تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم بهتره ؟؟؟؟

راي دهنده
76. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سامسونگ

39 51.32%
  • مکستور

37 48.68%
صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 66

نام تاپيک: هارد دیسک سامسونگ بهتره یا مکستور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی

بلاخره هاردم عوض کردم یه سامسونگ گرفتم عجب سرعتی داره نسبت به مکسوتره

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من هم گفته شما را مبنی بر :
    من توی عصر ارتباط خوندم نوشته وبد هارد دیسکهای سامسونگ فقط 5 ثانیه طول میکشه تا ویندوز بوت بشه
    تایید میکنم که من هم خوانده ام ولی در کل مکستور عمری تره و شاید سرعت اولیه بالایی نسبت به سامسونگ نداشته باشد ولی از نظر کیفیت و محبوبیت رتبه اول را دارد .
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

همون طور که میدونید سامسونگ کره ای و من هیچ وقت جنس چینی رو به کره ترجیح نمیدم تازه سامسونگ 3 سال گارانتیه تعویض داره

4. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

همون طور که میدونید سامسونگ کره ای و من هیچ وقت جنس چینی رو به کره ترجیح نمیدم تازه سامسونگ 3 سال گارانتیه تعویض داره
    جدا اگر 3 سال گارانتی داشته باشه که مهشره

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بله دقیقا همینطوریه 3 سال یعنی مادام العمر .... چون دیگه تا سه سال دیگه طرف میخواد دوباره اپگریت کنه دیگه
    اینو فقط بگم که ته هارد دیسک به هموتون پیشنهاد میکنم سامسونگ بگیرین . یه وقت فکر نکینید دارم تبلیغ میکنم
    بابام که این همه مکستور مکستور میکرد الان نظرش عوض شده میگه سرعت کامپیوتر خیلی بهتر شده نسبت به مکستور

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    من نمیدونم چرا همه از مکستور این قدر بد میگن تو نظر سنجی هم اگه دقت کنین می بینین که مکستور بهتره
    من خودم اول یه هارد 80 ide مکستور داشتم بعدش یه 160 sata گرفتم حالا هم می خوام یه 250 sata بگیرم با 16 مگ بافر فکر کنم 80 تومن باشه راستی سامسونگ 250 چند مگ بافر داره قیمتش چنده؟

آخر فروم باز mavesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فعلا روی خاک

پيش فرض

سلام
    من چند ماه پيش يه سامسونگ 80 آي دي اي با گارانتي يه شركت معتبر!!!! گرفتم. بايد بگم كه چندان چيز فوق العاده و جالبي نيست. به نظر من كه مكستور بهتره در ضمن هارد هاي سامسونگ صداشون زياده. علاوه بر اين گارانتيش شامل هيچ چيزي نميشه!!!! ولي من گارانتي مكستور رو ديدم، حتي بد سكتور هم شاملش مي شد.
    يه نمونه هم هارد مكستور ساخت تايلند ديدم كه خيلي جالب بود. هم از نظر سرعت و هم از نظر صدا.
    موفق باشين

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

هارد دیسک من 8 مگابافر و 7200 آر پی ام
    هارد دیسکهای سامسونگ توی بی صدایی معروفند من که خواستم بخرم یارو واسم مکستور نوشت بعد بهم گفتم سامسونگ بنویس گفت بخاطر صدای کمش میگی ؟؟؟؟ ولی ماله من که سرعت بالاتر از مکستور

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم تا حالا که 5 تا هارد دارم فقط مکستور گرفتم ازشون هم راضیم یکیشون که 40 گیگه 5 ساله فول شده و هنوز که هنوزه مثل خر کار میکنه اونای دیگه هم 120 و 160 هستن ،الانم میخوام برم یه 320 گیگ بگیرم ولی شنیدم که همشون چینین ،ولی هاردهای قبلیم ساخت سنگاپور بودم موندم توش بگیرم یا نه یه چیزی بهم میگه برم همون سامسونگ رو بگیرم چون ساخت کره ست و به نظر من هر چی باشه از چین بهتره، راستی هاردام اصلا صدا ندارن ،شما منظورتون از صدای هارد چه صداییه؟یه چیز دیگه اگه میخوایید هاردتون عمرش زیاد بشه زیرش یه فن بزارید که جوش نیاره . موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

والا من سامسونگ رو امتحان نکردم........اما از 5تا سیستمم 4تاشون متاسفانه هاردشون مکستوره (وبازهم متاسفانه هارد بک آپمم مکستوره) فقط یکیشون وسترنه که ازش راضیم.......
    حالا چرا متاسفانه؟
    دلیل
    1-روز 12بهمن 3سال پیش اولین هاردمکستورم با عمر حدود یک سال ونیم خودبخود قفل کرد!!!برای ریکاور کردن اطلاعاتش دست بدامن همه شدم......تهران بهم قیمت دادن با نیم میلیون تومن اطلاعاتشو برمیگردونن(چون اطلاعات کاریم همش او ن تو بود........)بالاخره عصر یکی از دوستای خوب وجدا واردم هارد رو گرفت وفرداش دیتای روش رو برام روی سی دی آورد ولی خوده هارد کلا رفت که رفت
    3-توی روزهائی که زلزله بم اتفاق افتاده بود (که ماهم بدلایلی اون روزها کارمون زیاد بود)مجددا یکی دیگه از سیستم هام هاردش قفل کرد!!!ولی بزور آوردیمش بالا......حدس بزنید مارکش چی بود؟بله ...مکستور!!!
    2-امسال حدودای یک ماه پیش مجددا هارد سیستم اصلی(Main) ام مجددا قفل کرد .....حدود 5-6بار ریست کردم تا بالاخره بالا اومد.......شب خاموشش کردم روز ازنو روزی از نو......
    الانه نزدیکه یک ماهه که از ترس اینکه دوباره قفل کنه وبالا نیاد سیستم رو خاموش نمیکنم.......حتی روی استند بای هم ممکنه بوت نشه(تواین مدت فقط اجبارا موقعی که مین و سی پی یو رو عوض کردم خاموشش کردم .....اونم بعدش با هزارتا خواهش وتمنا دوباره بالا اومد)مارک این یکی هارد چیه؟خب ......مکستور
    اشتباه من این بود که زمانی که سیستم هارو جمع میکردم غیراز یکی (که وسترن هست) بقیه رو هارد مکستور روش بسته بودم
    القصه......برای اینکه موضوع براخودم روشن بشه زنگ زدم شرکت الماس اولش فکرکردن میخوام از گارانتی استفاده کنم ......
    بهشون گفتم تاریخ گارانتیش گذشته.........فقط دوتا سئوال منو جواب بدید:
    1-آیا اگه این هارد اصلیم یکروزی قفل کرد ودیگه اصلا بالا نیومد.....آیا شما میتونید ریکاور کنید؟
    جواب بامکث وتانی:والا راستش چی بگم ؟هم آره وهم نه
    2-ببخشید خانم حالا از همه ی این حرفا که بگذریم .........چرا این مدل هارد ها اینجور میشن؟
    جواب (با لحن تاسف بار):باعرض معذرت....آقای فلانی(که بنده باشم) این مدل هارد های مکستور متاسفانه اغلب همچین مشکلی براشون پیش میادواز دست ماهم کاری برنمیاد......
    نتیجه؟
    Last edited by saviss; 30-01-2007 at 10:17.

12. 2 کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •