سلام مهدی جان ممنون از این برنامه ای که دادی باحال بود.
سلام مهدی جان ممنون از این برنامه ای که دادی باحال بود.
سعيد جان خواهش مي كنم.
راستي يادم رفته بود بگم كه اين برنامه رو دوست خوبمون سودا نوشته اند.
ممنون از همه دوستان مخصوصا مهدي جان به خاطر فايلي كه داده بود..
اما متاسفانه اون سيستم به حدي ويروسي بود كه خود آنتي ويروس رو هم از كار انداخته بود :cry: و. هيچ جوري هم آنتي ويروس دوباره نصب نميشد..بنابراين من مجبور شدم فرمتش كنم و به اين دليل كه 98 به صورت پيش فرض IE4 داره فعلا فارسيش داره درست كار ميكنه..
اگه IE6 نصب كردم و مشكل دار شد حتما از اون فايل استفاده ميكنم كه ببينم چاره ساز هست يا نه؟
به هر حال از همه عزيزان ممنونم
چرا IE !?
فايرفاكس رو نصب كن !! بهتره !
پگاه جان به نظر من هم از اپرا و فايرفكس استفاده كني خيلي بهتره. البته مي ترسم الان دوباره بحث اپرا و فايرفكس و IE اينجا پيش بياد!!!
ببخشيد اين موضوع مي تونه ربطي به اضافه کردن زبان فارسي توي REGIONAL AND LANGUSAGE داشته باشه ؟؟؟
اين اقا مهديه يا قول نمي ده يا اگه ميده ميره و پيداش نميشه :shock:نوشته شده توسط mehdi87
![]()
راستي من يادم رفت بگم كه اون برنامه كه لينك دادم براي ويندوز ايكس پي هست و در ويندوز 98 كار نمي كنه. اشتباه نكنيد.
سلام به دوستان و ممنون از راهنمايي همگي...
آقا مهدي ما رو 3 روزه گذاشتي سر كار پسر خوب؟ :lol: ..
من توي 98 مشكل دارم اون وقت شما فايل xp ميزاري؟ دست مريزاد بابا...
شوخي كردم به هر حال دستت درد نكنه..ايشالله اونم يه روزي به كارم مياد...راستي يه سوال اين فايل dll كه ميگي همون Kbdfa.dll كه ميره توي System32 ميشينه نيست؟؟؟؟؟؟؟؟ يا فرق ميكنه؟
ممنون و موفق باشيد...
پگاه خانم من نمي خواستم سركار بذارم. آخه دوستمون حرف از فايل dll زدند من حواسم نبود فكر كردم همون فايلي كه براي ايكس پي بايد عوض بشه رو منظورشون هست. بعد يه دفعه ديدم شما گفتي 98 ، به خاطر همين گفتم براي اينكه اشتباه نشه بگم كه جريان چيه.
كدوم مهدي !!!
بخدا اگه با مني !! پيدا نميشه !! :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)