توی اون مرحله یه کیف دستته که توش یه تفنگ هست و توی یه شهر (هنگ کنگ) برگزار میشه و چند نفر هم با لباس آبی هستند که از ماشین پیاده میشن و اگه تو رو ببینند به طرفت شلیک میکنند.
توی اون مرحله یه کیف دستته که توش یه تفنگ هست و توی یه شهر (هنگ کنگ) برگزار میشه و چند نفر هم با لباس آبی هستند که از ماشین پیاده میشن و اگه تو رو ببینند به طرفت شلیک میکنند.
شما باید به یکی از پشت بام های همون اطراف بری و با تفنگ دوربین دار هدفتو که تو قسمت ماموریت بهت معرفی می کنه ترور کنی............بعدشم باید بری پیش همون ماشینه که اول از اونجا میای.........فقط دقت کن که با اسلحه کنار مامورا ظاهر نشی و اصلا با اونا درگیر نشو......و بعد از کشتن هدف هم سریع تفنگ دوربیین دارتو بزار تو کیفت و برو پیش ماشینت تا مرحله تموم بشه...به همین راحتی.....
سلام
من باید کی رو بکشم؟؟؟اونی که لباس خاکستری رنگ داره رو بکشم یا اونی که داره باهاش حرف میزنه و لباس آبی تنشه؟؟؟؟؟و بعد اینکه چطور میتونم اسلحه داخل کیف رو بردارم؟؟؟؟؟؟
اونی که لباس خاکستری تنشه.من باید کی رو بکشم؟؟؟اونی که لباس خاکستری رنگ داره رو بکشم یا اونی که داره باهاش حرف میزنه و لباس آبی تنشه؟؟؟؟؟و بعد اینکه چطور میتونم اسلحه داخل کیف رو بردارم؟؟؟؟؟؟
من اون رو کشتم اما وقتی که رفتم پیش اون ماشین به مرحله بعد نرفتم!!!!لطفا بیشتر توضیح بدین![]()
مطمئنی که خاکستریه رو کشتی؟؟؟؟؟؟فکر کنم بعد از اینکه کشتیش یه هلکوپتر هم میاد دنبالت......
پیش همون ماشینه که اول از اونجا اومدی رفتی دیگه؟؟؟؟؟
ببخشید من اشتباهی میرفتم پیش اون یکی ماشین![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی ممنون از کمکتون![]()
این مرحله خیلی مرحله ی جالبیه.......اول باید بری تو رستوران از صاحبش کلید دستشویی رستوران رو بگیری ...بعد اسلحهتو تو دستشویی قایم کنی...بعدش باید بری تو یه خیابون و یه چینیه که لباس خاکستری داره و با رئیس پلیس قرار داره رو بی صدا بکشی و لباسشو بپوشی و اونو تو فاضلاب بندازی و از جیبش هم یه آرم بگیری و بعد بری پیش رستوران و جای اون چینیه سر قرار با رئیس پلیس... اونجا می گردنت و اسلحه هاتو می گیرن....واسه همین اول باید یه اسلحه تو دستشویی قایم میکردی...بعدش باید اون آرمه که از لباس اون چینیه گرفتی رو روی یه میز که تو آشپزخونه همون رستوران است بندازی و بعدش بری با رئیس پلیسه صحبت کنی و اجازه می گیری که بری دستشویی...بعد میری تو دستشویی و اسلحه که قایم کرده بودی رو می گیری و رئیس پلیسه و اونی که لباس آبی داره رو باید بکشی...و بعد سریع از رستوران خارج شو و برو پیش ماشینت........
من اون کار ها رو مو به مو انجام دادم و خود بازی هم کار های من رو تایید کرد.اما هم با پیغام خطای Failed رو به رو میشوم.من باید چه موقع اون علامت رو که از اون مرد چینی گرفتم روی میز بذارم!!!
من مرحله ی پنجم مشکل دارم.
ماموریتهای این مرحله چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)