تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: تماس بگيريم بدون شماره!!!!

داره خودمونی میشه spider2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زندان ابو قریب

10 خوب بگو داداش

سلام
    من یه روش بلدم که به جایه شماره آدرسه یه سایت رو میندازه
    بابا این اسکولتون کرده باور نکنید

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

البته اگه سر کاری نباشه

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این روش رو فکر میکنم فقط برای یک سری گوشی های خاص هست که دارای get way هستند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه منظور دوستمون این باشه با این میشه
    ارسال sms بدون افتادن شماره برای فرد مورد نظر

قصد داریم تا اینبار یک ترفند فوق العاده را برای شما معرفی کنیم. مطمئنأ برای شما نیز پیش آمده که دوست داشته باشید گاهی ناشناس بمانید. این ترفند روشی را به شما معرفی میکند که میتوانید پیام کوتاه متنی SMS ارسال کنید به شکلی که شماره شما برای فرد مورد نظر نمایش پیدا نکند و کاملأ مخفی میمانید. این ترفند خصوصیاتی دارد که باید گوشی فرستنده و دریافت کننده آن را دارا باشد. پیشنهاد میکنیم این ترفند را حدأقل یکبار تست کنید تا نتیجه را ببینید.

ابتدا به این نکات دقت کنید:
    این ترفند تنها روی گوشی هایی قابل اجراست که قابلیتی به نام Email gateway را دارا باشند. گوشی هایی که این قابلیت رو دارند اکثرأ سونی اریکسون هستند همانند W800 , W810 , W550 ,K750 , K700 , S700 و ... .
    برای استفاده از این ترفند باید هر دو گوشی فرستنده و دریافت کننده قابلیت Email gateway را دارا باشند. پس پیش از هرکاری این موضوع رو یقین پیدا کنید.

اکنون همانند دستورالعمل زیر مراحل را طی کنید ، تنها ممکن است بسته به تنوع گوشی شما مقداری تغییرات وجود داشته باشد:
    ابتدا از منوی اصلی وارد قسمت Messaging شوید. سپس به قسمت Settings رفته و به بخش Text Messaging وارد شوید. در قسمت بعد به Email gateway رفته و شماره فردی که میخواهید SMS را برایش ارسال کنید را وارد کرده و Add کنیم.
    حالا به عقب بازگردید ، پس از وارد شده مجدد به بخش Messaging ، قسمت Write New را انتخاب کنید. Text Message را انتخاب کنید ، متن مورد نظر را تایپ نمایید و Continue را انتخاب کنید. اکنون گزینه اول یعنی Enter Email Address را انتخاب کرده و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد نمایید. در پایان پیام را ارسال کنید.

اکنون فرد مورد نظر به هنگام دریافت پیام به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد کردید را مشاهده خواهد کرد.

منبع: سایت مارشال(ترفندستان)

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها كدوم شما ميدونيد چه طور ميشه تماس گرفت و شماره هم نيوفته؟ يه مدتيه مدام به گوشيم زنگ ميزنن و شمارش هم 98312000+ ميوفته . كسي ميدونه چهطوري؟ و اينكه شماره طرفو چه طوري در بياريم؟
    جون مادرتون اگه ميدونين بگين چه طوري تو گوشي هاي سوني اريكسون اين كارو ميشه كرد؟
    كد خاصي داره يا اينكه مثل 02123830 اول زنگ ميزنه يه جا بعد از اونجا تماس ميگيره؟
    دقیقن یه مورد بد.ون کد خودم دیدم 5 رقمی هم بد مثلن اینجوری افتاده بود 10234

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه منظور دوستمون این باشه با این میشه
    ارسال sms بدون افتادن شماره برای فرد مورد نظر

قصد داریم تا اینبار یک ترفند فوق العاده را برای شما معرفی کنیم. مطمئنأ برای شما نیز پیش آمده که دوست داشته باشید گاهی ناشناس بمانید. این ترفند روشی را به شما معرفی میکند که میتوانید پیام کوتاه متنی SMS ارسال کنید به شکلی که شماره شما برای فرد مورد نظر نمایش پیدا نکند و کاملأ مخفی میمانید. این ترفند خصوصیاتی دارد که باید گوشی فرستنده و دریافت کننده آن را دارا باشد. پیشنهاد میکنیم این ترفند را حدأقل یکبار تست کنید تا نتیجه را ببینید.

ابتدا به این نکات دقت کنید:
    این ترفند تنها روی گوشی هایی قابل اجراست که قابلیتی به نام Email gateway را دارا باشند. گوشی هایی که این قابلیت رو دارند اکثرأ سونی اریکسون هستند همانند W800 , W810 , W550 ,K750 , K700 , S700 و ... .
    برای استفاده از این ترفند باید هر دو گوشی فرستنده و دریافت کننده قابلیت Email gateway را دارا باشند. پس پیش از هرکاری این موضوع رو یقین پیدا کنید.

اکنون همانند دستورالعمل زیر مراحل را طی کنید ، تنها ممکن است بسته به تنوع گوشی شما مقداری تغییرات وجود داشته باشد:
    ابتدا از منوی اصلی وارد قسمت Messaging شوید. سپس به قسمت Settings رفته و به بخش Text Messaging وارد شوید. در قسمت بعد به Email gateway رفته و شماره فردی که میخواهید SMS را برایش ارسال کنید را وارد کرده و Add کنیم.
    حالا به عقب بازگردید ، پس از وارد شده مجدد به بخش Messaging ، قسمت Write New را انتخاب کنید. Text Message را انتخاب کنید ، متن مورد نظر را تایپ نمایید و Continue را انتخاب کنید. اکنون گزینه اول یعنی Enter Email Address را انتخاب کرده و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد نمایید. در پایان پیام را ارسال کنید.

اکنون فرد مورد نظر به هنگام دریافت پیام به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد کردید را مشاهده خواهد کرد.

منبع: سایت مارشال(ترفندستان)

آره اون روشی که من گفتم اینطوریه البته اسم هر سایتی که خواستین میتونید بنویسید من با w700 هم اینکارو کردم باسه یه گوشی نوکیا هم فرستادم جواب داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک کد دارم که عمل نکرد!
    شماره طرف رو نشون نمیده ! همون عدد که رفیقمون گفت میوفته! پسر خاله ام چند روز ما رو اس کرده بود! ولی نگفت درست چطوریه!
    اول عدد 02123830 رو میگیرید و بعد شماره موبایل و یا خانه ! 0912 رو برای موبایل باید بزنید! ولی برای من که کار نکرد!

آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    2,696

پيش فرض

دلیل این همه زور زدن ها چیه؟
    یه کارت اس ام اس بگیرید
    خلاص

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دلیل این همه زور زدن ها چیه؟
    یه کارت اس ام اس بگیرید
    خلاص
    بابا تو دیگه کی هستی!!!!

در آغاز فعالیت kia_k_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بابا اين كه من ميگم شماره‌اش بدون احتساب كد ميشه 3 رقم !!!! شما ها مثل اينكه گيجيدها !!!!!!!!! كي حرف اس ام اس زد ؟؟؟؟؟
    312 كه كد شهرستانه!!!!!!!!!!! بعدشم 3تا صفر (98312000+)
    خدايي خيلي كد ملسيه مگه نه ؟؟؟؟
    بعدشم اين همه بازديد كننده داشده اين تاپيك فقط 19 تا جواب ؟؟؟؟؟ البته دم همه اونايي كه جواب دادن گرم اما خدايي اگه همه جواب ميدادن حتما تا حالا جوابش در اومده بود و همه ميدونستن !
    چرا زورتون مياد يه چيز كه بلدين بگين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •