دکتر جان
این کاری که دوستمون گفت انجام بده
یعنی ببین اسم سازنده محصولت چیه و بعد سایتشو پیدا کن و بعد برو تو سایتش نرم افزار و فیرم ویر جدیدش رو دان لود کن.
باید بلد باشی چجوری فیرم ویرش رو آپگرید کنی
اگه بلد نبودی برو از یکی یاد بگیر
دکتر جان
یعنی ببین اسم سازنده محصولت چیه و بعد سایتشو پیدا کن و بعد برو تو سایتش نرم افزار و فیرم ویر جدیدش رو دان لود کن.
دوستان من يك مشكل برام پيش اومده. يك Mp4 دارم كه وقتي به سيستم وصل بود حواسم نبود همينجوري از Usb كشيدمش بيرون.
حالا وقتي با Usb به سيستم وصلش ميكنم اصلا هيچ اتفاقي نمي افته.
ميشه كمكم كنين بگين مشكل از كجا ميتونه باشه؟ آيا تعمير ميشه؟ يا برم تو خط رم و رم ريدر؟
ممنون
Last edited by alir3za; 21-02-2007 at 19:06. دليل: ممنون
فلشتون سوخته
يك ترانزيتور 500 بايد براش بخري مشكلش حل مي شود ببر تعميركارها يا گارانتيها
مهندس جان من اگه بلد بودم که این جا پست نمی دادم . در ضمن شما که این قدر مهندسی به من بگو کجا برم . آدرس سازنده :دکتر جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ASUS POWER; 02-03-2007 at 20:45.
فیرم ویر چیه ؟ چه کار کنم تا آپ گرید بشه ؟ چرا کسی جواب نمی ده ؟
عزيز فريم وير مثله باياس مادربرد هست مثلا ايراد برطرف ميكنند يا چيزي را ساپورت مي كند
(6 ماه بعد) چه عجبی . یه کسی جواب داد . ممنون ...عزيز فريم وير مثله باياس مادربرد هست مثلا ايراد برطرف ميكنند يا چيزي را ساپورت مي كند
بهتره یک بار درایوی که شناخته توسط ویندوز اسکن فول کنی ، به احتمال 98% مشکلت حل میشه اگر نحوه اینکار رو نمیدونی بگو تا راهنماییت کنم .
اصلا نمی تونه فول اسکن کنه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)