تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: Hitman: Codename 47

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته بازی نکردم بگو چه جوری هست شاید یادم اومد
    توی اون مرحله یه کیف دستته که توش یه تفنگ هست و توی یه شهر (هنگ کنگ) برگزار میشه و چند نفر هم با لباس آبی هستند که از ماشین پیاده میشن و اگه تو رو ببینند به طرفت شلیک میکنند.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

توی اون مرحله یه کیف دستته که توش یه تفنگ هست و توی یه شهر (هنگ کنگ) برگزار میشه و چند نفر هم با لباس آبی هستند که از ماشین پیاده میشن و اگه تو رو ببینند به طرفت شلیک میکنند.

شما باید به یکی از پشت بام های همون اطراف بری و با تفنگ دوربین دار هدفتو که تو قسمت ماموریت بهت معرفی می کنه ترور کنی............بعدشم باید بری پیش همون ماشینه که اول از اونجا میای.........فقط دقت کن که با اسلحه کنار مامورا ظاهر نشی و اصلا با اونا درگیر نشو......و بعد از کشتن هدف هم سریع تفنگ دوربیین دارتو بزار تو کیفت و برو پیش ماشینت تا مرحله تموم بشه...به همین راحتی.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من باید کی رو بکشم؟؟؟اونی که لباس خاکستری رنگ داره رو بکشم یا اونی که داره باهاش حرف میزنه و لباس آبی تنشه؟؟؟؟؟و بعد اینکه چطور میتونم اسلحه داخل کیف رو بردارم؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من باید کی رو بکشم؟؟؟اونی که لباس خاکستری رنگ داره رو بکشم یا اونی که داره باهاش حرف میزنه و لباس آبی تنشه؟؟؟؟؟و بعد اینکه چطور میتونم اسلحه داخل کیف رو بردارم؟؟؟؟؟؟
    اونی که لباس خاکستری تنشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اونی که لباس خاکستری تنشه.
    من اون رو کشتم اما وقتی که رفتم پیش اون ماشین به مرحله بعد نرفتم!!!!لطفا بیشتر توضیح بدین

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

من اون رو کشتم اما وقتی که رفتم پیش اون ماشین به مرحله بعد نرفتم!!!!لطفا بیشتر توضیح بدین
    مطمئنی که خاکستریه رو کشتی؟؟؟؟؟؟فکر کنم بعد از اینکه کشتیش یه هلکوپتر هم میاد دنبالت......
    پیش همون ماشینه که اول از اونجا اومدی رفتی دیگه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

9

ببخشید من اشتباهی میرفتم پیش اون یکی ماشین

خیلی ممنون از کمکتون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

در مرحله 4 بعد از اینکه کلید رو از اون مرد توی رستوران گرفتم باید چی کار کنم؟؟؟؟
    این مرحله خیلی مرحله ی جالبیه.......اول باید بری تو رستوران از صاحبش کلید دستشویی رستوران رو بگیری ...بعد اسلحهتو تو دستشویی قایم کنی...بعدش باید بری تو یه خیابون و یه چینیه که لباس خاکستری داره و با رئیس پلیس قرار داره رو بی صدا بکشی و لباسشو بپوشی و اونو تو فاضلاب بندازی و از جیبش هم یه آرم بگیری و بعد بری پیش رستوران و جای اون چینیه سر قرار با رئیس پلیس... اونجا می گردنت و اسلحه هاتو می گیرن....واسه همین اول باید یه اسلحه تو دستشویی قایم میکردی...بعدش باید اون آرمه که از لباس اون چینیه گرفتی رو روی یه میز که تو آشپزخونه همون رستوران است بندازی و بعدش بری با رئیس پلیسه صحبت کنی و اجازه می گیری که بری دستشویی...بعد میری تو دستشویی و اسلحه که قایم کرده بودی رو می گیری و رئیس پلیسه و اونی که لباس آبی داره رو باید بکشی...و بعد سریع از رستوران خارج شو و برو پیش ماشینت........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

من اون کار ها رو مو به مو انجام دادم و خود بازی هم کار های من رو تایید کرد.اما هم با پیغام خطای Failed رو به رو میشوم. من باید چه موقع اون علامت رو که از اون مرد چینی گرفتم روی میز بذارم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من مرحله ی پنجم مشکل دارم.
    ماموریتهای این مرحله چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •