یعنی این مداره کنترل سی دی رو مثل جلو و عقب بردن انجام میده؟ یا ...
البته یک دکودر برای پخش Vcd یا Mp3 رو میشه بصورت آماده هم تهیه کرد ولی نقشه ای که بشه از اون استفاده کرد من هنوز پیدا نکردم. یک چیزی با میکرو Avr باشه خوبه ولی من تا بحال ندیدم.
یعنی این مداره کنترل سی دی رو مثل جلو و عقب بردن انجام میده؟ یا ...
البته یک دکودر برای پخش Vcd یا Mp3 رو میشه بصورت آماده هم تهیه کرد ولی نقشه ای که بشه از اون استفاده کرد من هنوز پیدا نکردم. یک چیزی با میکرو Avr باشه خوبه ولی من تا بحال ندیدم.
این مدار دو تا Ac داره که رو هم 16 هزار تومان قیمت دارن به نظر من به صرفه نیست.
دوست عزيز نمي دانم چقدر با ميكرو اشنايي
![]()
چون اتفاقي تاي پيك ديدم چند روز ديگه يك mp3 player با استفاده از cd room و hddهارد ميگزارم
اگه خواستي با فلش ...![]()
Last edited by pcb; 04-01-2007 at 15:21.
ایول pcb جان
ولی سعی کنید مداراتی که میزارید مثل این چندتا مدار نباشه که فقط به سی دی رام دستور عقب جلو کردن ترک صوتی رو میدن نه پخش mp3 یا VCD خیلی از همه ممنون، در ضمن می بخشید چند وقت بود سر نمی زدم
بای
1-یک سی دی رام با قابلیت پخش mp3 به همراه ریموت کنترل (و شاید به همراه قابلیت پخش video cd )
با مشکلاتی مثل اختلال در لرزش های نسبتن شدید و مشکل در نصب بر روی ماشین و همچنین ظاهر نه چندان جالب یک سی دی رام و همچنین نداشتن رادیو و همچنین درب کشویی سی دی رام که به طرف بیرون باز می شود و دردسر ساز میشود.
2- یک پخش باقبلیت پخش mp3 و رادیو 2 موج با یک مارک معتبر مثل پایونر با حداقل قیمتی حدود 100 هزار تومان که تقریبن هیچ کدام از معایب بالا را هم نخواهد داشت .
حال یک همچین کیتی یا بطور کامل یک سی دی رام با قابلیت پخش mp3 به همراه کنترل چقدر قیمت داشته باشد خوب و به صرفه هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)