اگه فرمت درایوهات NTFS باشه کارهای بیشتری میتونی انجام بدی و راحتتر میتونی اطلاعاتت رو رمزی کنی.properties هر پوشه یا فایل رو بیار بعد روی Advanced کلیک کن بقیش راحته!
اگه فرمت درایوهات NTFS باشه کارهای بیشتری میتونی انجام بدی و راحتتر میتونی اطلاعاتت رو رمزی کنی.properties هر پوشه یا فایل رو بیار بعد روی Advanced کلیک کن بقیش راحته!
اگه اجازه بدین یک سوال هم من می خوام مطرح کنم :
بعضی از سایت ها برنامه هایی رو برای گوش دادن آن لاین می گذارن روی سایت که فقط می تونیم آنلاین بهش گوش بدیم . یعنی اگه دیسکانکت بشیم اون برنامه رو دیگه نمیشه گوش کرد .
چطوری میشه این جور برنامه ها و فایل های صوتی رو دانلود کرد تا وقتی که دیسکانکت هستیم هم بتونیم بهش گوش بدیم ؟
لطفا در این مورد توضیح بدید . ممنونم
سلام..
.
سوال شما با توجه به سایت مختلف فرق می کنه اما به طور کلی این روز ها دانلود منیجر ها کار با وب رو بسیار اسون کردن... مخصوصا اون هایی که قابلیت جاسازی در اینترنت اکسپلورر رو دارن.. مثلا فلش گت.
هنر فقط پیدا کردن لینک هاست!
برای کسانی که چندان هنرمند نیستن هم فکری شده! از نرم افزار هایی که Stream رو دانلود می کنن استفاده می شه... نمونه های همه این نرم افزار ها در انجمن پیدا می شه...
موفق باشین.![]()
دوست عزیز سلام ، من دانلودمنیجر دارم ولی وقتی می خوام باهاش از طریق لینک فایل مورد نظر رو دانلود کنم چیزی دانلود نمیشه ، یعنی اون لینک من رو میبره به یک صفحه ی اچ تی ام ال .
یعنی وقتی روی لینک فایل کلیک می کنم ، یک صفحه ی دیگه باز میشه که توش ریل پلیر هست و کمی طول میکشه تا کانکت بشه تا خود فایل شنیده بشه .
میشه دقیقا اسم برنامه ای که Stream رو دانلود می کنه بگی و لینکش رو هم بدی ؟ طرز کارش آسونه ؟
راستی من منظورتون رو از این جمله متوجه نشدم . منظورتون از پیدا کردن لینک دقیقا یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)