ممنون به کارت ادامه بده. mici
ممنون به کارت ادامه بده. mici
سری کلاسیک و سمفونی ادامه دارد. این سری هم شامل دو دسته فایل Verdi_Grieg و Vivaldi_Schulbert میباشد که هر کدام دارای چندین موزیک است.
امیدوارم خوشتون بیاد . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 38KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32KB
مثل اینکه این نوع فایل ها مورد استقبال قرار نگرفت. تا اینجا من اونهایی را که گلچین کرده بودم و دسته بندی براتون
گذاشتم. بقیه را انشااله در فرصتی دیگر که حال و حوصله ای بود و انگیزش اومد دوباره شروع به آپلود میکنم. این سری تمام شد .
بامید دیدار مجدد . . . خدا حافظ
مرسی دوست عزیز
ادامه بدید .................
با تشكر از شما دوست عزيز
ما منتظريم
خیلی ممنون دوستان. تو چشمم.
اگر اجازه بدید از یک هفته دیگه دوباره شروع میکنم. من فکر کردم این نوع فایلها مورد توجه قرار نگرفته به همین خاطر هم ولش کردم اما حالا که میخواهید حتما تا آخرش را میزارم اینجا فقط باید کمی اجازه بدین دو باره اینها را دسته بندی کنم و مرتب بزارمشون اینجا.
حتماً حتماً ...
بیا دوست عزیز اینهم PSM-Player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ...
کارتون عالیه منتظر ادامش هستیم
با سلام خدمت دوستان
نمیدونم چه جوری اینو بگم ! ولی باید بگم چون ممکنه بعضی ها منتظر ادامش باشند.
دوستان اون سی دی ِ که آهنگ های با فرمت amr - mmf - و imy را در آن ریخته بودم و نگهداری میکردم نیست که نیست !!!
هر چی گشتم هم پیدا نکردم. یادم میاد که دو تا سی دی هم از اون آهنگها درست کردم تا اگر یکیش خراب شد اون یکی باشه. این کار را من معمولاً برای تمام دیتا هام انجام میدم ولی نمیدونم چرا هر دو تا سی دی این فایل ها نیست. البته یک سی دی آهنگهای MP3 ام هم نیست که خوشبختانه سی دی دیگرش هست.
هر جا را که بگید گشتم، مثل اینکه آب شده رفته تو زمین. البته من دست بردار نیستم و هنوز دنبالشون میگردم.
باز هم معذرت. فقط نوشتم تا دوستان منتظر بدانند که قضیه چیست و فکر نکنند که من یادم رفته. انشااله وقتی که پیداشون کردم حتماً حتماً ادامش را پیگیری میکنم و همه را آپلود میکنم . یا علی مدد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)