من تو قزوینم شرکت صبا اینجا Adsl گرفتم اصلا حال نمیده ! شبا ساعت 3 تا 8 صبح مجانیه یعنی حجم نمیندازه . قبلا 512 شبا میداد الان شده 128 مسخرس :(((
من تو قزوینم شرکت صبا اینجا Adsl گرفتم اصلا حال نمیده ! شبا ساعت 3 تا 8 صبح مجانیه یعنی حجم نمیندازه . قبلا 512 شبا میداد الان شده 128 مسخرس :(((
جناب آقای مافیا! سلام
منهم از سپنتا مودم ASUS AM602 گرفتم که البته همه میگن مودم خوبیه. ولی علیرغم اینکه قبلا بهشون گفته بودم که ویندوز وستا دارم و اونها هم گفتند مشکلی نیست!! از نصب اون عاجز موندند و حالا میگن یا درایورش رو از اینترنت پیداکن یا ویندوز روعوض کن. میخواستم بدونم که با استفاده از پورت لن مادربورد (که در ویندوز نصب شده)میشه این مودوم رو راه اندازی کرد یا باید قید ویستای عزیز رو زد و برگشت به همون ویندوز مسخره XP؟
با تشکر از راهنمایی شما
خیلی بی معرفتی.من همون به قول تو ویندوز xp مسخره رو دارم.حالا که ویستا داری ما xp دارا رو مسخره میکنی؟
ای بی مرام
![]()
بابا شما چقدر حساسید
منظورم اون بیل گیتس کلاهبردار بود که سیستم عامل آشغال رو به خورد مردم میده. تازه ویستا که مال پولدارا نیست. با یه گیگ رم و یک کارت 128 و یه Cpu 2.6 بالا میاد. پیشنهاد میکنم نصبش کنید و تازه بفهمید سیستم عامل یعنی چی. واسه همینه که من دلم نمیاد پاکش کنم.
Edited ...
Last edited by adameh_bahal; 07-02-2007 at 23:24.
از طریق لن وصل کن هیچ مشکلی نداری! البته اگه کارت شبکت رو شناخته باشه که 99.99% شناخته!اینطوری راحت تر هم هستی و هیچ موقع توی هیچ سیستم عاملی لازم نیست درایور پیدا کنی و نصب کنی و ... فقط یه تنظیم tcp/ip داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)