قبول دارم مقايسه عادلانه اي نيست . ام 600 با زد550 . اما اين سوال رو دارم ازت كه با توجه به تجزبت از گوشي هاي ديگه صفحه ي اين گوشي رو با صفحه كدوم گوشي برابر ميدوني ؟ آيا با k700 برابره يا كيفيتش پايين تر از اونه ؟
ممنونم
قبول دارم مقايسه عادلانه اي نيست . ام 600 با زد550 . اما اين سوال رو دارم ازت كه با توجه به تجزبت از گوشي هاي ديگه صفحه ي اين گوشي رو با صفحه كدوم گوشي برابر ميدوني ؟ آيا با k700 برابره يا كيفيتش پايين تر از اونه ؟
ممنونم
گوشی های سری و فقط پول امکان واکمن را می گیرند برای مثال کارایی کا 750 با و 800 یکیه و فقط حافظه جانبیشون فرق داره بخاطر همین قیمتش خیلی گرونتره
راهنمایی من اینه اگر می خوای از اطلاعات گوشی استفاده کنی (مثلا همیشه با هواپیما به مسافرت می روی یا سیمکارت نداری ) و 300 رو بگیر اما اگر اینطوری نیست از ز 550 استفاده کن
منظورتون رو متوجه نشدم . يعني و300 امكاناتش بيشتر از زد550 هستش و اين گوشي فقط براي تماس گرفته ؟
اگه ميشه مثال بزنيد
من خودم نوكيا باز بودم.واين اولين گوشيه سوني اريكسون منه.اما فكر كنم كيفيتش با هم يكي باشه.تو سايت shop.ir كيفيت هر دوشون را نوشته 262144 رنگ.البته گوشيه منا هم نوشته 262144 اما كلا كيفيتش از زمين تا اسمون فرق داره اما حالا روچه حسابي نوشته نميدونم؟![]()
این کیفیت فقط به تعداد رنگ بستگی نداره .
به تعداد و اندازه های پیکسل ها هم بستگی داره.
درسته.هرچي تعداد پيكسل ها بيشتر و ريز تر باشه كيفيت هم بالاتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)