sa3er عزیز ممنون
این قسمت برنامه برای کسانیست که Acount دارن؟ چون user -pass داره گفتم
اینم که گفتم مچ باشه یه جایی تو همین سایت خوندم 2تا برنامه هست که انگار خود rapishare پیشنهاد میکنه با این 2 تا دانلود کنید ولی اسم اونها رو یادم نیست
sa3er عزیز ممنون
این قسمت برنامه برای کسانیست که Acount دارن؟ چون user -pass داره گفتم
اینم که گفتم مچ باشه یه جایی تو همین سایت خوندم 2تا برنامه هست که انگار خود rapishare پیشنهاد میکنه با این 2 تا دانلود کنید ولی اسم اونها رو یادم نیست
برنامه مورد نظر برای دانلود از رپيدشر با اکانت پريميوم ---> RapidGet
البته نيازی به اين برنامه ها نيست با دانلود منجرهای عادی هم اينکار بخوبی امکان پذيره!
سلام دوستان می شه بیشتر در مورد اپلود کردن فایل روی سرور خودمون توضیح بدین . من الان ip static دارم و روی سرورم 1 web server را انداختم ...خوب الان چطوری فایل ها رو از rapidshare روی سرور خودم منتقل کنم ؟
1- آخرين نسخه اسکريپتو آپلود کردم از لينک زير ميتونيد دريافت کنيد:
2- فايلهارو داخل يه پوشه با نام دلخواه در هاستتون آپلود کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- اجازه دسترسي (CHMode) پوشرو به 777 تغيير بديد
4- با آدرس فايل index.php داخل پوشه به صفحه اسکريپت وارد شويد
بعنوان مثال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
با سلام
من یه جا دیدم که اکانت یک ماهه رپید شر 13 و جای دیگه 13 هزار تومان بود
حالا میشه من یکی بخرم و بعد یه فایل بالا 1 مگ رو بزارم واسه دانلود و 10000 با ر دانلودش کنم و با پوینت های جمع شده یه اکانت دیگه واسه ماه بعد درست کنم .فکر کنم اگه روزی 3 ساعت وقت بزارم حل باشه
(مگه خود همون های که اکانت می فروشن این اکانت ها رو از کجا میارن)
اکانت به نهایت هم هست؟
با تشکر
user:49966
password:7531422
اين يوزر پرميوم از رپيد شير رو از يه جايي اوردم اما حوصله امتحان نداشتم
هر كي امتحان كرد و كار داد بگه تا بازم بزارم چون من خودم زياد از رپيد استفاده نمي كنم
In raveshe site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ro kas balad be ma ham beg
mmnuuuuuuuuuuuuuni
َAccount found but the password is incorrect![]()
حالا بده ببینیم چی هست. هر چند مطمئنم فایده نداره.
فقط و فقط باید لینک Premium خرید. وقتی این اکانت رو داشته باشی مزه داونلود کردن رو احساس می کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)