ما كه ايرانسل داريم خيالمون راحته
واقعا كه چه آنتن دهي داره
ما كه ايرانسل داريم خيالمون راحته
واقعا كه چه آنتن دهي داره
بابا الان دیگه با گوشی 10 تومنی هم انتن پره خودتونو گول نزنید
100% deliverd رایگان رایگانه .........مطمئن باشید.......
من هم مطمئنم که پولی نمیفته. اگه پول بندازه مسخره ست.این جزیی از خدماته اس ام اس هستش
مگه میشه هزینه ای نداشته باشه؟؟؟من تمام اس ام اس هایی که میدم پیغام delivered میده!!!
بابا شایعه درست نکنید.........
شایعه چیه ..........ما خودمون دفتر خدمات موبایل داریم ....... ....مطمئن مطمئنم ..
بابا این معلومه که رایگانه.... یه قسمت از خدمات sms .... و مخابرات اصلا واسه اون پول نمیگیره ....چون داره هزینه sms رو میگیره و delivered هم یه قسمت از اونه .. .......
من هم مطمعن که رایگانه چون هیچ دلیلی نداره که مخابرات بابت گزارش تحویل پولی از مشترکان خود بگیره
1-منظورت اینه که همون 14 تومن رو حساب میکنه
2-پس در چه صورت(با دادن کدوم پیغام )هزینه به حساب میاد؟
3-میشه بگین چرا deliverd هزینه نداره مگه مفهومش رسیدن پیغام به طرف مقابل نیست؟
Last edited by bidastar; 13-12-2006 at 23:56.
بسیار ممنون از اطلاعات مفیدتان
سلام دوست عزیز...
1) آره تنها همون نرخ فرستادن یک sms رو حساب میکنه...
2) دقیقا متوجه سوالتون نمیشم....خوب اگه به یه شماره sms بدی هزینه به حسابت میاد ....ولی وقتی که یه تاییدیه واست میاد که sms شما به طرف مقابلت رسید که همون deliverd دیگه هزینه مجدد نداره و رایگانه .....
3) چون اینجا عادت شده که مخابرات واسه هر خدماتی که میده ازمون پول میگیره نمیتونیم باور کنیم که این خدمات مخابرات رایگانه ....ولی در حقیقت رایگان نیست و deliverd هم خودش قسمتی از sms و ما وقتی هزینه sms رو داریم میدیم ....خوب deliverd هم جزئی ازشه دیگه و دلیلی نداره که مخابرات دوباره هزینه بگیره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)