برای پاک کردن Virus-Bursters 6.3 از نرم افزار Ad-Aware SE Personal استفاده کنید.
این نرم افزار از بهترین نرم افزارهای زد جاسوس هست.
برای پاک کردن Virus-Bursters 6.3 از نرم افزار Ad-Aware SE Personal استفاده کنید.
این نرم افزار از بهترین نرم افزارهای زد جاسوس هست.
Last edited by iranspg; 23-12-2006 at 18:39.
لینک دانلود نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اطلاعات کامل تری خواستید یا اگه خواستید دستی پاکش کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام موارد فوق تایید میشه!
من قبلا با این مشکل مواجه بودم و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش صحبت کرده بودم.
دوست عزيز
من برنامه اي را كه معرفي كرديد با لينك فوق دانلود كردم ولي فايل به دست آمده رو نتونستم باز كنم چون آيكن اون مثل فايلهاي ناشناس بود (همون فايل سفيد رنگ ) در ضمن من spy hunter 2.8 رو دانلود كردم به نظر مي آد برنامه خوبي باشه چون اجرا كردم تروجان هاي زيادي رو شناخت ولي هنگام remove شماره سريال مي خواست حالا بايد چكاركنم
ورژن SE Personal رایگانه و سریال نمی خواد.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی دانلود کنی.
تمام موارد فوق تایید میشه!
من قبلا با این مشکل مواجه بودم و در این تاپیک راجع بهش صحبت کرده بودم.کامران جان تشکر از یادآوری.ورژن SE Personal رایگانه و سریال نمی خواد.
از این لینک می تونی دانلود کنی.
خوب پسوند فایل ZIP هست . ویندوز XP هم این فایل رو میشناسه.نوشته شده توسط Mohammad55 مشاهده تاپيک
دوست عزيز
من برنامه اي را كه معرفي كرديد با لينك فوق دانلود كردم ولي فايل به دست آمده رو نتونستم باز كنم چون آيكن اون مثل فايلهاي ناشناس بود (همون فايل سفيد رنگ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)