تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: ضعف‌هاي بازیهای فعلی چیا هستن؟ اگه خودتون بازیساز بودید چه جور بازیي می‌ساختين؟

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

منم موافقم در اکثر بازیها بعد از چند مرحله بازی کسل کننده میشه ولی خوب بازیهایی مثل hitman4 وspc4 نشئن دادن که میشه تا آخر بازیباز رو جلوی مانیتور نگه داشت.
    عالوه بر hitman و spc که واقعا عالی هستن دلم نیومد از بازی farenhiet هم نگم که واقعا آدمو میخکوب میکرد ....

2. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

عالوه بر hitman و spc که واقعا عالی هستن دلم نیومد از بازی farenhiet هم نگم که واقعا آدمو میخکوب میکرد ....
    راست میگی .من خودم از طرفدارای پروپاقرص گرافیک در بازی ها هستم ولی همه چیز گرافیک نیست ،فارنهایت این موضوع رو ثابت کرد و با نوآوریاش خودش رو به گیمر ها تحمیل کرد.

4. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مطمئناً بازيهای اويل مانند و زامبی ............اين سبک بازيها طرفدارای بيشماری
    داره....که من يکی از طرفدارای پرو پا قرص بازيهای ترسناک و زامبی مانند هستم
    بازيهای تو سبک هيتمن هم بسيار قشنگ و جذاب

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

یه وقت بحث به بیراهه نره دوستان ما نمی خوایم بگیم کدوم سبک خوبه یا بده.می خوایم بیشتر درباره آینده بازیه حرف بزنیم .به نظر من هدف بازیهای آینده باید چیزی فراتر از سرگرمی باشه. مانند فیلم که در حال حاضر به قدری پیشرفت کرده که از سطح یک سرگرمی بسیار فراتر رفته. مثال من کنسول Wii هست که باعث تحرک در گیمرهایی میشه .چون میدونید که بزرگترین اشکالی که به این سرگرمی گرفته میشه اینه که تحرک بسیار پایینی داره .اگر یک چنین چیزی(ویا زبهتر از اون ( برای رایانه ها هم طراحی بشه خیلی عالیه.مثلا در آینده که استفاده از سنسور ارزان تر شد یک گیمر بتونه به نقاط حساس بدنش سنسور بزنه و جلوی مانیتور حرکاتی رو انجام بده که روی کاراکتر مورد نظر اعمال بشه به نظرتون عالی نمیشه ؟

7. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

به نظر من هدف بازیهای آینده باید چیزی فراتر از سرگرمی باشه. مانند فیلم که در حال حاضر به قدری پیشرفت کرده که از سطح یک سرگرمی بسیار فراتر رفته. مثال من کنسول Wii هست که باعث تحرک در گیمرهایی میشه .چون میدونید که بزرگترین اشکالی که به این سرگرمی گرفته میشه اینه که تحرک بسیار پایینی داره .اگر یک چنین چیزی(ویا زبهتر از اون ( برای رایانه ها هم طراحی بشه خیلی عالیه.مثلا در آینده که استفاده از سنسور ارزان تر شد یک گیمر بتونه به نقاط حساس بدنش سنسور بزنه و جلوی مانیتور حرکاتی رو انجام بده که روی کاراکتر مورد نظر اعمال بشه به نظرتون عالی نمیشه ؟
    کاملا موافقم.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه وقت بحث به بیراهه نره دوستان ما نمی خوایم بگیم کدوم سبک خوبه یا بده.می خوایم بیشتر درباره آینده بازیه حرف بزنیم .به نظر من هدف بازیهای آینده باید چیزی فراتر از سرگرمی باشه. مانند فیلم که در حال حاضر به قدری پیشرفت کرده که از سطح یک سرگرمی بسیار فراتر رفته. مثال من کنسول Wii هست که باعث تحرک در گیمرهایی میشه .چون میدونید که بزرگترین اشکالی که به این سرگرمی گرفته میشه اینه که تحرک بسیار پایینی داره .اگر یک چنین چیزی(ویا زبهتر از اون ( برای رایانه ها هم طراحی بشه خیلی عالیه.مثلا در آینده که استفاده از سنسور ارزان تر شد یک گیمر بتونه به نقاط حساس بدنش سنسور بزنه و جلوی مانیتور حرکاتی رو انجام بده که روی کاراکتر مورد نظر اعمال بشه به نظرتون عالی نمیشه ؟
    اينجوری خوب ممکنه خيلی ها در حينه بازی کشته بشن(سکته کنن) .....ولی من هم
    خيلی دوست دارم بازيها به صورت حسی انجام شه...مثلاً خودت پاشی
    بازی کنی.......واااای.........چه هالی میده.....بی نظير میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خوب همین خوبه که تو خودت رو بیشتر در بازی حس کنی .تنها با بالا بردن گرافیک این کار میسر نمیشه . این جوری انگار داری فیلم نگاه می کنی(بازی با گرافیک عالی) ولی گیم باید چیزی فراتر از هنر های قبلی رو کنه تا بتونه هنر هشتم لقب بگیره. راستی میشه از عینک به جای مانیتور استفاده کرد(قبلا یه مدت بحثش بود ولی نمیدونم چرا منتفی شد)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

به نظر من Wii هنر زیادی به خرج نداده .ده سال پیشم با میکرو که بازی میکردیم یه تفنگ داشت که میگرفتیش رو به تلویزیون و شلیک میکردی و بعد هدف های توی تلویزیون رو میزدی. به نظرم زیادی بزرگش کردن . به عقیده من sony ابتکار بیشتری به خرج داده که توی دسته هاش سنسور قرار داده که میتونه 6 جهت رو درک بکنه.
    به نظر من بخشی از مشکلات بازی های امروزی از سخت افزار هست ،چون شرکت ها میترسن ریسک کنن و ایده های نو خودشون رو رو نمیکنن تا یه وقت از این صنعت میلیاردی عقب نیفتن.
    فکر میکنم بازیها تا 10 سال دیگه هیچ مشکلی از لحاظ بصری نداشته باشن (چون فکر نکنم گرافیک ما ها و محیط اطرافمون بالا تر بره ) . وتازه اون موقه هست که میتونن به فکر گرفتن جای فیلم و سینما به عنوان تفریح و سرگرمی اول بیشتر خانواده ها رو باشن. فعلا بزرگترین مشکل این سرگرمی گرون تر بودنش نسبت به بقیه سرگرمی ها مثل پارک رفتن یا سینما رفتن هست .مخصوصا توی کشورهای دارای کپی رایت که باید بازیهای روز رو با قیمت 50 دلار به بالا بخرن و بازیهای خوب رو هم 70 به بالا در صورتی که رفتن به سینما و پارک و یا دیدن یه dvd کم هزینه تر از بازی کردنه. امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم .
    تا بعد که نظر دیگه ای به ذهنم برسه ....

12. 3 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

10

بنده به شخصه طرفدار سبک open world هستم
    چون آدم توش آزادی عمل بسیاری میبینه و احساس میکنه
    به نظرم بهترین بازی از این سبک، بازی معروف GTA هست
    هر شماره این بازی که منتشر میشه ویژگیها و قابلیت های جدیدی رو بهمراه داره
    اما به نظر من یک نکته ای وجود داره که توی هیچکدوم از سری بازیهای بزرگ و معروف gta و امثالش بهش توجهی نکردن
    که این نکته رو من فقط توی بازی قدیمی و پرطرفدار Mafia دیدم
    اونم اینه که اولا به سادگی آب خوردن نمیشد ماشینهای سر خیابون رو دزدید و توی Mafia باید کلید مینداختین بعدش در رو باز میکردین....که البته توی بازی GTA IV با شکستن شیشه اتوموبیل و بازکردن در اون تا حدی به این موضوع توجه شد
    نکته مهمتر که هنوز هم ندیدم توی بازی دیگه ای بهش توجه بشه اینه که وقتی شما سوار یک اتوموبیل میشدین توی بازی mafia صفحه کیلومتر شمار و سرعت شمار هم به شما نشون داده میشد تا هم بفهمین سرعتتون چقدره...هم اینکه چقدر با این اتوموبیلی که سوارش هستین تا کنون مسافت پیموده شده
    حتی پایین همون صفحه کیلومتر شمار، شما آمپر بنزین رو هم مشاهده میکردین که اگر بنزین شما تمام میشد، ماشین خاموش میکرد و دیگه قادر به ادامه راه نبودین...و مجبور میشدین هر چند کیلومتر به پمپ بنزین مراجعه کنید و با پرداخت پول بنزین پر کنین
    اینها رو برای این میگم که اگر من میتونستم حتما این ویژگی رو هم توی این قبیل بازیها قرار میدادم
    نکته جالب دیگه هم اینه که شما اگه سرعت غیر مجاز داشتین یا چراغ قرمز رو رد میکردین ، پلیس ابتدا سعی داشت تا شما رو جریمه نقدی کنه... ولی اگه گوش نمیکردین ناچار میشد تا شما رو به علت بی اعتنایی دستگیر کنه (درست عین واقعیت) نه اینکه مثل GTA بیاد همون اول بکوبه به ماشینتون و قصد جونتون رو بکنه!
    و دیگه اینکه اگه سر خیابون اسلحه بدست بودین حتما در صورت مشاهده شما، شما رو دستگیر میکرد
    اما توی GTA اگه شما آرپی جی بدست هم بیرون چرخ میزدین کسی کاری با شما نداشت
    ممکنه فکر کنید که اگر قرار باشه همچین نکاتی توی بازی مثلا GTA در آینده رعایت بشه پس دیگه بازی کردن خیلی سخت میشه چون ما هر کاری میکنیم پلیس ها بهمون گیر میدن
    تا اونجایی که یادمه توی بازی مثلا GTA تعداد پلیسها به صورت غیر واقعی و غیر منطقی خیلی زیاد بود ولی از این سختگیری ها خبری نبود
    من میخوام بگم که میشه تعداد پلیسهاشو کمتر کرد اما هوش مصنوعی و سختگیریهاشونو بیشتر
    به قولی بازی بسیار به واقعیت نزدیکتر میشه و لذت بازی هم بیشتر میشه چونکه گیمر خوشو توی یک محیط جدی تر و واقعیتر با هیجان بیشتری احساس میکنه

14. 2 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

آره ، منم قبول دارم که Mafia تو این ضمینه هائی که گفتید تو زمان خودش عالی بودش ...

فقط open world
    من تو فکرم دنبال بازی هستم که مخلوطی از اینا باشه ! : GTA و MAFIA و The sims
    یعنی آزادی عمل و فضای GTA رو داشته باشه ، جزئیات Mafia توش اعمال بشه و سبک زندگی رو هم مثله sims داشته باشه ...

16. 3 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •