اگر همه کار هارو درست انجام بدید هیچ مشکلی نخواهید داشت و همانند کار با فار منیجر بی خطر خواهد بود
فقط مشکلش برای فلش کردن اینه که کلی وقت آدمو می گیره
اگر همه کار هارو درست انجام بدید هیچ مشکلی نخواهید داشت و همانند کار با فار منیجر بی خطر خواهد بود
فقط مشکلش برای فلش کردن اینه که کلی وقت آدمو می گیره
شما با همون فار منیجر هم میتونی به گوشیت وصل بشی
سیاوش جان بازم ممنون
آموزشت هم عالیه
در ضمن گوشی من Cid 49 هست
البته با فار زیاد باهاش ور نرفتم اما گفتم بهتره که اینکارو نکنم
مرسی
من سریال گوشیم با اون تو تا روی جعبه و پشت گوشی هم خونی نداره اگر فلاش کنم گوشیم رو مشکلی پیش نمیاد ؟ و اگر فلاش نمیشه کرد می تونم منو ها و یک سری تغییرات روش انجام بدم برام مشکلی پیش نمیاد چونکه اگر کاملا به دبلیو 800 تبدیل کنیم فقط 1 مزیت اضافه میشه که واکمن هست بقیه تغییرات رو میشه دستی انجام داد حالا راهنماییم کنید من تغییر بدم مشکلی برام پیش نیاد .
من اگر بخوام منو رو عوض کنم و تعداد اس ام اس رو زیاد کنم با اینکه سریال گوشیم فرق می کنه مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟
چطوري از فايلهاي گوشي بكآپ بگيريم ؟
سياوش جان آموزش بلند تر كردن صدا رو بذار
من سریال گوشیم با اون تو تا روی جعبه و پشت گوشی هم خونی نداره اگر فلاش کنم گوشیم رو مشکلی پیش نمیاد ؟ و اگر فلاش نمیشه کرد می تونم منو ها و یک سری تغییرات روش انجام بدم برام مشکلی پیش نمیاد چونکه اگر کاملا به دبلیو 800 تبدیل کنیم فقط 1 مزیت اضافه میشه که واکمن هست بقیه تغییرات رو میشه دستی انجام داد حالا راهنماییم کنید من تغییر بدم مشکلی برام پیش نیاد .
من اگر بخوام منو رو عوض کنم و تعداد اس ام اس رو زیاد کنم با اینکه سریال گوشیم فرق می کنه مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟
جواب ما رو هم بده
من و700 r1ca021 دارم با اين نرم افزار كاريش نميتونم بكنم.![]()
من k750دارمcid49با فریمورR1CA021و CDA102295/7
حالا واسه فلش چیارو از تو topsonyبگیرم؟
سياوش جون ميخواستم ببينم اون پچهايي كه تو سايت topsony.com هست واسه k750 رو ميتونم برا EMEA استفاده كنم يا نه ممنون
در ضمن ميتونم براي عوض كردن آيكون منو اصلي فقط چنتا آيكوني كه دوست دارم بريزم و ديگه menu.ml جديد و بقيه آيكونارو نريزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)