تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: موبايل هايي كه تلويزيون نشون ميدن

داره خودمونی میشه mojtaba_sv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم یکی دیگه فقط لینکش و میزارم تا صفحه دیر لود نشه البته همین جوریش هم دیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مثل اینکه اینجا سامسونگ فراموش شده
    اون ان 93 و 92 همشون با سیستم hi-fi میتونن پخش کنن که این هزینه برای طرف داره ولی سامسونگ یا داشتن سیستم دی وی ام بدونه هزینه تلوزیون رو میزاره جلوت
    سامسونگ های که این سیستم رو دارن :
    اف 500 یا اف 300 ( درست یادم نیست )
    پی 910 و 900 و 920 و 930 و 940
    بی 600 و ...........

Banned EMPERATOUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شهر سخت افزار.كام

پيش فرض

X bond هم هزینه نداره و قشنگ میگیره

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

X bond هم هزینه نداره و قشنگ میگیره
    x bond ساخت کجا است من خودم موبایل گیگابایت پیدا کردم که که تلویزیون نشون میده و هم ضیط می کنه این هم سایتشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

هیچ کس تا بحال از این نوع موبایل ها داشته که امتحان کنه که تو ایران کار میکنن

Banned EMPERATOUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شهر سخت افزار.كام

پيش فرض

جیگرم .من با چشم خودم تستش کردم. قشنگ میگیره. I tek معروفه تو پاکت پیسی

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

9

جیگرم .من با چشم خودم تستش کردم. قشنگ میگیره. I tek معروفه تو پاکت پیسی
    سلام
    يعني تو هر مكاني بدون مشكل؟
    ممنون

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

مثل اینکه اینجا سامسونگ فراموش شده
    اون ان 93 و 92 همشون با سیستم hi-fi میتونن پخش کنن که این هزینه برای طرف داره ولی سامسونگ یا داشتن سیستم دی وی ام بدونه هزینه تلوزیون رو میزاره جلوت
    سامسونگ های که این سیستم رو دارن :
    اف 500 یا اف 300 ( درست یادم نیست )
    پی 910 و 900 و 920 و 930 و 940
    بی 600 و ...........
    کلاً در این مورد سامسونگ پیشرو بوده و اولین گوشی که قادر به پخش برنامه های تلویزیون بوده سامسونگ بوده و هنوز هم پیشرو هست. شک نکن.

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

کلاً در این مورد سامسونگ پیشرو بوده و اولین گوشی که قادر به پخش برنامه های تلویزیون بوده سامسونگ بوده و هنوز هم پیشرو هست. شک نکن.
    سلام عزيز اين مدل هايي كه شما نوشتيد وجود خارجي ندارن يا اينكه من هرچه در سايت سامسونگ سرچ كردم پيدا نكرد فقط b600 را پيدا كرد ه اين فقط خروجي تلويزيون داره نه اينكه خودش تلويزيون است اگر شما سايتي ازشون داريد بذاريد

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلام عزيز اين مدل هايي كه شما نوشتيد وجود خارجي ندارن يا اينكه من هرچه در سايت سامسونگ سرچ كردم پيدا نكرد فقط b600 را پيدا كرد ه اين فقط خروجي تلويزيون داره نه اينكه خودش تلويزيون است اگر شما سايتي ازشون داريد بذاريد
    ببخشین ها. ولی یه نمونه ساده اش اینه:

آره همین دی600 خودمونه.

با اینکه یه کم قدیمیه ولی اینم بخونین:

ورود اولین گوشیهای موبایل سامسونگ با قابلیت پخش برنامه‌های تلویزیونی در آلمان
    سامسونگ الكترونیك عرضه گوشی‌های موبایل خود با قابلیت پخش برنامه‌های تلویزیونی (T-DMB) را با همكاری شركت Debitel؛ یكی از بزرگترین شركتهای ارائه دهنده سرویس موبایل،‌ در آلمان آغاز نمود.
    همزمان با شروع مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ درآلمان ، Debitel ارائه سرویس DMB را شروع کرد تا كاربران بتوانند به تماشای مسابقات فوتبال از طریق گوشی‌های موبایل سامسونگ مدل P900 برای اولین بار در اروپا بپردازند.
    SGH-P900 با طراحی و ظاهری زیبا قابلیت پخش برنامه‌های تلویزیونی را بطور واضح داراست. همچنین دوربین 2 مگاپیكسل، پخش موسیقی و Bluetooth از دیگر مشخصات این دستگاه بشمار می‌رود. این گوشی دارای بلندگوهای بسیار قوی و آمپلی‌فایر نیز می‌باشد.
    سرویس پخش تلویزیونی گوشی‌های موبایل از پنچ شهر برلین، كلن، مونیخ، اشتوتگارت و فرانكفورت آغاز شده و بتدریج در دیگر شهرها فعال خواهد گردید.
    پائول استادن، رئیس Debitel میگوید: آلمان مناسبترین بازار برای ارائه سرویس پخش برنامه‌های تلویزیونی در اروپا بشمار میرود و برای نخستین بار كاربران خواهند توانست تمامی مسابقات جام جهانی را از طریق گوشی‌های موبایل خود تماشا كنند. ما از همكاری با شركت سامسونگ بسیار خشنود هستیم و با كمك این شركت توانسته‌ایم اولین سرویس پخش برنامه‌های تلویزیونی را در اروپا رسما" افتتاح نمائیم.
    كیتا لی، رئیس بخش شبكه های مخابراتی سامسونگ گفت: معرفی گوشی‌های موبایل با قابلیت پخش تلویزیونی سامسونگ در آلمان و با همكاری موثر شركت Debitel از استقبال خوبی برخوردار بوده است. در حال حاضر آلمان بعنوان میزبان مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۰۶ می تواند موقعیت خوبی برای ارائه نوآوریها، حركت و رشد شركت سامسونگ فراهم آورد. وی همچنین افزود: این شركت در تلاش است تا رهبری بازار را با ارائه جدیدترین و پیشرفته‌ترین محصولات در دست داشته باشد.
    پیش از این سامسونگ گوشی های موبایل با قابلیت پخش برنامه‌های ماهواره ای و تلویزیونی را در كره عرضه کرده بود. همچنین این شركت ارائه گوشی های موبایل با پخش برنامه‌های ویدئویی را در ایتالیا آغاز كرده است و به فعالیت خود جهت همكاری با دیگر شركتهای اروپایی ادامه خواهد داد.

همین گوشی الان یکی از پرطرفدارهای سامسونگه.
    OK؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •