سلام
راستی می گم همزمان چند تا ماهی می شه استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم داخل backgound است
سلام
راستی می گم همزمان چند تا ماهی می شه استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم داخل backgound است
دوست عزیز این نرم افزار یه ScreenSaver هست یا چیز دیگه ای یه ؟
بله، بله فقط اشكلين شيول مي باشد!!!! اما قيلي قوبه!!! الزش دانلود كلدن و داله!!!!!![]()
ببين خوشل، همزمان خودت هم ميتوني بري توش!!!! با كله برو تو نمايشگر!!!سعي كن!!!!!
تو ميتوني!!!!!
من ميدونم كه ميتوني
![]()
درود جناب مارمولك، خسته نباشي
از اين كه به من كمك كردي و نحوهي ترك زدايي برنامه رو گفتيد ممنونم گرامي.
مارمولك گرامي Aqua Real هم يك آكواريوم ديگه هست كه ساخت همين شركت. البته ويرايش دوم اون (Aqua Real 2) آمده كه خيلي خيلي قشنگه!!! شما ميتوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا تصاوير مربوط به برنامه رو ببيني.
خوب باز هم ممنون و خدانگهدا
چهارشنبه، 29 آذر 1385
درود به شما Subzeroي گرامي
نخست اينكه نوشتن برنامۀ نادرست است و بايد آن را با ي نوشت. يعني بايد نوشت: برنامهي!!!!
من درست درك نكردم شما در چه مرحلهاي هستي؟!؟ اگر رمز فايلهاي قسمت، قسمت رو ميخواهي در بالا نوشتم. اگر رمز خود برنامه رو ميخواهي، وقتي فايلها رو باز ميكني، فايلي به نام Install Read Me.txt رو باز كن و رمز رو از اونجا كپي كن. نحوهي ترك زدايي برنامه رو هم اونجا گفته. فقط با دقت بخون و به كار ببند.
البته مارمولك گرامي نحوهي ترك زدايي رو در بالا گفتن. از ايشون ممنونم.
موفق باشي گرامي و خدانگهدار شما.
چهارشنبه، 29 آذر 1385
درود به H3SAM گرامي
بايد خدمتتون بگم كه اگر قصد ويروس يابي داريد يا ميخواهيد فايلهاي صوتي رو بهم تبديل كنيد يا كارهاي حرفهاي ديگه، بهتره كه اين برنامه رو دانلود نكنيد. زيرا اين برنامه تنها يك آكواريوم هست. البته ميشه با اون موسقي هم گوش داد اما از لحن صحبتهاتون پر آشكار كه اين برنامهي ساده به درد شما كه حرفهاي هستيد نميخوره.
خدانگهدار شما H3SAM
يكشنبه، 30 آذر 1385
براي يه كامپيوتر قاطي:
رم›512
گرافيك›on 128
جواب ميده. منظورم اينه تيك دار نشون نميده كه.![]()
در ضمن ميشه به ماهي ها غذا هم داد.![]()
بدرود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)