سلام.یه توضیح کوچولو بدی بهت می گم.مثلا کدوم قسمت یا اسم اون مکان روی نقشه.من یه کتاب دارم استراتزی و... کامل بازی هایps1هست.
سلام.یه توضیح کوچولو بدی بهت می گم.مثلا کدوم قسمت یا اسم اون مکان روی نقشه.من یه کتاب دارم استراتزی و... کامل بازی هایps1هست.
سلام ... والا من که گیج شدم از بس تو این بازی از اینجا به اونجا منتقل شدم ولی فکر کنم تو بیمارستان باشم ... این عکسی که گذاشتم تو طبقه سوم این بیمارستانه که با اسانسور اومدم بالا ...
سلام
اقا من این مراحل قبلی رو رد کردم و رسیدم به یه در که باید 5 تا چیز رو بهش وارد کنم . 4 تا از اون چیزها رو پیدا کردم و زدم ولی تو اخریش موندم و نمی دونم اخرین کلید کجاست حالا رفتم تو یه اتاق و به این کلید برخوردم که نمی تونم برش دارم ... باید چیکار کرد ؟
![]()
kasi hast ke komakam kone man moghabele ek saat cirkardam
شرکت کونامی تاریخ عرضه Silent Hill HD Collection را در ژاپن اعلام کرد. این بازی که شامل دو نسخه بازسازی شده Silent Hill 2 و Silent Hill 3 است، 29 مارس در ژاپن برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد. این شرکت هنوز تاریخ عرضه نسخه X360 را در ژاپن را اعلام نکرده است.
تاریخ عرضه این بازی در آمریکا و اروپا ششم مارس است.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام 3ماه است که تو این بازی گیر کردم!!!کسی میدونه از کجا باید مدال نقره ایی تو مدرسه رو گیر بیارم مدال طلا رو پیدا کردم و در جایگاهش در برجی که در حیاط مدرسه قرار دارد گذاشتم اما هر چی تو اطاقهای تو در توی مدرسه دنبال مدال نقره ایی میگردم پیداش نمیکنم.
راهنمای کامل و سریع سایلنت هیل1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sistani14; 11-03-2012 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)