فروشگاه پی سی ورلد این بازی رو برای فروش گذاشته؟
ولی خدایییش محشره...
البته ورژن قبلی که Lock Down بود خیلی مزخرف بود من سر یک روز پاکش کردم حالا ببینیم این چی میشه....
فروشگاه پی سی ورلد این بازی رو برای فروش گذاشته؟
ولی خدایییش محشره...
البته ورژن قبلی که Lock Down بود خیلی مزخرف بود من سر یک روز پاکش کردم حالا ببینیم این چی میشه....
داستانش اینه که یه عده تروریست شهر لاس وگاس رو(معروفترین شهر تفریحی دنیا) که به sin city هم معروفه به کنترل خودشون درمیارن وشما لوگان کلر فرمانده تیم رینبو باید برید به شهر رو تا هم شهر و هم مردم رو نجات بدید.البته ماموریت اول مثل اسپلینتر سل یه جای دیگس و بعد میرین توی اصل بازی.از توی رینبو ها قسمت راگ اسپیر شماره سومش جزو بهترین های این سری و لاک داون بدترینشون بود.با اینکه گرافیکش خیلی خوب بود و فرمان دادن به یارا هم بهتر شده بود ولی خیلی آبکیش کرده بود وآسون برای همین هم با اینکه این بازی رو تا مراحل پایانیش برد ولی اصلا نچسبید.آخه میدونین این بازی خیلی سخته وبرای هر عملی کلی باید فکر وبرنامه ریزی داشته باشی و توی سری های قبلیش اگه فقط دیده میشدی ماموریت شکست می خورد ولی چون UBI می خواد همه رو راضی کنه یکم بازی رو آسونش کرده. یه چیزه دیگه اینکه اولین شماره این بازی سال 1998 عرضه شد(چقدر زمان زود میگذره) بازم اگه سوالی داشتین بگید.
بازی رو خریدم مال شرکت سرزمین.2 تا Dvd و قیمتش هم 4000 تومان. حالا می خوام برم نصبش کنم.
این هم سیستم مورد نیاز بازی :
Minimum System Requirements
System: 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 7000 MB
Other: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Recommended System Requirements
System: 3500 MHz Pentium IV/AMD or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
و Patch 1.01 با حجم تقریبی 33.8 مگ با توضیحات آن :
# Supports the Xbox 360 controller
# Various rare single player ingame crashes have been fixed
# Better support the use of alt-tab while in game
# Reduced the memory consumption of the game
# Multiplayer difficulty level is now accurate and can be selected accordingly
# Player will now get a kill attributed to his kill list when defender or terrorist dies of damage over time ( incendiary grenade )
# Improved quick search and custom search utility for all game modes
# Improve the chat system to ensure chat box is not always visible
# Enabled changing display resolution of the game
# Corrected some localisation issues to display correct message in correct language for various menus
# Display navigational information correctly while in observer mode
# Corrected some menu interface display error
# Respawning while in chat menu will not cause chat window to overlap the game window
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امیر جان استفاده کردیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Sam Fisher 11; 16-12-2006 at 16:01.
خب این بازی از سایت Gamespot نمره 8.7 رو گرفت . پس بدین ترتیب این بازی و بازی Half-Life 2 :Episode 1 که اتفاقا اون هم نمره 8.7 گرفت ، تا امروز بهترین بازیهای اکشن در سال 2006 از دیدگاه سایت Gamespot می باشند .
جالب اینجاست که برای اولین بار امسال هیچ بازی اکشنی نمره بالای 8.7 نگرفت و این یعنی سالی بد برای PC .
چه ربطی داره .کجا سال بدی برای PC.گوست ریکون،اسپلینتر سل ،ابلیوان ،بسته جدید ورد وارکرفت، بتلفیلد ،فلایت سیمولاتور ، کال آف خوآرز ،بسته های مکرر برای سیمز ،بهترین نسخه هیتمن ،بهترین نسخه نیدفوراسپید و.... بازم بگم .به نظرم یکی از بهترین سالها برای PC بود تو خواب هم نمیشد چنین سالی رو تصور کرد. اونم یک سال قبل از شروع موج بازیهای نسل بعد که سازنده ها ترجیح میدن بازیشون رو 2007 بدن بیرون.تازه 8.7 که کم نیست ،برای یه بازی اکشن عالیه.مگه چند بار پیش میاد که یه بازی اکشن چنین ریتینگی بگیره.ریتینگهای بالا معمولا ماله بازیهای نقش آفرینی و استراتژیک هست.
Last edited by Sam Fisher 11; 17-12-2006 at 23:55.
ببین عزیزم . خیلی از این بازیهایی که شما نام بردید اکشن نیستند .
ضمنا بله بازیهای خوبی امسال عرضه شدند اما اگه شما اونها رو با بازیهای سالهای قبل مقایسه کنید می بینید که بازیهای امسال چطور بودند .
مثال می زنم . سال گذشته بازی ای مثل FEAR اومد با نمره 9.1 و اسپلینتر سل اومد با نمره 8 و خورده ای که دقیق یادم نیست .
سال 2004 که مملو بود از بازیهای خوب اکشن از قبیل Half-Life 2 , Riddick , Far Cry , Unreal Turnoment , ... با نمرات 9.2 و 9.3 و 9.2 و ...
اما امسال بالاترین نمره ای که بازی اکشن می گیره 8.7 . تازه جالبتر از اون اینه که امسال جز بازی استراتژیک Company of Heros هیچ بازی دیگه ای نمره 10 از 10 در زمینه گرافیک نگرفت .
حالا قضاوت با خود شما .
تا حدی قانع شدم![]()
سلام
ایول منم فکر نمیکردم حالا حالا ها واسه pc ریلیز بشه یادش بخیر شماره اولشroque spear یه شاهکار بود من که هنوز هم اون رو بازی میکنم ولی شماره هایه بعدی چنگی به دل نزد ...امیدوارم اینکی مثل اولی باشه ....راستی من تو اهواز ندیدم فیشر جون از کجا خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)