خيلي دلم ميخواد انگيزه ي اين دوستمونو بابت اين پستشون بدونم....اي كاش الان پيشم بود!
خيلي دلم ميخواد انگيزه ي اين دوستمونو بابت اين پستشون بدونم....اي كاش الان پيشم بود!
خدایی خیلی بدجنسین.شاید بعد از ارسال تاپیک مشکلات تو زندگیش پیدا کرده بنده خدا.حالا هی شما گیر بدین.این تاپیک هرچقدر هم سره کاری باشه توجه شمارو می رسونه.زت مزید
دم همتون قیییییییییییییییییییییییی یییژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژز
خودمونیم سرگرم شدیم
تاپیک باحالی بود
کلی حال کردم این بابا همه رو سرکار گذاشته
خوب يكي ديگه در مورد ساخت بازي باي موبايل توضيح بده با چه برنامه اي ميسازن و چه جورييييي
سلام به همگی! من میتونم بهتون نوشتن بازی با جاوا رو برای موبایل یاد بدم، ولی الان دارم روی 2تا پروژه کار میکنم اصلا تا تابستون وقت نمیکنم بیام مطلب بدم. ولی برای شروع میتونین فعلا برنامه eclipse 3.2 و پلاگین موبایلشو دانلود کنین (اوپن سورسه و کرک نمیخواد) و از سایت flazx.com هم از سرچش کتاب J2ME Game Programming رو پیدا کنین و دانلود کنین (یکی از کتابهای خوبیه که در این زمینه دیدم تا حالا). اگر هم دوست داشتین بیشتر یاد بگیرین یا سوالی داشتین بگین تا توضیح بدم خودم. البته به فارسی هم یک کتاب چاپ شده در این رابطه، که متاسفانه 2زار نمیارزه، برای همین توصیه نمیکنم پولتونو هدر بدین بخرینش! این هم بگم که یک کمی هم جاوا رو قبلش بلد باشین بهتره، البته اگه بلد نباشین هم یاد میگیرین!
سلام
من یه سایت ایرانی پیدا کردم که واسه موبایل
برنامه مینویسه و تا حالا دوتا برنامه( تقویم و رمزنگاری اس ام اس) هم ساخته
و میگن که میخوان بازی ایرانی هم درست کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله کامل تر بشه یا حرفه ای تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)