تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: چند سوال بسيار فني؟؟ مخ ها بيان داخل!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اگه فرمت درایوهات NTFS باشه کارهای بیشتری میتونی انجام بدی و راحتتر میتونی اطلاعاتت رو رمزی کنی.properties هر پوشه یا فایل رو بیار بعد روی Advanced کلیک کن بقیش راحته!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه اجازه بدین یک سوال هم من می خوام مطرح کنم :

بعضی از سایت ها برنامه هایی رو برای گوش دادن آن لاین می گذارن روی سایت که فقط می تونیم آنلاین بهش گوش بدیم . یعنی اگه دیسکانکت بشیم اون برنامه رو دیگه نمیشه گوش کرد .

چطوری میشه این جور برنامه ها و فایل های صوتی رو دانلود کرد تا وقتی که دیسکانکت هستیم هم بتونیم بهش گوش بدیم ؟

لطفا در این مورد توضیح بدید . ممنونم

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

اگه اجازه بدین یک سوال هم من می خوام مطرح کنم :

بعضی از سایت ها برنامه هایی رو برای گوش دادن آن لاین می گذارن روی سایت که فقط می تونیم آنلاین بهش گوش بدیم . یعنی اگه دیسکانکت بشیم اون برنامه رو دیگه نمیشه گوش کرد .

چطوری میشه این جور برنامه ها و فایل های صوتی رو دانلود کرد تا وقتی که دیسکانکت هستیم هم بتونیم بهش گوش بدیم ؟

لطفا در این مورد توضیح بدید . ممنونم
    سلام..
    .
    سوال شما با توجه به سایت مختلف فرق می کنه اما به طور کلی این روز ها دانلود منیجر ها کار با وب رو بسیار اسون کردن... مخصوصا اون هایی که قابلیت جاسازی در اینترنت اکسپلورر رو دارن.. مثلا فلش گت.

هنر فقط پیدا کردن لینک هاست!

برای کسانی که چندان هنرمند نیستن هم فکری شده! از نرم افزار هایی که Stream رو دانلود می کنن استفاده می شه... نمونه های همه این نرم افزار ها در انجمن پیدا می شه...

موفق باشین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام..
    .
    سوال شما با توجه به سایت مختلف فرق می کنه اما به طور کلی این روز ها دانلود منیجر ها کار با وب رو بسیار اسون کردن... مخصوصا اون هایی که قابلیت جاسازی در اینترنت اکسپلورر رو دارن.. مثلا فلش گت.

برای کسانی که چندان هنرمند نیستن هم فکری شده! از نرم افزار هایی که Stream رو دانلود می کنن استفاده می شه... نمونه های همه این نرم افزار ها در انجمن پیدا می شه...

موفق باشین.
    دوست عزیز سلام ، من دانلودمنیجر دارم ولی وقتی می خوام باهاش از طریق لینک فایل مورد نظر رو دانلود کنم چیزی دانلود نمیشه ، یعنی اون لینک من رو میبره به یک صفحه ی اچ تی ام ال .

یعنی وقتی روی لینک فایل کلیک می کنم ، یک صفحه ی دیگه باز میشه که توش ریل پلیر هست و کمی طول میکشه تا کانکت بشه تا خود فایل شنیده بشه .

میشه دقیقا اسم برنامه ای که Stream رو دانلود می کنه بگی و لینکش رو هم بدی ؟ طرز کارش آسونه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راستی من منظورتون رو از این جمله متوجه نشدم . منظورتون از پیدا کردن لینک دقیقا یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟

ممنونم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •