فکر می کنم گفتن بهار سال جدید
فکر می کنم گفتن بهار سال جدید
مگر ما با خط چه كار خواهيم كرد كه حرف از امكانات ميزنيد من 11 سال اين خطو دارم و هيچ گاه اي را عوض نمكنم شماره رند خشگلي هم كه دوستان وگفتند اي خط من يكي از رندترين شماره هاست ولي با كد 912150 نه 935...
خودتان را گول نزنيد
ممنون دوستان![]()
به احتمال زیاد سیمکارتمو میفروشم
ولی دوستانی که مطلع هستند میتونن بگن تا چه حدی میشه خوشبین بود که حساب هزینه بر اساس دقیقه یه جورایی کم بشه مثلا اگه من به طور متوسط طی هر مکالمه ۲۰ ثانیه صحبت کنم (خوب چرا sms نزنم!!!!) باید 2.25 (با ضریب پالس 45/60)برابر میزان کارکرد واقعی هزینه کنم
![]()
من کرمانشاه هستم و ظاهرا بزودی فعال میشه میتونم سیمکارتمو الان بفروشم و بعد مثلا یه ماه دیگه یه ایرانسل بگیرم چون قیمت سیمکارت دولتی که قطعا افت خواهد کرد اما فیمت ایرانسل چطور؟
Last edited by sadid; 07-01-2007 at 14:50.
بله متوجه شدیم. شما خط خودتون رو نگه دارید. مرسی از اظهار نظرتون.
ولی ما ترجیح میدیم بجای اینکه 350هزار تومن رو بخوابونیم تو گوشی، 150هزار تومن بخوابونیم و راحت تر هم صحبت کنیم.
ايرانسل هم تازست داغ است
خیلی ممنون از گزارشی که لحظه به لحظه ارائه میدی.
شما استفاده نکن یه وقت گوشتون نسوزه. جیزززه.
شما بي ادب هستيد و در فكر خود بامزه ولي من براي اينها كه امدند و خريدند گذشته است
شما لازم نيست به من گفته كه چه كار كنم جوري از راحتي صحبت ميكنيد انگار ما ميخواهيم صحبت كنيم نميتوانيم اين دليل ها را براي خود اورده نه ما خود را گول نزنيد الان همه جا انتن دارد مانند 7 سال پيش نيست كه حرف از راحتي ميزنيد
[QUOTE=PC-PC;791413]این mms و سایر ویژگی های ایرانسل از کی فعال می شه؟[/Qسرويس اينترنت و ايميل از بهمن ماه و mms هم تا آخر سال ضمنا من براي اون دوستي كه ميگفت آدم روش نميشه شماره بده بگم سيم كارت از يه كالاي لوكس در اومده و به كالاي كاربردي تبديل شده پس شركتي موفق تره كه امكانات بيشتر با قيمت كمتر ارائه بده
ببخشيد اشتباهي دوبار دكمه ارسال رو زدم
Last edited by Ali_Reza_Nazari; 09-01-2007 at 00:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)