرک کردن رو فارسی بگی![]()
ساسان جان با اين سريالي كه همين يكي دو پست قبل دادم ديگه نياز به هيچ چيزي نداره و كرك نمي خواد. فقط كافيه كه سريال رو وارد كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)