يعني چي چه جوري؟ مگه 28 خيلي زياده؟
اين 28 اون transfer/rate كه گفتيم نيست ها!
يعني چي چه جوري؟ مگه 28 خيلي زياده؟
اين 28 اون transfer/rate كه گفتيم نيست ها!
چرا مهدي جان من سرعت دانلودم اين بوده بالا ترينش يعني همون transfer/rate و سرعت وصل شدنم اينجا 100 و دانشگاه 512 هست كه برام جاي تعجب داره اينجا سرعت دانلودش هميشه 2 برابر بوده الن هم با سرعت 16k یه فایل رو دانلود کردم :mrgreen:
فرهاد جان موقعي كه من داشتم پست قبليمو مي نوشتم پست آخر شما رو نديده بودم و فكر كردم منظورت چيز ديگه است. البته 28 هم تعجب آور نيست كه دوستمون تعجب كردند. خب طبيعتا در خانه و با مودم فكر نكنم بيشتر از 4 تا 7 بشه اما در جاهاي ديگه بيشتر هم مي شه.
من خودم در محل كارم سرعتم در كمترين حالت 40 kb/s است و در بالاترين حالت حتي 120 به بالا هم شده. بستگي به سرورمون و ترافيك اون داره. اما معمولا و در بيشتر اوقات 60-80 kb/s است.
اقا مهدي يه سوال خصوصي ! كجا كار ميكني ؟ آبدارچي نميخواد ؟ ---- آبدارچي با گرايش كامپيوتر :P
عجب تاپيكي شده اين تاپيك![]()
سرعت من : 2مگ در ثانيه دريافت 1 مگ در ثانيه ارسال
البته با Dap كه دانلود مي كنم تا 3 مگ هم فكر كنم بياد :P
با مودم: 4.6 مثل باقي دوستان دريافت و ارسال هم نمي دونم فكر مي كنم همون 4.6 كيلو باشه
مهدي جان شما رييس كل مخابرات نيستي بابا تو كه همه رو اين جوري كردي :shock: :shock: :shock: اقا زيراب ابدارچي رو بزن اخراجش كنند من بيام جاش
آقا منم بگم يا نه سكته مي كنيد بهتره نگم. مافيا جان هم بايد بي خيال سرعت اينترنتش بشه :mrgreen: :lol: :mrgreen:
avecina جان و فرهاد عزيز لازمه بگم كه در رك هاي هر طبقه از محل كارم متاسفانه سرعت رو كم كرده اند وگرنه بيشتر از اينهاست كه قراره به زودي اين مورد رو بردارند كه سرعتمون بيشتر از اين هم بشه!!! :shock: :shock:
در ضمن شما كارتون درست تر از اين حرفهاست. اگه مي تونستم مطمئن باشيد كه براي كارهاي مهمي از دوستانم در اين انجمن دعوت به همكاري مي كردم.
-------------------------------------------
در ضمن كامران جان (روز ديدار) اگه بخواد سرعتش رو بگه همه ما كف مي كنيم! جدي مي گم ها. چون كامران دوست عزيزمه و سرعتش رو من مي دونم چه دنياييه!
فقط براي اينكه سرعتش دستتون بياد بايد بگم كه من در روزي كه چند لينك رو با سرعت 120 kb/s دانلود كردم يه لينك بود كه خيلي كم سرعت بود و لينك ديگه اي هم ازش گير نياوردم. به كامران جان گفتم اون رو كه حجمش هم زياد بود برام دانلود كرده و تو پرشين گيگ آپلود كنه . من با اين سرعت بالايي كه استفاده مي كنم اون لينك رو با سرعت 0.5 kb/s دانلود مي كردم كه نيمه كاره رها كردم. همين لينك كه اينقدر كم سرعت بود رو كامران جان با سرعت 40 kb/s دانلود كرد و برام آپلود كرد!!!! :shock: :shock:
حالا ببينيد كه لينكهاي معمولي رو با چه سرعتي دانلود مي كنه!!!
براي اينكه زياد تعجب نكنيد بايد بگم كه كامران آمريكا زندگي مي كنه!!!! پس خيلي اينطوري :shock: :shock: نشويد لطفا!!!! :mrgreen: :mrgreen:
با سلام ..
من در حد توان يخورده شفاف سازي ميكنم :mrgreen:
دوستان در مورد اون سرعتي كه موقع اتصال به شبكه به شما به صورت يه بالن خبري نشون ميده اون ماكزيم سرعتي هست كه شما ميتونيد پهنا ي باند داشته باشين و توجه كنين كه اون عدد بر حسب - كيلو بيت بر ثانيه هست (kbps -- K Bits per second ) هست و سرعتي كه موقع دانلود با دانلود منيجرتون نشون ميده و عموما خيلي نيست ( بستگي داره به ISP و ترافيكش همچنين خط شما و در نهايت مودم شما ) بر حسب كيلو بايت بر ثانيه هست--( Byte 8 = 1 KB ) --كه سرعت دانلود ميتونه تا حد قابل قبولي ملاك مقايسه سرعت ها باشه كه البته براي اتنخابISP ميتونه ملاك قرار بگيره .
براي تنظيم كردن سرعت Send & Recive( همون كه برحسب بيت بر ثانيه هست ) ميتونيد روي كانكشني كه ساختيد راست كليك كنيد و Properties رو انتخاب كنيد بعد در سربرگ General رو ي گزينه Configuration كليك كنيد ( همون كه زير اسم مودمتونه ) و حالا جلوي Maximum Speed سرعت دلخواه خودتون رو انخاب كنيد كه البته اين عدادي كه نوشته مستقيما به مودم شما بستگي داره -- كه با اين كار ميتونيد حتي Send & Recive خودتون رو به مگابيت بر ثانيه برسونيد -- ..
در ضمن بالابردن اين عدد حتي تا 921600 نميتونه تاثييري روي سرعت دانلود شما و كلا يرعت استفاده شما از پهناي باند باشه .
در همين قسمت ميتونيد تنظيمات مودم خودتون ور هم عوض كنيد ..
<<<شاد باشيد >>>
جواد جان ممنون از توضيحاتت. اما اگه منظورت اين بود كه اون سرعتهايي كه ما نوشتيم همون kbps هست بايد بگم كه ديگه اينقدر پياده نيستيم كه فرق kb/s رو با kbps ندونيم!!!![]()
![]()
من سرعتهايي كه نوشتم تماما بر حسب kb/s است و سرعتي است كه هنگام دانلود نمايش داده مي شه . كه اگه اين اعداد كه بر حسب kb/s هستند رو در 8 ضرب كنيم سرعت بر اساس kbps به دست مي آد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)