ممنون ولی شما یه نگاه به پست 4 بنداز ببین من چی نوشتم بازم از شما ممنون
ممنون ولی شما یه نگاه به پست 4 بنداز ببین من چی نوشتم بازم از شما ممنون
دوست خوبم چرا به خودت زحمت میدی
بازار پر است از نرم افزار هایی که به راحتی اجازه دانلود نامحدود را میدهند مثل
برنامه rapidleecher4.5
که این کار را میکند
( با گریه ) آقا من با چه زبونی بگم فارسی بگم لری بگم ترکی بگم رشتی بگم یزدی بگم کردی بگم بلوچی بگم انگلیسی بگم آلمانی بگم فرانسوی بگم ازبکی بگم ایتالیایی بگم اسپانیایی بگم سرخپوستی بگم آخه چطوری بگم که بابا این فایل قابلیت ریسیوم به راپیدشیر میده نه دانلود نامحدود ببین دانلود نامحدود که کاری نداره با نرم افزار Hide IP Platinum میتونی اینکار رو راحت انجام بدی من دنبال یه نرم افزار برای دادن قابلیت ریسیوم به راپیدشیر لعنتی میگردم آقا توروخدا اگه نرم افزاری سخت افزاری جنگ افزاری هرچی دارید در مورد این مساله رو کنید برا چی میزارید توی هارد کامپیوترتون خاک ( پروسس ) بخوره باید به جوونا فرصت داد این ماییم که آینده این مملکتو میسازیم![]()
پس در این مورد من نمیتونم کاری کنم با عرض شرمندگی
آقای rsh اشکال نداره با درخواست استفاء شما موافقت میشه
بای
سلام به همه
ببینید هرکس این تاپیک رو میبینه هرچی در مورد این کار میدونه یا شنیده رو بنویسه شاید اطلاعات رو هم جمع شد بعد به یه نتیجه ای رسیدیم بازم میگم پست شماره 4 رو بخونید
ممنون
مال عهد تیر کمونه عزیز مال سال 2005 هستش
کار نمی کنه![]()
آقاي rsh فاتحه اون نرمافزارهايي كه گفتي خونده شده ديگه كار نمي كنن
اما در مورد ip خوب چه كاريه يه بار ديس شو و دوباره كانكت شو ip تغيير ميكنه
اصلا راپید شیر چی داره که هی دنبالش هستید
خدا برکت بده بازار ایران را هر جور نرم افزار و سفت افزار بگین راحت با تمام امکانات توش پیدا میشه
آقا جان اصلا شما یه کاری کنید این فایل رو بگیرید بعد خودتون آپلود کنید و لینک مستقیم به من بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من لینک از خود شرکت نمیخوام من فقط این فایل رو میخوام مگر نه خودم میتونم از سایت audio4fun بگیرمش من فقط این نسخه و فایل رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)