اینم یه سری از عکس های w500![]()
![]()
جون هر كي دوست دارين بگين راه حل چيه؟داشتم از كامپيوتر تو گوشيم ئ w550 با USB اهنگ ميريختم كابل رو زود دراوردم كه گوشي RESTART شد و ديگه بالا نمياد و سر يه سفحهي سفيد هنگ ميكنه !!!مشكل چيه و راه حل چيست؟؟
گوشی شما نیاز به فلش شدن داره.چون راهی ندارین که وارد گوشی بشین.حالا دیگه مشکل مهم نیست.من از یه نفر دیگه هم شنیدم که این بلا سرش اومده بود.یادتون باشه که همیشه اول Safely Remove کنید بعد گوشی رو از کابل جدا کنید.
من که همیشه اول روی درایوی که تو مای کامپیوتر برای گوشی میاد راست کلیک رو میزنم بعد اجکت رو میزنم تا تو گوشی میگه حالا یو اس بی رو بردارید منم بر میدارم
یه ایراد که من برخوردم و شاید هم همه گیر باشه افت کیفیت عکسای این گوشی هست . یعنی وقتی با دوربینش زیاد عکس میگیری( مثل من) کیفیت و شفافیت عکسها به مرور زمان پایین میاد .
سلام
من نمیدونم که به مرور زمان این اتفاق می افته یا نه اما اصلا عکسها رو داره یه جوری بی کیفیت می گیره انگار پوسترایز شده !!!!!!
یه سوال هم دارم
من سی دی دبلیو 550 خودم رو نصب کردم و تا حالا هم یه عالمه چیز از کامپیوتر و اینترنت ریختم روش اما درایور جدیدی برام ایجاد نمی کنه که برم روش اجکت رو بزنم
فقط هارد ور جدید رو میشناسه و اتصالش برقرار میشه
بعد هم کارم تموم شد یو اس بی رو در میارم
باید چی کار کنم؟
اصلا نیازی به نصب برنامه های جانبی نیست.ویندوز گوشی رو راحت میشناسه که.
man alan 1 salo nim hast daram vali tanha moshkelesh hamine ke nemishe rooye fail ha pass goozasht
من واسه گوشیم باسورد گذاشتم الانم یادم رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)