سلام.خیلی ممنون از همه بچه ها .ولی هنوزم کمی تا قسمتی گیجم! کارت گرافیک که کلا مرددم.
در مورد CPU , انتخابم شد اتلون 64 بیت با 3400 مگاهرتز سرعت و FSB 800 ممنون که راهناییم کردین . کسی از دوستان اگر میدونه قیمت این مدل پروسسور چقدره بنویسه.فکر کنم تا چندی پیش با 200 تومان میشد ،تهیه کرد ،ولی جدید خبر ندارم.
MOTHERBOARD
تا حالا انتخابم اینه: MSI مدل K8N Neo Platinium با چیپ ست Nvidia Nforce 4 SLI. وضعیت مموری این مادربورد چطوره؟ بعضی مادربوردها مموری dual دارن.جناب ساقی ،ASUS را پیشنهاد دادن ، با 150 تومان چه مدلی از ASUS خوبه , صد البته با توجه به پروسسور.
کارت گرافیک
در مورد کارت گرافیک به نتیجه نرسیدم.بودجم تا 140 تومان است.مدلی می خوام که بازیها و همچنین کارهای گرافیکی را جواب بده.با این قیمت و خصوصیات با مموری 256 و پردازنده خوب مدل خوب را به من بگین.چون از هر کی میپرسم یک چیز میگه.مدلی بگین که ریسک ریمارک بودنش هم کم باشه.
خواهشم اینه نام شرکت ، مموری و چیپ را حتما بنویسین.چون من وارد نیستم.بالاخره نفهمیدم چیپ چی الان تو بازار و بودجم خوبه.یکی میگه NVIDIA و دیگری REDEON.اصلا با این بودجه می شه کارت خوب با مموری 256 تهیه کرد؟
رم GEIL از نوع DUAL DDR با یک گیگابایت مموری ، الان تو بازار چند قیمته؟ضمن اینکه نتونستم ببینم مادربوردم را خوب ساپورت می کنه یا نه.
در مورد هارد هم که انتخایم این شد:ماکستور 120 گیگا ،با خصوصیت ساتا .راستی یک سوال الان حداکثر سرعت هارد 7200 هست یا بالاتر هم هست.چون هر جا می رم حداکثر 7200 میگن.بافر هم که 16 برمی دارم.
در مورد مانیتور ، جناب ساقی الان LCD سامسونگ 17، 340 تومنه؟ مطمئنید؟ چون فکر کنم قیمتش بالای 400 باشه.تا حالا با توجه به بودجه ام مجیک گرین سامسونگ را انتخاب کرده ام .البته همین مجیک گرین هم از 140 داره تا 160 و مرددم کرده.ولی اگه 17 اینچ LCD خوب با قیمت 300 تا 350 باشه برمیدارم یا صبر می کنم یکی دو ماه دیگه می خرم.
در مورد کیس و پاور هم که منتظر اطلاعات شما هستم.