دوست عزیز شما مطمئنی که ویروسای جدید به قول خودتون سسیخ میکنن این برنامه رو .نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
اگر مطمئنی فقط یک نوع ویروس یا تروجان بهم معرفی کن که بتونه از عهده خارج کردن پروسه هایی که
توسط این برنامه محافظت میشن بر بیان.
فقط یکی ... کافیه . البته منظورم این نیست که غیر ممکنه و یا کلا نشدنیه و یا این که این برنامه آخرشه ..
بلکه منظور من اینه که تا حالا من یکی تا حالا هیچ سایت امنیتی ندیدم که در مورد خارج کردن پروسه های
Process Guard توسط ویروس یا تروجان مطلبی نوشته باشه .
اگر شما جایی به گوشتون خورده لطفا منبع خبر رو همراه با لینکش بزارید تا بتونیم بر اساس مطلب و نظریه های
موجود بحث بکنیم .
اما اگر همین طوری بیایم و بگیم ویروسای جدید اینو خارج میکنن که نشد حرف.. کدوم ویروسای جدید ...
جهت اطلاع شما بگم که حتی ویروس بلاستر و ساسر هم نتونسته بودند از عهده این برنامه بر بیان و سیستم رو
رستارت کنن. منبعش هم دارم اگر خواستی لینکش رو میزارم.
حالا شما لطف کنید و بگید کدام ویروس یا تروجان از عهده ش بر اومده...
منتظر اظهار نظر شما میباشم .
با تشکر.
================================================== ===
================================================== ===
مافیا جان و سودا جان خیلی ممنون از بابت گذاشتن لینکها تون . لطف کردید عزیزان .
اما من با توجه به فروم خود این برنامه و بحث هایی که راجبش شده میتونم بگم که نسخه 3.2 این برنامه باعث
هنگ کردن بعضی سیستم ها میشود و هنوز هم نتونستند مشکل رو به طور کلی حل کنند.
من خودم هم امتحان کردم و سیستمم با اجازتون بدجوری هم هنگید تا اینکه با بیل و گلنگ افتادم به جونش و
درش آوردم.
اما نسخه 3.150 برنامه رو امتحان کردم و هیچ مشکلی هم نداره . کارش رو بخوبی انجام میده .
سودا جان در مورد معرفی قسمت های برنامه هم بروی چشم . سر فرصت حتما این کارو خواهم کرد.
ممنون از توجه شما .
موفق باشید.