اين عكسها رو براي اين گذاشتم تا كيفيت دوربين ك800 دستتون بياد
اينم يه عكس با دبليو 810 كه كيفيت ال سي دي ك800 رو نشون ميده :
![]()
اين عكسها رو براي اين گذاشتم تا كيفيت دوربين ك800 دستتون بياد
اينم يه عكس با دبليو 810 كه كيفيت ال سي دي ك800 رو نشون ميده :
![]()
تاييد ميشهبا سلام
گوشی خیلی خوبی است.
فقط در بلندی صدا کم میاره(در کیفیت عالی است)
![]()
![]()
بچه ها میشه بلندی صدای K800 رو با w810 و K750 مقایسه کنید ؟ بعضیا میگن از هر دوش پایینتره !
کا800 رو اگه آب طلا هم بگیری یه تاره مویه ان73 رو نمی ارزه![]()
جدی میگم ان73 خیلی سرتره از کا800 اینو چون کاملا مطمئنم میگم![]()
سلام.من با یه مشکل مواجه شدم.
گوشی من سونی اریکسون k800i هستش.
امروز متوجه شدم که log رو نیگر نمیداره.
مجبور شدم مستر ریستش کنم.
مشکل حل شد ولی تموم تمها و عکسها ورینگ تونها بعلاوه photomate
پاک شده.
از کجا میتونم اورجینال اینا رو پیدا کنم؟
خیلی مهمه برام.
لطفا راهنمائیم کنین.
از لحاظ دوربين كه واقعا حرف نداره
يعني بلندي صداش در حد k750نيست؟؟؟؟؟ گوشي من 6630 هست يعني از لحاظ بلندي صدا به اين گوشي داغونه ما نمي رسه؟اصلا كلا چرا صداي گوشي هاي سوني اريكسون كمه؟
چند ماه w810 داشتم, اصلا صداش در نميومد
در ضمن كسي اگه مي دونه جواب فروزان خانم را بده
يه سوال مگه از لحاظ نرم افزاري k800تو مايه هاي k750نيست؟
سلام.خوبین؟کسی به من جواب نداد؟
دوست من خواهش می کنم که این بحث تکراری و هزار بار مطرح شده رو دوباره پیش نکشین.همونطور که قبلاً هم گفتم ما تو این انجمن ها فقط وظیفه اطلاع رسانی رو داریم و انتخاب در نهایت با خریدار هستش.یکی از کا800 خوشش میاد میره اونو می خره یکی از ان 73 خوشش میاد میره اونو می خره.در ضمن مشخص کردن برتری گوشی ها نسبت به همدیگه که کار ما نیست.این یک کار بسیار تخصصی هست.ما فقط اطلاعات ظاهری رو می بینیم و بر اساس اون طوری یک گوشی رو می بریم به رتبه اول و یک گوشی رو می بریم به بدترین رتبه که شرکت سازنده و خریدار ها هم پشیمون می شن.یک کم منطقی باشید.برتری که تو ذهن ماست فقط و فقط و فقط بر اساس نظر و سلیقه شخصی خودمونه و بس.اگه یک کارشناس کارکشته که 20-30 سال تو این کاره و با خم و چم کار آشنایی داره نظر بده اونوقت میشه به نظر اون استناد کرد.ماها که نه پولش رو داریم که روزی یک موبایل عوض کنیم و نه علمش رو داریم که بخوایم قضاوت کنیم.
البته امين جان شما گفتين كه هر كس بر اساس سليقش به يك گوشي نمره قبولي مي ده پس گوشي از لحاظ اكثريت گوشي خوبي محسوب مي شه كه بيشترين سطح سليقه ها رو جواب داده باشه
اين هم بگم بهترين كارشناس براي كارشناسي يك محصول از ديد كيفيت و بقيه موارد خود مشتريه
البته با اين موضوع كه پولش رو نداريم كه 10 سال يه گوشي عوض كنيم موافقم چه برسه به هر روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)