ممنون ولي اگه فارسي بود خيلي خوب مي شد
متشكرم
ممنون ولي اگه فارسي بود خيلي خوب مي شد
متشكرم
علیرضا جان واقعا زیبا بود من که حال کردم.![]()
شرمنده ولي بيني اش طبيعي نيستا
سلامنوشته شده توسط SaeedAy
دوست عزیز آموزش که فارسیه ، پست اول![]()
==============================
دوست عزیز به خاطر آموزش ممنون ، جالب بود .![]()
قربانت : شاهین
مرسی
جالب بود
یه پیشنهاد :
بهتر بود روی چونش بیشتر کار میکردین
سلام.من يكي از آنجلينا جولي درست كردم.هم قهوه ايش رو ميزارم هم رنگي. البته زياد خشن نشد چون چهره آنجلينا لطيفه D: فكر ميكنم تاثير اين افكت در عكسهاي قهوه اي يا سياه سفيد بيشتره.اگه بد بود بهم نخندينا. همينجوري تفريحي ساختم ديگه.
اين هم يه عكس آماده كه ميتونيد از بخيه صورتش تو كاراتون استفاده كنيد:
راستي آقا آرش ممنون از آموزشت.عالي بود
نخندیم؟![]()
پسر کارت عالی بود واقعا خسته نباشی
آرش جان دست تو هم درد نکنه ولی عکس نهاییت رو ندیدم
نخندیم؟![]()
پسر کارت عالی بود واقعا خسته نباشی
آرش جان دست تو هم درد نکنه ولی عکس نهاییت رو ندیدم![]()
بسیار زیبا .
سعی می کنم نمونه کاری رو که روی صورت خودم کار می کنم همین جا براتون بذارم.
مرسی بابت آموزش.
امروز اومدم نمونه کارمو بذارم. راستشو بخواین نتونستم رو صورت خودم قشنگ درش بیارم. آخه عکسم پرسنلی و بچه مثبتی بود. این بود که مجبور شدم بازیگر فیلم نجات سرباز رایان رو داغون کنم. فکر کنم اسمش orlando bloom هست. ببخشید اگه خیلی حرفه ای نیست
![]()
Last edited by S!LENCE; 04-07-2007 at 13:58. دليل: گذاشتن نمونه کار
دارک آرت يا همان هنر تاريک سبکي هست که براي بيان حرفهايش سراغ زشتيها و پوسيدگيها و زخمها ميرود. لبخند را با دندانهاي خوني نشان ميدهد و عشق را با مرده نشان دادن معشوقش، يک جور نا هنجاريست!، اعتراض است، اعتراض به ظواهر زيبا و دروني تاول زده! حرفهايي که هميشه به شکلي ديگر گفته ميشده يا اصلا گفته نميشده! حالا به کل تغيير جهت داده و به صورتي نشان داده ميشود که در بار اول فقط ميگوئيم: چقدر کثيف است!
ظاهر نمايي نميکند و چهره واقعي هر چيزي را بدون کوچکترين دروغ نشان ميدهد، زخمهاي درون يک شخص در صورتش نمايان ميشود يا فضايي مقدس که در ناکجا آبادي از گناههاي انسان غوطهور شده!
بله اين جادوي دارک آرت است که با وجود عمر کمش به شدت رشد کرده و ميکند تا جاي که به پشت پوسترها و box Shot هاي فيلمهاي هاليوودي هم ميرسد.
[URL=http://www.10pix.com/show.php/111792_StressShade.jpg.html][/URL]
[URL=http://www.10pix.com/show.php/111793_Smotheredshade.jpg.html][/URL]
[URL=http://www.10pix.com/show.php/111794_Friendshipshade.jpg.html][/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي از ما هنوز فکر ميکنيم دارک آرت يعني ترک و لکه خونه و زير چشم سياه و…
در صورتي که دارک آرت اول بايد حرفي براي گفتن داشته باشد (اگر حرفي نداشته باشد اصلا دارک آرت ناميده نميشود) و بعد از تکنيکي استفاده کند.
شما براي اينکه طرح خوبي بتوانيد درست کنيد اول بايد حرفي داشته باشيد پس فکر کنيد که تفکر بهترين چيز است! و بعد از تکنيکهايي که در طي زمان بيشتر با آنها آشنا ميشويد کار کنيد که يکي از اين تکنيکها استفاده از mode layer هست!.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)