تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: با بودجه 310 هزار تومن کدام گوشی را پیشنهاد میکنید.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    بازم ممنون از راهنماییت.
    راستش رو بخوای من دوست دارم بالاخره یه گوشی از سونی اریکسون رو بگیرم یعنی اینکه همین w810i رو میخوام بگیرم.ولی متاسفانه به هیچ وجه تا الان نتونستم اصلش رو گیر بیارم و همه سریالها فرق میکنند.اصلا به من نیومده سونی اریکسون استفاده کنم.نمیدونم دیگه چی کنم.موندم والا اگه تا فردا پس فردا تونستم اصلش رو گیر بیارم میخرم وگرنه مجبورم یا یه k750 اصل رو بگیرم یا یه گوشی مثل 3250 که البته دومی به نظرم ارزش خرید نداره چون 1.3 مگاپیکسل هستش .
    اگه منذورت دوربین 3250 هستی که باید بگم 2 مگا پیکسلیه که کیفیت متوسطی داره ! و فلاش هم نداره ...
    دوستم یه هفته پیش w810 رجیستر شده از علائدین گیر آورد الان رو نمیدونم بازم بگرد پیدا میکنی...
    در مورد 3250 هم بگم که دوربین عکس برداری متوسط ... فیلمبرداری قابل قبول ... کیفیت خوب صدا و بلندی خیلی خوب صدا رو داره ... ال سی دیشم بزرگ اما با کیفیت متوسطه (مث N70 ) اما من به شخصه از ظاهر این گوشی خوشم نمیاد( ( البته شما باید سلیقه ی خودت رو ببینی ) ...
    k750 هم که از نظر قیمت و امکانات بهترین گوشیه بازاره ( با توجه به قیمتش رو میگم ) و قابل مقایسه با گوشی های هم ردش ( از نظر قیمت ) نیست !
    قربونت...

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

چرا nokia 6131 نمی گیری من که ازش خیلی راضی هستم تنها بدیش اینه که دوربینش 1.3 مگا هستش ولی کیفیت صداش خیلی بالاست و وضوح تصویرش هم محشره و از نظر طرح هم خیلی قشنگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

w800 مالزی

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تو اين قيمت من فقط 810 ديدم .3250 به نظر من از ان 70 بهتره .درسته كه زياد ظاهر جالبي نداره ولي ساده هستش البته قيمتش از 320 تا 345 هزار متغيره.و يه ان70 هم ديدم قيمت زده بودن 330 هزار.خوب اينا تمامش نظرات شخصي من هستش.ان 70 هم گوشي خوبي هستش.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

تو اين قيمت من فقط 810 ديدم .3250 به نظر من از ان 70 بهتره .درسته كه زياد ظاهر جالبي نداره ولي ساده هستش البته قيمتش از 320 تا 345 هزار متغيره.و يه ان70 هم ديدم قيمت زده بودن 330 هزار.خوب اينا تمامش نظرات شخصي من هستش.ان 70 هم گوشي خوبي هستش.
    3250 فقط کیفیت و بلندی صداش از ان 70 بهتره و البته سرعت بهتری هم داره ...
    اما از نظر دوربین ( هم عکس هم فیلم ) + فلاش که 3250 نداره... برنامه خوری ( سیمبیان 8.1 در برابر 9.1 که برنامه هاش خیلی کمه ) و ظاهر و ... ان 70 بهتره
    من نمیدونم چرا با 3250 لجم
    ولی خوب کسی که موزیک و ام پی تری پلیر بودن گوشی براش خیلی مهم باشه باید بی خیال ان70 شه بره سراغ w810 یا 3250 ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •