من ايرانسل دارم
به نظر من هم بزرگ ترين مشكل ايرانسل محاسبه دقيقه اي مكالمه است كه اين امر در هزينه ها بسيار موثره
مثلا برا من كه قبض اومد هزينه اي كه برام محاسبه شده بود سه برابر هزينه اي بود كه تايمر گوشيم نشون ميداد
من ايرانسل دارم
به نظر من هم بزرگ ترين مشكل ايرانسل محاسبه دقيقه اي مكالمه است كه اين امر در هزينه ها بسيار موثره
مثلا برا من كه قبض اومد هزينه اي كه برام محاسبه شده بود سه برابر هزينه اي بود كه تايمر گوشيم نشون ميداد
ممنون از راهنمايتون!
هر كسي اطلاعات جديدي بدست آورد تو همين تاپيك بگذارد!!!
با تشكر از همكاريتون.
لطفاً در مورد درستي حرف amirbick تحقيق كنيد.
رفتيم تا بعد از امتحانات!!!!!!!!![]()
فکر نمی کنم از لحاظ هزینه زیاد فرق کنن .. من خودم خیلی تحقیق کردم و تو عرض همین چند هفته خطمو عوض می کنم 1 ایرانسل می خرم ... واقعا خیلی مزایای جالبی داره نرخ گزاریش هم تو سایتش دقیقا نوشته شده بد نیست 1 سری بهش یزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirbick درست میگه، حالا شاید 3 برابر نباشه اما مطمئن باشید از تایمر خیلی بیشتر میشه چون به دقیقه محاسبه میشه
من ایرانسل دارم خیلی هم ازش راضیم اما هزینه ها خیلی بالاتر از 912 میشه![]()
من ایرانسل دارم خیلی هم ازش راضیم بنظر من مشکل خاصی نداره بجز انتن ندادنش تو مترو
سلام
اين قضيه مترو چيه همه ميگن ايرانسل تو مترو آنتن نميده!!!
خب قضيه خاصي نداره يعني تو مترو آنتن نميده ديگه مينويسه emerg calls only يعني فقط براي تماسهاي اضطراري كه البته قراره اين مشكلم برطرف كنند
خب این مشکلات که حل شد صدرصد قیمت رو از 150 تومان بالاتر خواهند برد . فعلاً مشکلات داره و شایعات و صحبت های مشکلات این سرور هست برای همین این همه تبلیغات توی تلوزیون کردند و قیمت رو آوردن پایین . بعداً به احتمال ببرند بالا .
درضمن خط های مخابرات به طرز فجیعی کاهش پیدا کرده توی قیمت . دیگه صرف نمیکنه برای اسم نویسی و فروختنش بعد یک سال . ما این سال 5 هزار تومن منفعت کردیم (خشته نباشیم)...
این ها حرفه
مگه نمی دونید تا پایان برنامه چهارم توسعه یعنی سال 88 باید سیم کارت رایگان توزیع بشه و مخابرات هم قول داده.
تازه 150 تومن هم میاد پایین تر مطمئن باشید
بابا قرار بود نفت و برق و گاز و اتوبوس و .. هم رایگان باشه ... دلتون خوشه هاا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)