تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: درخواست کمک!راهنمایی برای خرید کامپیوتر.کمک:.:.:.:.:.:.

داره خودمونی میشه koorosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام.خیلی ممنون از همه بچه ها .ولی هنوزم کمی تا قسمتی گیجم! کارت گرافیک که کلا مرددم.

در مورد CPU , انتخابم شد اتلون 64 بیت با 3400 مگاهرتز سرعت و FSB 800 ممنون که راهناییم کردین . کسی از دوستان اگر می‌دونه قیمت این مدل پروسسور چقدره بنویسه.فکر کنم تا چندی پیش با 200 تومان می‌شد ،تهیه کرد ،ولی جدید خبر ندارم.

MOTHERBOARD

تا حالا انتخابم اینه: MSI مدل K8N Neo Platinium با چیپ ست Nvidia Nforce 4 SLI. وضعیت مموری این مادربورد چطوره؟ بعضی مادربوردها مموری dual دارن.جناب ساقی ،ASUS را پیشنهاد دادن ، با 150 تومان چه مدلی از ASUS خوبه , صد البته با توجه به پروسسور.

کارت گرافیک
    در مورد کارت گرافیک به نتیجه نرسیدم.بودجم تا 140 تومان است.مدلی می خوام که بازیها و همچنین کارهای گرافیکی را جواب بده.با این قیمت و خصوصیات با مموری 256 و پردازنده خوب مدل خوب را به من بگین.چون از هر کی می‌پرسم یک چیز می‌گه.مدلی بگین که ریسک ریمارک بودنش هم کم باشه.
    خواهشم اینه نام شرکت ، مموری و چیپ را حتما بنویسین.چون من وارد نیستم.بالاخره نفهمیدم چیپ چی الان تو بازار و بودجم خوبه.یکی می‌گه NVIDIA و دیگری REDEON.اصلا با این بودجه می شه کارت خوب با مموری 256 تهیه کرد؟

رم GEIL از نوع DUAL DDR با یک گیگابایت مموری ، الان تو بازار چند قیمته؟ضمن اینکه نتونستم ببینم مادربوردم را خوب ساپورت می کنه یا نه.

در مورد هارد هم که انتخایم این شد:ماکستور 120 گیگا ،با خصوصیت ساتا .راستی یک سوال الان حداکثر سرعت هارد 7200 هست یا بالاتر هم هست.چون هر جا می رم حداکثر 7200 می‌گن.بافر هم که 16 برمی دارم.

در مورد مانیتور ، جناب ساقی الان LCD سامسونگ 17، 340 تومنه؟ مطمئنید؟ چون فکر کنم قیمتش بالای 400 باشه.تا حالا با توجه به بودجه ام مجیک گرین سامسونگ را انتخاب کرده ام .البته همین مجیک گرین هم از 140 داره تا 160 و مرددم کرده.ولی اگه 17 اینچ LCD خوب با قیمت 300 تا 350 باشه برمی‌دارم یا صبر می کنم یکی دو ماه دیگه می خرم.

در مورد کیس و پاور هم که منتظر اطلاعات شما هستم.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

کارت گرافیک که کلا مرددم.
    گرافيك هم LEADTEK از سري كارتهاي خوبه و همه مدلهاش خوب جواب دادن .
    در مورد اين مارك و حدود قيمت شما اين مدلا گير مياد :
    PX6600 256TD MYVIVO كه قيمتش حدود 140000 هست

PCX5750 كه اينم قيمتش همون حدوداس . در ضمن هر دوشون 256 مگ هستن و وقتي ساقي مي گه همشون خوب جواب داده پس مي تونه انتخاب خوبي باشه

با 150 تومان چه مدلی از ASUS خوبه , صد البته با توجه به پروسسور.
    اين مدل هاي ايسوز در حدود قيمت شما هستن و جنس خيلي خوبي دارن ولي از نظر چيپست به MSI نمي رسه

A8V-E Delux / chipset : VIA K8T890 : 155000

A8V Delux / chipset : VIA K8T890 : 135000

البته با توجه به مادر بورد هاي MSI كه از چيپ ست Nvidia بهره مي برن من اونو پيشنهاد مي كنم

یکی می‌گه NVIDIA و دیگری REDEON.اصلا با این بودجه می شه کارت خوب با مموری 256 تهیه کرد؟
    هر دو شركت تقريبا با هم برابرند ولي معمولا مي گن ATI بيشتر به درد كارهاي گرافيكي مثل 3D MAX مي خوره و Nvidia بيشتر به درد بازي كردن

ر مورد هارد هم که انتخایم این شد:ماکستور 120 گیگا ،با خصوصیت ساتا .راستی یک سوال الان حداکثر سرعت هارد 7200 هست یا بالاتر هم هست.چون هر جا می رم حداکثر 7200 می‌گن.بافر هم که 16 برمی دارم.
    با سرعت 10000 دور هم هست ولي قيمتش تا حدودي بالاتره

همه ي مادربورد ها pci-express رو ساپورت ميكنن؟
    سينا جان در حال حاضر مادربورد هاي جديد از اين فناوري پشتيباني مي كنن

وضعیت مموری این مادربورد چطوره؟ بعضی مادربوردها مموری dual دارن
    يكي از ويژگي هاي مادربورد هاي MSI اينه كه كلي امكانات دارن و به نظر من امكان نداره كه مموري Dual نداشته باشه

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    در مورد منبع تغذيه :
    به شما پيشنهاد مي كنم كه قدرتش حتما 400 واتي باشه . در ضمن 2 تا مارك معروف در اين ضمينه كه ميشه بهشون اعتماد كرد ايناس :

Zalman و Antec

اگه از اين دو مارك بخري كه خيالت راحته

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يه عرض كوچك دارم. البته بيشتر دوست دارم سشقي جان جواب بدن چون من ايشون رو خيلي قبول دارم.
    البته من مثل آقا حميد نيستم كه طرفدار پروپاقرص اينتل باشم ولي ...
    به نظر من هيچ وقت نميشه گفت كه amd بهتره يا اينتل ...
    كوروش جان شما بهتره مورد استفادت رو بگي. به اين خاطر كه واقعا استفاده هاي مختلف سي پي يو هاي مختلف مي طلبه. مثلا اگر خود شما يا كسي در خانه شما هست كه بخواد بازي كنه و كار مهم ديگه اي با كامپيوتر نداريد من به شدت amd رو پيشنهاد مي كنم اونم سوكت 939 كه بتوني حتما pci express استفاده كني. برا مطمين شدن هم مي توني به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني و ببيني كه بيشترين امتيازات رو در 3dmark 2005 فقط و فقط كامپيوتر هاي با سيستم amd و pciexpress مخصوصا sli آوردن و اصلا اينتل با وجود رم هاي ddr2 و pciexpress ا.نجا جايي نداره. اما اگه مثلا بخواي video encoding بكني من يه آمار بت بدم : سيستم من اينتل فول 3.0 با pciexpress و 1GB ddr2 memory ميباشد.البته كارن گرافيك اينجا چيز مهمي نيست ولي خوب ... . من با اين سيستم winamp & jetaudio & Norton Antivirus 2005 رو هر سه تا با هم اجرا كردم در حالي كه winamp در حالت تمام صفحه داشت avs اجرا مي كرد و jetaudio داشت فيلم پخش مي كرد و نورتن هم داشت چك مي كرد. در اين وضع من با dr divx يه dvd با حجم 1.2 گيگ رو به divx اونم سه مرحله تبديل كردم و اين كار فقط 20 دقيقه طول كشيد. در حالي كه اينكار با سيستم amd حدود 2.5 ساعت طول كشيد و هيچ برنامه ديگه اي هم اجرا نبود.!!! پس ببين نمي شه گفت چه سيستمي بهتره. البته بنده خودم طرفدار سيستم ها و تكنولوژي هاي amd هستم و نحوه عملكردشون رو خيلي قبول دارم (البته بازارسازيشون رو قبول ندارم) ولي نمي شه از حق گذشت كه amd خيلي جاها از اينتل عقب مونده. پس بهتره شما به نظر من دقيقا مورد استفاده خودت رو بگي تا بهتر بشه جواب داد. لطفا آقاي ساقي راجع به چيزي كه گفتم نظر بديد.
    در ضمن من براي اين انقدر ساده گفتم كه براي همه بزرگوارايي كه احيانا جواب ساده مي خوان قابل درك باشه ولي اگه خواستيد مي تونم تكنيكي تر بگم. موفق موفق باشيد.

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

خوب دوستان اين چند روزی که ما اينجا نبوديم چه خبرا شده!!!! اولاً از نويد جان خيلی ممنون هستم ساقی جان هم خيلی خوب توضيح دادن مخصوصاً Rashidahwazian جان ولی با 800.000 تومان من اين رو پيشنهاد و تضمين ميکنم! دوست از شما 64 بيتی اينتل بندازی خيلی بهتر هست برای آينده LongHorn :

2X512MB (1GB) Geil Dual-Channel DDR2 Bus533MHz
    Hard Disk Maxtor SATA 200GB 8MB buffer 10000RPM
    Mainboard Gigabyte GA-8I915P Duo Pro
    Case ELEGANCE 6 Fan Smart Control Power 450W
    CPU Intel Pentium 4 630 3Ghz FSB800 HT+ 2MbCache Socket LGA775 90nm 64bit
    Geforce 6600GT PCI-Express 128MB GDDR3

دوستان اينکه Intel از AMD در کل خيلی سرتر هست و Performance بهتری داره توش شک نکنيد اينتل 35 سال هست داره پردازنده ميسازه و 10 AMD سال! البته از هر معمار سختفزار بپرسيد ميگه تکنولوژی اينتل واقعاً حرف نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من كه خيلي دوست داشتم ببينم اين آقا حميد ما چي مي خواد بگه !
    ولي حيف دوست ندارم بحث هاي پيشين دوباره ايجاد بشه و گرنه كلي حرف براي آقا حميد و اين دو خط آخرش داشتم !
    در كل من نمي گم كه koorosh جان كودوم رو انتخاب كنه چون من كه نمي خوام سيستم بخرم به نظر من سيستم ها حميد جان هم عاليه ولي ...

ولي يه چيزي هست كه بايد بگم : انجمن سخت افزار تنها انجمني يه كه هيچ چيز توش بدون جواب نمي مونه ! حالا وقتي پاتال جان هم برگرده كه ....

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

الان تعطیلاته و نمی شه جایی قیمت کرد .دوستان اگر قیمت بازار را می‌دونن بنویسن.مثلا
    اتلون 3.4 چنده.رم جیل یک گیگ و یا هارد 120 ماکستور و یا مادربورد MSI :
    K8N Neo Platinium / chipset : Nvidia Nforce 4 SLI
    در بازار چنده؟ کیس خوب چقدر در می یاد.
    به این دو لینک هم برید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین لینک لینک مجله پی سی ورلد هست که بهترین مادربوردهای سال 2005 را انتخاب کرده.که MSI K8N Neo4 Platinum/SLI در رتبه چهارمه.البته نمی دانم اون مدل asus که در رتبه اوله قیمتش چنده.

دومی هم مقایسه عملکرد اتلون و پنتیوم از جهات مختلفه.که ازش برمی یاد اتلون در گیم و پنتیوم در کارهای 3D برتری نسبت به هم دارن و در سایر کارها تفاوت چشمگیری با هم ندارن.
    من روی هم اتلون را انتخاب کردم.

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

koorosh جان من كه به علت امتحانا چون به بازار سر نمي زنم بنابراين قيمت ها رو هم ندارم ولي فكر مي كنم اون مدل ايسوس گرون باشه ولي هر چي باشه حرف نداره . تو خريدن ايسوس دقت كن كه آخر اسمش حتما Deluxe باشه . در ضمن رتبه چهارم هم عالي يه و شما مطمئن باش كه اين مادربورد هم حرف نداره
    در مورد كيس : سعي كن كيس رو جدا و منبع تغذيه هم جدا تهيه كني يا مي توني به شركت آلبالو ( نمايندگي AMD در ايران ) مراجعه كني و اونجا بهت مي گن كه چه كيسي مناسب شماست . در مورد انتخاب اتلون هم بايد بگم هيچ وقت شيمون نمي شي در ضمن اينم توجه داشته باش كه قابليت 64 بيتي هم داره .

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

آقا نويد خيلی به من لطف مخصوصاً به اين انجمن من خيلی ازشون ممنون هستم منم دوست ندارم بحث های قديمی دوباره تکرار بشه به هر حال هر کسی با توجه به تجربه يه خودش نظر ميده

koorosh جان اينجا شما نبايد بحث قيمت مطرح ميکرديد قيمت خودش در انجمن تاپيک داره اونجا مطرح کنيد تا قيمت هارو براتون بگم کيس هم نويد جان راهنمايی کردن کيس بايد ELEGANCE 6 Fan Smart باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ممنون آقا حمید.چون تا حالا خیلی کم به بخش شخت افزار می آمدم اشنایی نداشتم ,اینجا مطرح کردم.به هر حال ممنون از راهنمایی همه دوستان بخصوص آقا توید عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ddr2 ocz بهتره يا gell من ميخوام يه رم بخرم
    لطفا الان جواب بدين من امروز ميخوام بگيرم HELP ME

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •