سلام دوست عزیز این تاپیکی که ایجاد کردید اولا" کلیپ برای یک انجمن دیگه هستش دوما" برای معرفی باید تاپیک جداگانه در انجمن ایجاد کرد در ضمن برای در خاست یک انجمن خاص در اول انجمن موبایل وجود داره پس نیازی به ایجاد این تاپیک نیست
موفق باشید
سلام دوست عزیز این تاپیکی که ایجاد کردید اولا" کلیپ برای یک انجمن دیگه هستش دوما" برای معرفی باید تاپیک جداگانه در انجمن ایجاد کرد در ضمن برای در خاست یک انجمن خاص در اول انجمن موبایل وجود داره پس نیازی به ایجاد این تاپیک نیست
موفق باشید
دوست عزیز
بازیها که همگی تکراری هستند!
دلیل نداره که بازیهای تکراری رو دوباره بزارین!!!
دوست گرامی قبلا" گفتم که برای معرفی هر بازی اونم جدید باید تاپیک جداگانه ایجاد بشه نه تویه تاپیک معرفی بشه
من از همکاران و مدیران بخصوص جناب آقای مافیا خاهش میکنم که این تاپیکو قفل کنه تا پست ها زیاد نشده
ممنون
موفق باشید
عرفان جان شما که داری زحمت می کشی و این بازیها را آپلود می کنی ، اگه میشه بازیهای سیمبیان هم آپلود کن. کیفیت ابن بازیها با جاوا قابل مقایسه نیست
ممنون و من منتظریم
apoosh خان من خیلی علاقه مندم بازی سیمبین هم بزارم ولی چون گوشیم سیمبین رو ساپورت نمی کنه نمی تونم بازی رو تست کنم .اینه که اگه یکی از دوستان باشه که گوشیش سیمبین رو ساپورت کنه من بازی رو آپلود می کنم ایشون تست کنه اگه بازی مشکلی نداشت برای بقیه دوستان هم لینکش رو می ذاریم.
فقط باید یکی باشه که همکاری کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبی این بازی اینه که شما باید برید دزدی
![]()
من گوشیم سیمبینه ، شما وقتی بگذاری من تست می کنم و خبر می دم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)