تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: طراحان "فايرفاكس" و "موزيلا" مدعي طراحي بهترين مرورگر اينترنتي شدند

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

مرورگر درپيت ! بازم بايد بگم كه اين مرورگر به قول شما درپيت به عنوان بهترين مرورگر انتخاب شده :arrow:
    در مورد نوشتن سايت هم خود سينا هم مي دونه مشكل از طراحان وب هست و دليلش هم چند جا گفتم . پس نمي شه اين مورد رو ضعف گذاشت بلكه اين يكي از نقاط قوت فايرفاكس هست كه از اين موتور نرم افزاري استفاده مي كنه :arrow:
    نخواهد شد ! جالبه . چون هيچوقت نمي شه در اين دوره زمونه گفت كه يه چيز تا آخر بهترينه ! :arrow:
    شما از باگ ها و مشكلات اپرا خبر نداري . خيلي وحشتناكه . در ضمن من مي گم برتري داره بخاطر اينه كه سريع برطرف شد
    حفره 8 ساله هم حفره اي هست كه تا حالا هيچ هكري نمي دونست و تا حالا ازش سواستفاده نشده بود
    در مورد اوانت : شما كه از اون استفاده مي كني پس چطور نمي دونستي كه هسته اوانت IE هست ! خب خيلي چيز هاي ديگه در مورد اپرا و فايرفاكس هم نمي دوني و گرنه نمي گفتي هيچ برتري توش نديدم :shock:
    مرورگري مثل مكستون و اوانت كه هستشون IE هست مشكلات امنيتي و ... خاص خودشون رو دارن :arrow:

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

ببين نويد جان من اصلا نميخوام باهات بحث كنم
    گفتم كه اين نظر منه و ديگر هيچ
    در مورد اين كه من نميدونستم كه از آي اي استفاده ميكنه چرا ميدونستم به شوخي گفتم تو هم جدي گرفتي
    در مورد باگ و غيره هم فعلا كه آي اي و فاير فاكس در رتبه هاي اول و دومن
    :mrgreen:
    در مورد درپيت منظورم رو نفهميدي گفتم اگه هر مرورگر درپيت ديگه هم بود همين قدر دانلود ميشد
    من به عنوان استفاده كننده گفتم هيچ برتري توش نديدم
    چيزي كه ديدم فقط تبليغات و بس
    بهترين وجود نداره مگه وزنه برداريه كه ركورد داشته باشه از نظر هر كسي بهترين ميتونه چيز هاي متفاوتي باشه پس بهترين از نظر شما و طرفداران اونه نه اط نظر من و خيلي هاي ديگه
    ....
    ايني كه شما هي همه جا از فاير فاكس تعريف ميكني و به بقيه مرورگرهاايراد ميگيري درست نيست
    ....
    شما بايد نظرت رو بدي نه اينكه بخواي نظرت رو به زور به كسي بقبولي
    جمله اي از امير پي سي در ابتداي راه افتادن انجمن و آشنائي

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

كي تا حالا ديده كه من مي خوام به زور به ينفر يه چيزي رو بگم ؟! ماهان جان با اين حرفت خيلي بهم برخورد :?( اگه بهم فحش داده بودي اينقدر ناراحت نمي شدم كه الان با اين حرفت ... ) من فقط با دليل و مدرك حرف مي زنم و هيچ وقت نگفتم كه فلاني بايد از اين استفاده كني و يا اينكه بخوام به زور به يه كسي بفهمونم كه اين چيزي كه من مي گم رو قبول كنه يا ...

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

برخورد
    بحث ميكني بعد ميگي بهت برخورد
    مگه تو به من گفتي در مورد اپرا و ... خيلي چيزها رو نميدوني
    به من برخورد
    :shock:
    خوب باشه اگه ناراحت شدي من حرفمو پس ميگيرم
    آقا فايرفاكس خوبه ... اپرا اخه
    منم هيچي نميدونم
    الان ديگه ناراحت كه نيستي
    :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ببين ماهان جان شما گفتي من نمي دونستم كه اوانت هستش IE من گفتم خب اگه اينطوري يه شما پس خيلي چيزا رو نمي دونه
    در ضمن من هيچوقت از بحث ناراحت نمي شم . شما خودت گفتي من نمي خوام با تو بحث كنم . من از اين خرفت ناراحت شدم كه گفتي تو مي خواي حرفت رو بزور به همه بقبولوني
    حالا اگه يكي ديگه مي گفت يه چيزي ولي من ازت توقع نداشتم بعد از اين همه آشنايي كه با هم داريم اينو به من بگي . فكر مي كردم منو بهتر بشناسي .

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این اوانت و مكستون كه مرورگر نيستن ! يه جور پوسته براي IE هستن كه از هسته IE استفاده مي كنن و براي همينه كه انقدر سبك هستن ولي خيلي از مشكلات IE رو دارن .
    دقیقا،وقتی از این ها استفاده می کردم وقتی پس از پایان کار سیستمم را با اسپای ور چک می کردم کلی جک و جونور تو سیستمم پیدا می شد ولی از وقتی از فایر فاکس استفاده می کنم حتی یک اسپای ور هم تو سیستمم نیفتاده.اپرا هم عالیه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •