سلام واسه منم همینطور :lol:نوشته شده توسط Spy
سلام واسه منم همینطور :lol:نوشته شده توسط Spy
سلام دوستان
با تشکر از نظرات همه دوستان
برنامه اصلاح شد. فايل زير را دوباره دريافت نماييد.
با تشکر از تذکر spy عزيز و carlos عزيزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nazar جان برنامه اصلاح شده ميتوني دوباره دريافت نماييد.
farhad resalati جان وقتي برنامه را نصب کرديد هر لحظه که بخواهيد مي توانيد با کليک بر روي آيکون مربوطه، صفحه را refresh نماييد.
Ali_k جان قرار نبود منو لو بدي![]()
سلام امیر جان دستت درد نکنه
آقا وقتی که من میرم در یاهو فقط نوشته که ورود به انجمن ولیخبر ی از 20 مطلب گذشته نیستش حالا نمیدونم مال من اینطوری هستش یا من بلد نیستم
جالب هست واي كاش به صورت آزمايشي به چند نفر خاص مي دادي بعد رديفش مي كردي بعد معرفيش مرسي
8)
سلام دوست عزیز خوب امیر جان هم معرفی کرد که چند نفر خاص ببینن و بدن ستیکی بشه و اون بالا مثلا قرار بگیره .
سلام یک سوال دیگه داشتم امیر جان آیا این که در یاهو میاد refresh میشه یا نه باید هی login کنیم و نوع به روز رسانی آن چگونه هست ؟
متشکر.
آقا دستت درد نكنه.كارت درسته.
سلام و تشکر از دوستان به خاطر نظراتشون
کارلوس جان همانطور که توي پست قبلي گفتم بايد روي آيکن مربوطه کليک کنيد تا refresh شود.
مي خواستم تايمر بذارم که هر 5 دقيقه 1 بار به صورت اتومات refresh بشود ولي منطقي به نظر نمي آيد و بهتره هر کس که دوست داشت خودش به صورت Manual refresh نمايد.
در ضمن مي خواستم با دات نت بنويسم اما نمي دونم بچه ها دات نت فريم ورک دارند يا نه. به همين خاطر با vb6 نوشتم.
دست مريزاد PersianAmir عزیز.
تنها مشکلی که وجود داره اینه که وقتی روی یه تاپیک جدید کلیک می کنم ازم username و password مي خواد و وارد سايت مي شم مي گه همچين تاپيكي وجود نداره. البته اين مشكل اغلب اوقات وقتي بعد از كليك روي يه تاپيك مي خوام وارد سايت بشم برام پيش مياد.
بازم ممنون![]()
دوست عزيز اين بار تيك گزينه : در هر دفعه بازديد من از سايت مرا بصورت اتوماتيك وارد كن رو بزنيد ببينيد باز همين مشكل هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)