سلام
خنده دار نيست كه!
بصورت اكسترنال وجود داره و فكر كنم الان ديگه تويه بازار باشه.
سلام
خنده دار نيست كه!
بصورت اكسترنال وجود داره و فكر كنم الان ديگه تويه بازار باشه.
می خواستم ببینم که قیمت به روز و دقیق 6630 چنده ؟
چون من توی شهر خودم از چند جا سوال کردم قیمت 300 تا 320 هزار تومان رو دادند!!!!!!
با سلام
می خواستم ببینم که چرا بعضی مواقع که می خوام با 6630 اس ام اس ارسال کنم در هنگام ارسال گوشی ری استارت میشه؟؟
سلام . .می خواستم ببینم که قیمت به روز و دقیق 6630 چنده ؟
چون من توی شهر خودم از چند جا سوال کردم قیمت 300 تا 320 هزار تومان رو دادند!!!!!!
قیمت 6630 توی تهران . . بین 260 تا 314 هزار تومنه . . البته قیمت 2 روز پیش . .
سلام . . یک مشکل جدید . . تا حالا نشنیده بودم . .با سلام
می خواستم ببینم که چرا بعضی مواقع که می خوام با 6630 اس ام اس ارسال کنم در هنگام ارسال گوشی ری استارت میشه؟؟
موفق باشی . .
محمد جان ممنون
من بد جوری طالب شدم کسی نیست خبر دقیقی داشته باشه؟
میخوام بخرم
یه سایت پیدا کردم یه چیزایی نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم ایران برسه چقدر افزایش قیمت پیدا میکنه
Last edited by kiarash3500; 19-12-2006 at 04:07.
با سلام خدمت دوستان
من گوشی 6630 خریداری کردم ولی چند سئوال برایم مطرح شده است لطفاً اگر کسی می تواند به من کمک کند
1. چگونه می توان فایل های آفیس را در این گوشی مشاهده نمود ؟
2. آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان مدیریت بلوتوس را در این گوشی بدست گرفت چرا که نمی توان به جز فایل های متداول موجود در گوشی (mp3,jpg,gif,wav,3gp,amr) فایل دیگری مانند sis یا jar را بوسیله بلوتوس ارسال یا دریافت نمود .
3. چگونه می توان بر روی مموری پسورد گذاشت؟
4. چگونه می توان سرویس قفل شدن اتوماتیک صفحه کلید را فعال کرد ؟
5. آیا می توان زبان فارسی را به این گوشی اضافه نمود ؟ چگونه؟
6. آیا راهی وجود دارد که از تعداد اس ام اس های فرستاده شده توسط این گوشی (sms counter) اطلاع پیدا کرد؟
سلام . .با سلام خدمت دوستان
من گوشی 6630 خریداری کردم ولی چند سئوال برایم مطرح شده است لطفاً اگر کسی می تواند به من کمک کند
دوست عزیز . . گوشی 6630 مبارکت باشه . .
تا جایی که بتونم کمکتون میکنم . .
.
.
یک برنامه هستش برای دیدن این فایل ها . .1. چگونه می توان فایل های آفیس را در این گوشی مشاهده نمود ؟
اما بدرد نمیخوره . . چون فونت ها رو خیلی بد نشون میده و یا اصلا نشون نمیده . .
به نظر من بیخیال این برنامه بشی بهتره . . مگر اینکه فایل های ورد رو به Pdf تبدیل کنی . . و بعد با نصب نرم افزار Pdf در گوشیت اون ها رو ببینی . .
.
.
میتونی با تغییر نام پسوند فایل اون رو از طریق بلوتوس سند کنی . .2. آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان مدیریت بلوتوس را در این گوشی بدست گرفت چرا که نمی توان به جز فایل های متداول موجود در گوشی (mp3,jpg,gif,wav,3gp,amr) فایل دیگری مانند sis یا jar را بوسیله بلوتوس ارسال یا دریافت نمود .
یا یک کار راحت تر . .
نرم افزار ProfileExplorer که یک فایل منیجر هستش . . به شما این اجازه رو میده که فایل های با پسوند sis یا jar رو به راحتی سند بلوتوس کنی . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
از قفل خود گوشی . . که کلیه ی قسمت ها رو قفل میکنه استفاده کن . . منظورم همون لوک کد هستش . .3. چگونه می توان بر روی مموری پسورد گذاشت؟
.
.
این مراحل رو طی کن . .4. چگونه می توان سرویس قفل شدن اتوماتیک صفحه کلید را فعال کرد ؟
Tools >> Settings >> Security >> Phone and SIM >> Autolock Period >> User defined
بعد از این مراحل . . در قسمت آخر باید یک عددی برای زمان بدید . . به دقیقه هستش . . و بعد از قبول کردن . . لوک کد گوشیتون رو بدید . . که اگه قبلا تغییر نداده باشید . . 12345 هستش . .
.
.
سلام . .5. آیا می توان زبان فارسی را به این گوشی اضافه نمود ؟ چگونه؟
منظور شما نوشتن بصورت فارسی هستش . . یا اینکه کلش فارسی بشه . .
هر دو صورتش ممکنه . .
فقط اگه بخوای کلش رو فارسی کنی . . من نمیتونم کمکی به شما کنم . .چون توصیه نمیشه . . مشکل ایجاد میکنه . .
اگه میخوای بصورت فارسی توی گوشی بنویسی . . بگو . . تا برات یه نرم افزار معرفی کنم . .
.
.
برای این کار هم نرم افزاری هستش . . که الان لینک ندارم . . اگه خواستی بگو تا برات قرار بدم . .6. آیا راهی وجود دارد که از تعداد اس ام اس های فرستاده شده توسط این گوشی (sms counter) اطلاع پیدا کرد؟
.
.
ممنون . .
حمید . .
موفق باشی . . وحید جان . .
حمید جان از بابت راهنمایی هایت یک دنیا ممنون
همه سئوالات من بر طرف شده است فقط در مورد سئوال 5 باید این را بگویم که منظور فقط تایپ فارسی هست .
در ضمن اگر می شود در مورد لوک کد کمی بیشتر توضیح دهید که چیست ؟
با تشکر از این همه لطف و محبت شما
با سلام برنامه های جالب برای 6630 در این قسمت بگذارید مثل پلیر
آنتی ویروس ..........................
...........
معرفی کنید بیشتر برای 6630
متشکرم
مهدی زمانی 09132610974![]()
سلام
آخرين ظرفيت مموري کارتي که در 6630 نوکيا جواب مي ده ، حجمش چقدره؟
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)