من خودم اين روش رو براي ان 73 و 3230 امتحان كردم و تونستم اس ام اس ها رو به قسمت درافت انتقال بدم
من خودم اين روش رو براي ان 73 و 3230 امتحان كردم و تونستم اس ام اس ها رو به قسمت درافت انتقال بدم
كه هر دو سيمبين هستند و بخش مسيج هم ميومد وررن PC Suite كه استفاىه كرىم 6.8 بوى شايد قبلي ها اين امكان رو نىاشته باشن
ممنون رفیق.
ورژن مال من 6.5 بود. این ورژن رو پیدا میکنم و خبرشو بهتون میدم.
ممنون.
دوست عزیز من هم یه همچین مشکلی دارم . این روشی رو که میگم آزمایش کن شاید کمکت کنه
با pc suit میتونی از قسمت های مختلف گوشی بک آپ بگیری . حالا شما از یک رمت بک آپ بگیر و رو یه رم دیگه ریاستور کن شاید بشه
عزيز جان من خودم روشي رو به كار ميبرم كه يه كم طولاني ولي ارزششرو داره .
در اين روش من محتويات پوشه maile در قسمت system رو در كامپيوتر ميريزم و اونارو در برنامه note باز ميكنم قسمت هاي اضافيش رو پاك ميكنم و بقيش رو در يك فايل با پسوند txt ذخيره ميكنم اينجوري حتي اگه گوشيم رو فرمت كنم ديگه sms هام پاك نميشه.
ولي خوب اين روش يه كم طولانيه.
برنامه برای تغییر فرمت از Sms به Txt زیاد هست ولی من نمیخوام فرمت عوض بشه و باید به همون شکل بمونه.
در باره بک آ÷ گیری هم باید عرض کنم که ریستور کردن روی مموری دیگه باعث میشه اطلاعات قبلی مموری دوم از بین بره و راه درستی نیست ولی من دارم درباره راهی که در پست 12 اومده ، کار میکنم. حتما خبرشو میدم.
سلام
من هم اين مشکل رو داشتم و لي با پسي سوئيت 6.8 مشکل حل شد.
سلام
من هم اين مشکل رو داشتم و لي با پسي سوئيت 6.8 مشکل حل شد.
ممنونم محمد جان.
فکر کنم گیر منم الان همون نوکیا سویت 6.8 باشه. حتما پیداش میکنم.
شما اطلاعات 2 تا رم رو داخل گوشي خود بريزيد و بعد همه را به داخل مموري کارت کپي کنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)