سلام.البته اين سپیکر کوچيکا جزئي از ملحقات جعبه گوشي و810 هست که تو ايران برداشته ميشه.دوست من از آلمان يه و810 خريد که اينا رو تو جعبه آکبندش داشت.مرسي
سلام.البته اين سپیکر کوچيکا جزئي از ملحقات جعبه گوشي و810 هست که تو ايران برداشته ميشه.دوست من از آلمان يه و810 خريد که اينا رو تو جعبه آکبندش داشت.مرسي
دقیقا! یکی از آشناهای بنده هم تو آلمان 810 رو با همین اسپیکر ها آک خرید!
من ميگم يه روش ديگه پيدا كنيد بدون اين دم و دستگاه ها بشه صداش را بالا تر برد
اين جوري فايده نداره
آقا خيلي ضايع كاريه همه سوني اريكسون ها از 3250 نوكيا كم ميارن...
تو رو خدا يه فكري برداريد
من یه جا خوندم که اگر با برنامه far manager هم صدا رو زیاد کنیم مصرف باطری به شدت بالا میره.
ممنون مهدي جان
ديروز تهران بودم و خودم رفتم ديدم
اين :
خيلي بزرگه
35 تومن
و اوناهم 17 تومن
من اينا رو سمنان براي ام پي 3 پليرم گرفته بودم 8 تومن
4 تا باتري نيم قلمي ميخوره صداش هم خيلي خوبه
اينم گذاشتم اندازه اسپيكر دستتون بياد : (ببخشيد كيفيتش بده چون با يه دوربين آشغال گرفتم )
راستي از اين فيشهاي معمولي اسپيكر (3.5 ميليمتري ) ميخوره
اره اینها که شما دارین خیلی باحاله.یه مدله creative ش هم هست.15000.
ولی مشکلی که دارن اینه که فقط یه هندز فری سری W میخوره که میشه از وسط جداش کرد.درست میگم؟
دوستان درمورد اي اسپيكرها بگم هم قابل حملش است هم روميزي .
من يك هفته پيش براي ان91 خريدم قابل حملش رو 12000 از طبقه همكف علاءالدين يه چيزي شبيه شكل بالا با اين فرق كه يه سيم هست كه به محل هدفون وصل ميشه به جاي اون كه از زير وصل بشه به گوشي.
رو ميزيش هم همون 12000 كه يه آداپتور هم داشت كه به برق وصل ميشد يه چيزي به ارتفاع حدود 25 سانت
ولي بيشتر براي سوني اريكسون موجود است.
آره درست ميگياره اینها که شما دارین خیلی باحاله.یه مدله creative ش هم هست.15000.
ولی مشکلی که دارن اینه که فقط یه هندز فری سری W میخوره که میشه از وسط جداش کرد.درست میگم؟
منم هندز فري دبليو 810 خواهرم رو برداشتم و دارم استفاده ميكنم
خیلی ازت ممنونم که راهنمایی کردی و غکس رو گذاشتی فقط 2 تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم.2 سری عکس گذاشته بودی که یکیش رنگش نارنجی هستش میخواستم بدونم با عکس پایینیش فرقی داره؟ اگه فرقی داره ابعاد و وزن هر کدوم رو میگی؟سوال دوم هم اینه که به تمام مدل های شونی اریکسون میشه وصلش کرد یا فقط برای یک سری خاص درست شده؟
خیلی ازت ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)