تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: بيل گيتس و تیم میکروسافت در 27 سال پیش!

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهدی جان من متوجه نشدم خیلی‌ ممنون آقا مرسی‌ آخه من متنفرم از این شرکت تو هر چیزی می‌خواد بگه منم آره اگه به جای دخالت در بازی دادن به همون ویندوز رسیدگی‌ میکرد الان بد از 5 سال آمدن اکس پی‌ این همه مشگل نداشتیم که تازه انتی‌ ویروس ا انتی‌ سپای ا انتی‌ کراش هم نصب کنیم .از همه دوستان ضد میکرسافت تشکر می‌کنم.

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من نميدونم كسي كه پولدار شده خودش كار كرده يا حتما خدا يهش شانس ميده؟
    چرا آدم بايد به كسي كه كار كرده و پولدارترينه حسودي كنه؟ :twisted:

قيافه ي بيل بد بوده و گيريم كه هست. ولي دليل نداره كه عتيقه باشه
    عتيقه كسي هست كه تو خونش ميشينه نوشابه ميخوره و شعار ميده كه من بهترينم. اين قدر هم كنترل نداره كه اين آقايون كانديد ها براش تعيين تكليف كنن
    من خودم از همه ي چيزاي مايكروسافت خوشم مياد غير ويندوزش كه يه كمي دره پيته

من همين رو گفتم و بس (قصد توهين و دعوا هم ندارم)

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خدا وكيلي اگر مايكروسافت نبود ...! :?:

انصاف هم خوب چيزيه. ويندوزش رو كه بدون اجازه استفاده مي كنيد، فحش هم میدید؟! :(

البته قیافه بیل گیتس رو کاری ندارم اما تاپیک ضد مایکروسافت خیلی بی معنیه :!:

داره خودمونی میشه Hamed_P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در اعماق جنگلهاي تاريك و مه آلود.

پيش فرض

شما چيكار با قيافه اين بند خدا دارين؟ مهم اون مخش هست كه چي توش ميگذره , اگر نباشه كه دقيقه اي چند صد دلار به جيب نميزنه 8)
    همه چي كه در قيافه خلاصه نميشه :!: اين درسته كه ما بگيم هركس خوشگل و با قيافس بايد مايه دار باشه :?: :?:

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

به ريختش چيكار دارين آخه؟ :mrgreen:
    تازه اشكالات ظاهري بيل گيتس در ورژن هاي بعديش برطرف شده تازگيها ظاهر زيباتري پيدا كرده :mrgreen: :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان اشتباه نکونین بخاطر قیافش نیست که خوشم یا خوشمون نمیاد واسه همین برنامه هاش هست که میگیم اه .
    من والا از سال 77 که با کامپیوتر کار می‌کنم هر سال این آقا با تیم برنامه نویسیش میگه در ویندوز دیگه میترکنم کو پس الان این چه مسخره بعضی‌ هست که اول مثلا ieجدیدش رو میده بد مدیا پلیر رو میده بد تغییر ظاهرش رو میده بد میگه سال دیگه میاد همش .
    اول که میاد همه میگن به به 1 سال دیگه میگن اه اه میگه ناراحتین الان سرویس پجک میدم باز همه میگن به به سال بعدش همه میگن ای بابا این چی‌ میگه ای خوب الان یه سرویس پک دیگه میدم تا همه میگن بد نیست میگه خیلی‌ خوب ویندوز بعدی منفجر می‌کنم
    .زبان برنامه نویسی‌ میده میاد از برلند تقلید می‌کنه بی‌ انصافی‌ می‌کنه ویبی‌ رو بی‌ خیال می‌شه میاد یه چیز دیگه میده .
    تو بازی هم کل کل می‌کنه تو شتاب دهنده یه چیزی میده که هیچ کسی‌ الان رو سیستمش نصب نمی‌کنه انتی‌ ویرس ویروس میده !که چرا رو خود ویندوز ندادی ؟ هنگ می‌ کنه خوب چرا انتی‌ کراش ندادی ؟
    میدونین چرا چون پول میگیره فقط .خودش هم 1 خط برنامه نمی‌ نویسه همش اون بد باختا مینویسن این میخره فقط .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

جالب بود آقا مهدي.
    ولي يه نكته: پيشرفت و تكامل ربطي به قيافه آدما نداره. البته اينو قبل از ديدن اين عكس هم مي دونستيم.
    ممنون

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

تو رو خدا دوستاني كه آنتي ماكروسافت هستند برنامه هاي اين شركت رو تحريم كنند و استفاده نكنند
    اگه بده اگه مشكلي دارين خب استفاده نكن برادر گل من آدم از برنامه بد كه استفاده نمي كنه برو از يه سيستم عامل ديگه + يه مرور گر ديگه استفاده كن
    چرا دوستان همه Ie رو تحريم مي كنيداين ويندوز عزيز رو هم تحريم كنيد بريد سراغ اين همه ( الكي) سيستم عامل هاي
    ديگه
    انتقاد و يا نظر هر كسي شخصي هست ولي به خدا نميشه گفت من از اين غذا بدم مياد ولي مي خورمش ما دوستان كه همه سيستم عامل ها رو با 1000 تومن ناقابل مي خريم خب سيستم عامل رو + همه چيز هايي كه مال اين شركت هست تحريم كن

بيلي هر چي داري نوش جونت :lol: :lol: :lol: :lol:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آره دیگه چون همون 1000 هزار تومن میخرید اینطوری می‌شه که هت هفته باید ویندوز عوض کنید .
    بیلی هرومت بشه خیر نبینیی‌

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

كارلوس جان تا حالا رفتي تو ليست آپديتهاي فدورا وكور 2؟؟؟
    ميبيني آپديتهاش صد برابر ويندوز هست
    باز خوبه مايكروسافت يه سرويس پك ميده و كار رو راحت ميكنه
    شما خودت برو با لينوكست كار كن

من نميدونم شما از چه ويندوزي استفاده ميكني. من كه بيشتر از دو ماه هست كه ويندوزم يه ارور عادي هم نداده
    ويندوزم نداده هها. از اين ارور ها كه ميگن سي دي رو بزارين تو تا بازي اجرا شه ديدم

آره داش بيلي حرومت بشه خير نبيني خوب شد؟
    آخه يه سال كارشو عقب بندازه دنيا دو سه سال عقب مي افته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •